Şimdi Ara

:::!_BenchPress Olayını Abartmayalım!_:::(video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.big-boys.com/articles/600lbs.html (izlerken içiniz biras kötü olabilr ama olsun..)
    izleyeceğiniz videodaki amcam gaza gelip bench presss olayını abartıyor ve göğüs kafesindeki bütün kemikleri kırıkıyor.....
    Yorum sizin
    NOT:önceden açıldıysa sorry...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Polat -- 13 Temmuz 2005, 12:51:32 >

• sanırm takribi ağırlık 270 kilo
    yanılıyor olabilirim =)
  • çık hocam çık :) 270 kilo ne ki :D
  • valla tam bnde bilmiorm ama 600lbs yazıyor tabii bu kg. olarak kaça tekabül eder onu bilmek lasm
  • Iyyk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher -- 13 Temmuz 2005, 12:15:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Iyyk!
  • http://www.onlineconversion.com/

1 lb, lbs = 0.4535924 kilogram
    600 lb, lbs = 272.155422 kilogram

=)
  • öghh kusacam..bi daha 10kg den fazla basmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

öghh kusacam..bi daha 10kg den fazla basmam..

+111
    valla amacm bizi benchpress ten souğutmak tabii ki değildi ama bu amcamı izledkten snra bnde artk snin gibi 10kg den fzla basmam

• abi bu ne ya, adam çökmüş resmen. çizgi filmler geldi aklıma bu şekilde üstüne ağırlık düşünce katlanan adamlar
  • aslında yalan gibi geliyor bana..agırlıgı alırken yardım eden aam neden arkasından çekiliyor..
  • abi allah kahretsin çok kötü oldum.
  • quote:

aslında yalan gibi geliyor bana..agırlıgı alırken yardım eden aam neden arkasından çekiliyor..

dengesını sağlamayıp tuttugu sey ona doğru dusebılır dıye
  • quote:

aslında yalan gibi geliyor bana..agırlıgı alırken yardım eden aam neden arkasından çekiliyor..

spor salonundaki forced reps olayı gibi değil bench kasma olayı dostum , o adamlar sadece ağırlığı veriyorlar
  • bu ne ya ööfff çok fena oldum
  • arkadaşlar ayıptr sölemesi bu video fzla bişi değil çünkü bnde bikaç tane daha var aynı bu linkini verdiğim gibi onlar çok daha feci kazalar ama ben neredeyse 100lerce kere izlememe rağmen hala içim bi hoş oluo ama söz onlarıda yollicam tabi dayanabilrseniz...
  • yolla can
  • dh dostlarm elimde bi video var ama gerçekten çok kötü eminim çoğunuz görmüşsünüzdür k1 dövüşlerinde yaşanan bi olay isterseniz ayrı bi topicte açablrm cevaplarınızı bekliorm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

quote:

spor salonundaki forced reps olayı gibi değil bench kasma olayı dostum , o adamlar sadece ağırlığı veriyorlar

okeyde güvenlik için durması lasım ya..
  • yukarıdaki adamın bir fonksiyonu olamaz o anda , alıyım derken adamın üzerine düşebilir yanlardan alınır bu tip ağılıklar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.