Şimdi Ara

BENCE YETİŞİR....)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum bu tarz konu görmekten sıkıldınız ama merakıma yenik düşüyorum...

EA'da istediğim bölüm en son 198k ile kapatmış bu sene garanti almak amacıyla 150-180k yaparsam kafi.

TYT netlerim:

türkçe: 25
    sosyal: 12
    matematik:9
    fen:0

AYT netlerim:
    Edb: 12
    Sosyal: 8
    Matematik: 3

yukarıda verdiğim netlerin hepsinde bi 8-12 net fazlasını istiyorum. meslek liseli çıkışlıyım ve yaklaşık 6 aydır sistemimi oturtmaya çalışıyorum mezunum ve bu zamana kadar hayatımda ilk defa ders çalışıyorum diyebilirim neyse uzattım baya netlerimi gördünüz arttırmak için ne yapmamı tavsiye edersiniz???

• Hey maşallahhh peki benim seviyeme uygun önerebileceğin kaynaklar var mı? aktif matematik bitirdim az çok temelim var üslü köklü biraz biliyorum.
  • Teşekkür ederim
  • Benim durum senden daha vahim . 27 tyt Türkçe 12 sosyal 20 civarı mat tyt. Ayt netlerim edb 17 mat 20 net tarih+coğrafya 7-8 civarı geliyor bende 150 k hedefliyorum . Sebebi okul puanım kirik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baran1902 B kullanıcısına yanıt
    Hocam obp kaç ki bu netlerle 150 k gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfroThePro123

Bu mesaj silindi.
    simyadan kimyaya kalktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 puan gelecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    180 günde yetişir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baran1902 B kullanıcısına yanıt
    Bu netleri arttırmanız benim durumumdan daha olası olduğunu düşünüyorum. Umarım istediğiniz yere ulaşırsınız. Nasıl bir yol izlemem konusunda başka tavsiyesi olan varmı??*
  • Aga taktik maktik yok kafayı vuracaksin saatlerce ders çalışacaksın kafanı zorlayacaksin soru çözümü izleyeceksin her soru tipini göreceksin bol denemelerle pekistirceksin . Yok bu saatte mat çalış yok şu saatte Türkçe çalış bilmem ne aldanma onlara onun planını sen yapacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.