Şimdi Ara

Bench press geliştirememe problemim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çözdüm sanırım ama şuan elimde 78 kg var onunla 5 tekrar yapabiliyorum. Artı birşey çalışmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregeros

Kardeşim YouTube’da savaş Cebeci bench press videosunu izleyebilirsin kaynak buyur orada.Adam açıklıyor güncel olarak PRO sporcular bile bench pres çoğu zaman çalışmıyor nizamide yapsan ön omuzu daha çok çalıştırıyor.Adam bilimsel olarak bench presin iyi ama göğüs için en iyi hareket olmadığını anlatıyor sen hala uydurma diyorsan o adamdan daha iyi biliyorsun kabul
    Savaş cebeciyi kaynak olarak vermek de ne bileyim. 7 kez mr. olimpia olmuş Arnold bilmiyor lou ferrigno bilmiyor sen biliyorsun öyle mi ? https://www.youtube.com/watch?v=tp2rVXbOvyI&feature=youtu.be
    Elbette ki bu adamlar Pro sporcu değil ronnie Coleman falan bu adamlar amatör hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla belli bir harekette güçlenmek için o hareketi daha ağır yük ile spesifik olarak çalışacaksınız..

Bir sürü hareket içinde bir de bench press ile uğraşırsanız istediğiniz sonucu alamazsınız, kapasiteniz de çok yavaş artar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.