TTnet in tek bir stratejisi yok. Bir sürü stratejisi var. Çünkü bir sürü yüksek maaş alan danışmanı var, her kafadan bir ses çıkıyor. Ama ortaya mantıklı bişi çıkmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
TTnet in tek bir stratejisi yok. Bir sürü stratejisi var. Çünkü bir sürü yüksek maaş alan danışmanı var, her kafadan bir ses çıkıyor. Ama ortaya mantıklı bişi çıkmıyor.
bende 4 mbit sınırsız var.. sömür allah sömür mart ayı kendi rekorumu kırdım... 292 gb dowlload 180 gb upload
bende nisanda kendi rekorumu kırdım 61gb 1mbit sınırsızla
quote:
Orjinalden alıntı: nuMETALxx
bende 4 mbit sınırsız var.. sömür allah sömür mart ayı kendi rekorumu kırdım... 292 gb dowlload 180 gb upload
bende bakayim dedim ama hata veriyor telekom sayfası NULLLL!!!
bende yardırıcam artık
quote:
quote:
oda bişey mi benim hız ekimde 2mbitti 1 ayda 360gbyte indirmiştim bilgisayar gece gündüz açıktı torrent saolsunmaximum 400müş o hızda
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: EstrEmO
Bu zamanda artık ben 1mb 2 ile ugraşamam bir an önce geçsinler 30 mb olayına yoksa bu iş 1-2mb ile olmaz.
56k devrini ne çabuk unuttunuz...
56k devrini bende yaşadım unutmadım o eziyetleri ama artık 1-2 mb yetmiyor kardeş bir oyun film vs. idirirken sadece saatlerce kasım kasım kavrılan internetin başında durmak bile eziyet.
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetsary
quote:
oda bişey mi benim hız ekimde 2mbitti 1 ayda 360gbyte indirmiştim bilgisayar gece gündüz açıktı torrent saolsunmaximum 400müş o hızda
nerede depoladın o kadar veriyi
bu alt yapi ile rahat söyleyebilirim her tarifeyi bir kademe üst hiza cikarirlarsa , 10 kisiden 4'ü baglantisinda kopma , yavaslama yasamasi cok normal olur cogu abone zaten binasindan 10 yillik telefon hattindan adsl hizmeti aliyor buna birde telekomun yetersiz alt yapisi eklenirse is iyice cigrindan cikar.
He bunlari kafamdan mi söylüyorum , hayir günde en az 10 kiside 4 mbit hat yetersiz baglanti hizi ve kopma sorunundan yakindigini görüyorum.
inşallah bu sefer hızı iki katına çıkarıp yine fiyatı aynı tutmazlar...bu sınırsız fiyatlarının inmesi lazım...1024 bana çokta güzel yetiyor...24ytl yapsalar süper olacak...
Buyrun yakında tv lerde döner VDSL reklamı by Cem Yılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
inşallah bu sefer hızı iki katına çıkarıp yine fiyatı aynı tutmazlar...bu sınırsız fiyatlarının inmesi lazım...1024 bana çokta güzel yetiyor...24ytl yapsalar süper olacak...
Kesinlikle tuketici cok mutlu olur ama asla boyle birsey yapmazlar. Unutmayalim ki daha once de "Internet 4 kati hizlandi" palavrasiyla o zamanin butun yavas hizlarini kaldirdilar 49YTL'ye mahkum ettiler. Bugun bile 20YTL'ye 512 sinirsiz verilse cok fazla alicisi olur. TurksatKablo'nun 29YTL'ye 512'sini uzun zaman kullandim her isimi goruyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
+1000000
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Buyrun yakında tv lerde döner VDSL reklamı by Cem Yılmaz
Komik reklam olmuş ama biz sıradan kullanıcılar için. İster VDSL, ister başka bir şey gelsin beni bağlayan ADSL geri kalan hizmetler bizler için tınnnnnnnn.......
quote: