Şimdi Ara

Bende çok mu fazla sakal çıkıyor SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaş 14,lise 1e gidiyorum.5 gündür kesmiyordum.

traşımı oldum,fark iyicene belli oluyor parlama yaptı:

Not:foto bana ait değil ama benimki buna çok benzer hatta birazcık daha fazla diyebiliriz.

Bana çok fazla çıkıyor gibi geldi.Bu çıkan sakalları azaltmak için napabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakal Uzama Hızı ve Yoğunluğu

Sakalların uzama hızı ve yoğunluğu kişiden kişiye değişir. Bazı kişilerde sakallar hızlı uzar ve sık çıkar, bazı kişilerde ise daha yavaş ve seyrek uzar. Bu farklılıklar genetik faktörlere, hormon seviyelerine ve yaşam tarzı alışkanlıklarına bağlı olabilir.

• Sakalların çok hızlı uzadığını düşünüyorsan, bunun nedeni genetik olabilir.
    • Sakalların çok sık çıkıyorsa, bu da genetik faktörlerden kaynaklanıyor olabilir.
    • Bazı hormonlar, özellikle testosteron, sakal uzamasını hızlandırabilir.
    • Stres, uyku eksikliği ve yetersiz beslenme gibi yaşam tarzı faktörleri de sakal uzamasını etkileyebilir.

Sakal uzama hızını veya yoğunluğunu artırmak istiyorsan yapabileceğin bazı şeyler şunlardır:

• Sağlıklı bir beslenme düzenine geç.
    • Yeterince uyu.
    • Stresi yönet.
    • Testosteron seviyelerini artırabilecek egzersizlere katıl.

Bununla birlikte, sakal uzama hızını veya yoğunluğunu doğal yollarla önemli ölçüde değiştirmek zor olabilir. Bu nedenle, sakalınla ilgili gerçekçi beklentiler belirlemek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 14 yaşındaki birisi için biraz fazla, aman jilet vurma askerde yanarsın
  • Kendi ss ini koyda bi yorum yapalım dimi
  • Normal merak etme.Ayrıca o yaşlarda sakal okulda seni hiyerarşik olarak üst noktalara taşıyacaktırÇoğu kişi ben bebekyüzlüyüm diye gezsede hepsi içten içe sakalını kıskanır.En azından bana öyle olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

Normal merak etme.Ayrıca o yaşlarda sakal okulda seni hiyerarşik olarak üst noktalara taşıyacaktırÇoğu kişi ben bebekyüzlüyüm diye gezsede hepsi içten içe sakalını kıskanır.En azından bana öyle olmuştu
    Kendi sakalına temsili foto koyuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Kendi sakalına temsili foto koyuyo

Alıntıları Göster
    bunun gibiyse 14 yaş için fazla. jilet vurma, düzenli aralıklarla makine ile al ilerde rahatsız olmak istemiyosan.
  • quote:

Normal merak etme.Ayrıca o yaşlarda sakal okulda seni hiyerarşik olarak üst noktalara taşıyacaktırÇoğu kişi ben bebekyüzlüyüm diye gezsede hepsi içten içe sakalını kıskanır.En azından bana öyle olmuştu

o da dogru bu arada kendi fotonu koy diyenler için hemen hemen bunun gibi not olarak da belirttim bu arada ilk traşımı jiletle olmuştum sonra makine kullanmaya başladım babam kızdı zaten jilet kullanmama beni de dayım gaza getirmişti senin sakallarını çıkartalım diye dayıma kocaman bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihhhhhhhh

quote:

o da dogru bu arada kendi fotonu koy diyenler için hemen hemen bunun gibi not olarak da belirttim bu arada ilk traşımı jiletle olmuştum sonra makine kullanmaya başladım babam kızdı zaten jilet kullanmama beni de dayım gaza getirmişti senin sakallarını çıkartalım diye dayıma kocaman bi

Alıntıları Göster
    Bende lise2'ye gidiyorum , 2 haftadır sakalı kesmiyorum.. Tam hacı gibi oldum.. Ama çok yakışıyor gerçekten , çok kıskanan oluyor..

• yazık olmus jilet vurman, başına bela olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bende lise2'ye gidiyorum , 2 haftadır sakalı kesmiyorum.. Tam hacı gibi oldum.. Ama çok yakışıyor gerçekten , çok kıskanan oluyor..

Alıntıları Göster
    Vay beee çocuğun sakalları çıkıyor, hemde o yaşta.Kralsın.

• Lise yıllarımda hiç kesmedim bıyık sakal tüy kaldı ünide aldım şuan 3 günde bir traş oluyorum rahatım.
  • quote:

Not:foto bana ait değil ama benimki buna çok benzer hatta birazcık daha fazla diyebiliriz.

Benim daha da fazla inanmayıp ss isteyen olursa koyarım Benim de yaş 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annown Nik -- 5 Şubat 2010; 14:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Annown Nik

quote:

Benim daha da fazla inanmayıp ss isteyen olursa koyarım Benim de yaş 15
    Normal değil ama bence kötü değil. Herkes bi tutturmuş askerde uğraşırsın diye. Zaten üniversite bitince işleri yoluna koyup askere gidene kadar ortalama 23-24 yaşına geliyorsun o yaştada sakal olmayacakta ne zaman oluack. Sakal her zaman iyidir çıkmasın daha iyi diyenler boşa konuşuyorlar tek bahaneleri askerlik yapan nasıl yapıyor askerde sanki ölüm kalım askere 1 kere gidiliyor sonuçta.Neymiş babyfacemiş pehh

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Vay beee çocuğun sakalları çıkıyor, hemde o yaşta.Kralsın.

Alıntıları Göster
    bu yaşta bu kadar çıktıysa makineyle uğraşma al bir mak 3 hergün traşla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

bu yaşta bu kadar çıktıysa makineyle uğraşma al bir mak 3 hergün traşla

Alıntıları Göster
    14 yaşında lisyemi başlanıyo la bu gençlik hiper zeka walla..
  • quote:

anaa baro bu senmiydin la diyorum bende bu quad melek gibi adammış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AprilThe1st

Alıntıları Göster
    Biraz fazla ama güzel çıkıyor sakalların :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atquare

quote:

?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atquare

quote:

?

bi kaçtır konu dışında nickin gözüme çarpıyodu.Genellikle mesajların le falan bitiyo yumuşak konuşma tarzın var.Yeni farkettim nickini değiştirdiğini
    edit:avatardaki kız çarpıyodu o sıra nickinide görüyodum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beirut -- 5 Şubat 2010; 15:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xsea

lise 1 = 14 (ama 15 derler)
    lise 2 = 15 (ama 16 deriz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 5 Şubat 2010; 15:06:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.