merhaba arkadaşlar bende bu işe atıldım ama kızmayın şuanda satış yapmıyorum :) yaklaşık 1 senedir resellerimde sadece kendi domainlerimi kontrol ediyordum mart ayında br site yaptım ve hosting satışına web tasarımına başladım şuana kadar satmadım sadece altyapıyı kurmaya çalışıyorum şimdilik destek konularını reseller sorunlarını çözmeye çalışıyorum bu konuda hostavrupa elfun abi ve sevinchost un çok yardımı olmuştur onlara çok teş ederim
olumlu olumsuz önerilerinizi bekliyorum tşk. ederim
Merhaba, Hostavrupa ve sevinchost varsa işin içinde başarılı olacağına inanırım, Ama şunuda unutmaman gerekir. Eğer web tasarım hizmetide vereceksen anasayfanıda kendin yapman gerekir. Yanlış anlama şu anki tasarımı sen mi yaptın bilmiyorum ama üstteki iki flash animasyon bana hazır geldi. Ne kadar iyi ya da ne kadar kötü çalışmaların olursa olsun kendin bir şeyler yapmaya üretmeye çalış. Bir web tasarımcı olarak sana "Anasayfanız size mi ait?" diye sorduklarında evet benim tasarımım diyebilmelisin.
Saygılar
Metaliaza katılıyorum.
Merhaba Yanlış anlaşılmasın ama alt yapı derken neyi kastetmiştiniz? Sadece bunu merak ettim.
arkadaş site senın tasarımın degıl galıba sanırım web page maker ın bır hazır tasarımı
Serdarcım her zaman yardımcı oluruz
evet tasarımını ben yaptım web maker da en üstteki flashta bana ait alt yapı derken reseller kastetmiştim