Şimdi Ara

Bence Paul Walker Ölmedi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
4
Favori
31.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben olsam porsche'ye dava açarım
    arabaya onca para ver sonra gitsin bizim şahin gibi parçalansın, nerde bu arabanın emniyet sistemleri,kaza testleri..bakalım firma ne açıklama yapacak.
    kaza hangi saatte oldu,nasıl olduda etrafta kimse yoktu kimse yardım etmedi,bu arada 300le mi gidiyordu,nereye çarptı,çarptığı şey ne halde vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

Adam ödu arkadaslar bukadar kurcalamanin mantığı yok milyonlarca insanla dalga geçilecek bir şaka mümkün degil. Oyuncu arkadaşları bile kaza yerine gelip çiçek bıraktı hungur hungur ağladı. Sevgilisi ve kızı perişan durumda olduğu icin ortalıkta göremedik araştırdığım bilgi.

amerikadan bahsediyoruz,adamlar milyonları değil milyarları kandırdı 11 eylülde.
    (hatta senelerce kovaladılar 3-5 askerle operasyon yapıp ladini öldürdüler cesedi sorunca denize attık dediler..suyu inek içti inek dağa kaçtı dağ yandı bitti kül oldu, herkeste bunlara inandı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 3 Aralık 2013; 20:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bu konuda ki daha önce mesajımda böyle bir numara yaptılarsa baya büyük negatif tepki alırlar demiştim ama sizin yaklaşımınız ile yaklaşmamıştım.Eğer bu numarayı reklam amaçlı değil gibi de sizin dediğiniz gibi hızlı sürmeyin , öldürür bakın sevdikleriniz üzülür ne hale gelir gibi gösterirseler çeşitli kurumlardan ödül bile alabilirler ve oldukça sükse yaparlar.

Ama şu da var, yukarıda bi arkadaşın dediği gibi filme daha aylar var. Böyle bi şey olsa 1 ay 1 hafta falan önce yaparlardı heralde. Adam bu kadar zaman hapis hayatı yaşayacak değil ya.

Film reklamı olarak yapsalar dediğim gibi çok negatif tepki alırlardı hem film tarihinden uzak bir tarihte bu olayı yaparak sırf sosyal mesaj olarak gösterebilirler yani tek amaç buymuş gibi.Tabi ki bunlar bizim teorilerimiz dediğim şu an Hitler ölmedi yazsanız bile bir sürü belge , kaynak var.

• 2.Sayfada yaptığım yorumun devamı:

Bakın arkadaşlar Walkerin aracının 3te 1i kaldığına herkes hem fikir. Arabanın cayır cayır yanarak üstelik bu arabanın markası Porcshe olduğu halde bu araba yanarak 3te 1i geride kalıyor fakat tüm haber kaynaklarında verdikleri resimlerden gözlerden kaçırdığınız birşey var. Arabanın ön iki tekeri hiç bir şekilde yanık izini geçin tekerlekler patlak bile vermemiş.

İkinci olarak bugün wikipedia üzerinde araştırma yaparken Wikipedia kurallarını ihlal edemeyeceği için Paul Walker sayfasında bir bilgi paylaştı Lütfen yukarda yazana dikkat edin.

Wikipedia :http://tr.wikipedia.org/wiki/Paul_Walker

Yeni araştırmalarımın gerçekliklerini araştırdıktan sonra tekrar yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Benim düşüncem;

---Araç normal hızda seyir halindeyken motoru patladı ve araç ikiye bölündü daha doğrusu paramparça oldu. Aracın kopan ön kısmı ağaca çarparak durabildi.---

Ayrıca o plaka bence hayranları tarafından yaptırılıp oraya getirilen bir plaka. Yani simgesel olarak koyulmuş oraya. Plakanın çerçevesinde Fastway falan yazıyor.

azıcık mantık külüstür tofaşta böyle bişey olmazken o arabada olabilirmi
  • quote:

quote:

Şu an internete Tupac , Michael Jackson hatta Hitler ve daha bir çok ünlü ölmedi yazsanız gayet düzgün hazırlanmış belgeler , kanıtlar ve bir çok resim bulabilirsiniz ama ben hiç birine ihtimal vermiyorum.Tabi ölmemesini isterim sonuçta bir insan fakat bunun bir reklam aracı olacağını düşünmüyorum çünkü yarın birgün çıkıp da ölmedim reklamdı gibi bir açıklama yapsa çok büyük negatif tepki alır.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Paul gibi bir adamın yapacağı iş değil böyle saçma bir şey.

Ha justin bieber desen, o yapar bak.

Ne yazık ki her şey gerçek. Ama gene de biraz garip bir kaza...

paul gibi bir adam demişsinde adamı film haricinde nerde gördün kişiliğini nerden biliyorsun anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Bu konuda ki daha önce mesajımda böyle bir numara yaptılarsa baya büyük negatif tepki alırlar demiştim ama sizin yaklaşımınız ile yaklaşmamıştım.Eğer bu numarayı reklam amaçlı değil gibi de sizin dediğiniz gibi hızlı sürmeyin , öldürür bakın sevdikleriniz üzülür ne hale gelir gibi gösterirseler çeşitli kurumlardan ödül bile alabilirler ve oldukça sükse yaparlar.

Ama şu da var, yukarıda bi arkadaşın dediği gibi filme daha aylar var. Böyle bi şey olsa 1 ay 1 hafta falan önce yaparlardı heralde. Adam bu kadar zaman hapis hayatı yaşayacak değil ya.

düşündükleri şey bence şu 7 aya hepten unutulur bu olay zaten unutulmazsa bi sürprizi olmaz

• baron15 kullanıcısına yanıt
    Eee ne diyon yani? Sence kaza nasıl oldu? Dahiyane fikrini açıkla da aydınlansın herkes.

Paul'ün nasıl bir insan olduğu hakkında yeterince bilgim var. İyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Sen ne halt düşünüyorsan düşün.

Ha bu arada bloklarsan iyi olur. Hadi hayırlı tıraşlar.
  • quote:

Eee ne diyon yani? Sence kaza nasıl oldu? Dahiyane fikrini açıkla da aydınlansın herkes.

Paul'ün nasıl bir insan olduğu hakkında yeterince bilgim var. İyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Sen ne halt düşünüyorsan düşün.

İyi bir insan olduğunu düşünüyormuş.Aklından ne geçirebildiğinide düşünebiliyormusun.boş boş yorum yapma konuya
  • yok artık
  • Arkadaşlar yeter süprizin içine etceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baron15

quote:

İyi bir insan olduğunu düşünüyormuş.Aklından ne geçirebildiğinide düşünebiliyormusun.boş boş yorum yapma konuya

Lan oğlum gerizekalı mısın sen?

Adamın yıllardır yaptığı hayır işlerinden haberin yok. Mormon olduğundan haberin yok. Açıklmalarından haberin yok. Mal mal konuşuyorsun.

Gerçi nickinden belli zaten ne mal olduğun. baron15

Konunun içine etmenin alemi yok. Adam gibi fikrini yaz öğrensin herkes.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baron15

quote:

Lan oğlum gerizekalı mısın sen?

Adamın yıllardır yaptığı hayır işlerinden haberin yok. Mormon olduğundan haberin yok. Açıklmalarından haberin yok. Mal mal konuşuyorsun.

Gerçi nickinden belli zaten ne mal olduğun. baron15

Konunun içine etmenin alemi yok. Adam gibi fikrini yaz öğrensin herkes.

adamın davranışlara böyle bir olaya yeltenmeyecekleri anlamına gelmiyor.terbiyeni bozma ilk önce kendi nickinin anlamını öğren sonra gel burda uygula

• Gençler birbirinizle dalaşmanın manası yok bu arada yeni bi link geçti elime bilmiyorum kazadan çok önce de olabilir...

http://www.youtube.com/watch?v=Vqqb-bA7Ag4
  • R.I.P
  • Breaking Bad dizisinde kimyager Walter DNA örneği bırakmamak için aleve veriyordu her tarafı . Ne fen bilimleri hocam ?DNA örneği nasıl almayı planlıyorsun yanmaktan defarmosyon geçirmiş bir bedenden ? Veyahut parmak izi falan mı arıyorsun o arabada ? Bu kadar saçmalamayınız .Yanan bir madde fiziksel değişime değil ,kimyasal değişime uğrar . Kimyası ve iç yapısı bozulmuş bir şeyden doğru veri alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

Breaking Bad dizisinde kimyager Walter DNA örneği bırakmamak için aleve veriyordu her tarafı . Ne fen bilimleri hocam ?DNA örneği nasıl almayı planlıyorsun yanmaktan defarmosyon geçirmiş bir bedenden ? Veyahut parmak izi falan mı arıyorsun o arabada ? Bu kadar saçmalamayınız .Yanan bir madde fiziksel değişime değil ,kimyasal değişime uğrar . Kimyası ve iç yapısı bozulmuş bir şeyden doğru veri alamazsın.

Tam olarak ismini bilmiyorum fakat diş ile bir test yapılıyor ve buradan dna testinin sonucuna ulaşılabiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyuk2

quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

Breaking Bad dizisinde kimyager Walter DNA örneği bırakmamak için aleve veriyordu her tarafı . Ne fen bilimleri hocam ?DNA örneği nasıl almayı planlıyorsun yanmaktan defarmosyon geçirmiş bir bedenden ? Veyahut parmak izi falan mı arıyorsun o arabada ? Bu kadar saçmalamayınız .Yanan bir madde fiziksel değişime değil ,kimyasal değişime uğrar . Kimyası ve iç yapısı bozulmuş bir şeyden doğru veri alamazsın.

Tam olarak ismini bilmiyorum fakat diş ile bir test yapılıyor ve buradan dna testinin sonucuna ulaşılabiliniyor.

Diş tahrip olmadıysa tabii DNA alınabilir ancak bu kazadan sağlam diş bulunabileceğini sanmıyorum .Patlamanın etkisiyle oluşan bir ısıya maruz kalmışlar sonuçta .

• Keşke ölmemiş olsada çıka gelse keşke.. Her ne kadar inanmak istesemde kendisinin çıkıp gözükmediği sürece teoriden başka birşey değil ne yazıkkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deebrown -- 3 Aralık 2013; 23:09:08 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.