Şimdi Ara

Bende mi sorun var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük umutlarla başladığım wow'dan pek bir şey anladığım söylenemez.Öyle 10 milyon kişilik bir kalabalık göremedim.Bence karekteler çok yavaş vuruyor;metin 2 de bile karekter çok seri ve bir hamleyle birden fazla çok slota hasar verebiliyor.Bende mi bir sorun var yoksa wow çok güzel bir oyun ben mi göremiyorum.Çok sıkıcı geliyo milletin uğrunu öldüğü bir şey göremiyorum.görev alıp bi otarafa gidiyorum bi bu tarafa çok sıkıcı geliyor.

• dont feed the troll
  • Metin2 mantigiyla yaklasirsan oyuna zevk alamazsin wow bambaska bi oyundur esi benzeri yoktur diyemicem cogu oyun wowu ornek alir muhtemelen oyun hakkinda bilgin cok az buyuzden zevk alamiyorsun yada saglam bir metin2 cisin sen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcshn

Öyle 10 milyon kişilik bir kalabalık göremedim.

• hocam konu ile alakasız ama bende bişeyden yakınıcam hakkaten kalabalık olma olayı çok saçma.stormwindde ejderler kalabalıktan birbirinin içine girerken ne darnassusta ne ironforge da populasyon 5 ten fazla olduğunu görmedim.(bide ben trenle saç traşı için ironforgeye gidiyom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28Banned -- 26 Mayıs 2012; 9:15:46 >
  • Oynadikca alisacaksin pes etme. Diger oyunlardan farkli wow . Bende ko oyuncusuydum ilk baslarda banada yavas geliyordu ama alistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Kalbimde sorun mu var ?
    10 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

hocam konu ile alakasız ama bende bişeyden yakınıcam hakkaten kalabalık olma olayı çok saçma.stormwindde ****r kalabalıktan birbirinin içine girerken ne darnassusta ne ironforge da populasyon 5 ten fazla olduğunu görmedim.(bide ben trenle saç traşı için ironforgeye gidiyom)

Stormwindte de var
  • o 10 milyon kalabalık seneler önceydi anlık olmuş birşeydi yani ve o 10 milyon online oyuncu 1 realmda değil bilmem kaç tane realma dağınık bir şekildeydi o yüzden 10 milyon kalabalık olsa bile göremezsin zaten yavaş vuran karakter sevmiyorsun ench shaman rogue veya hunter aç ve garip gelende şu oyuna yeni başlayan birisi diğer oynayanlara göre kat kat fazla zevk alır çünkü questleri ilk defa yapıyosun ve ingilizcen iyise quest logları oku o questleri sadece sen level atla diye koymamışlar her questte azerothda olan şeylerin önemli açıklamaları var ben okuyorum açıkcası oyunda burası nasıl neden böyle olmuş gibi kafamdaki soruları rahat cevaplıyor
  • Le0ric öyle birşey yok. Ben hayatımda 200 tane mmo oynamışımdır ama wow'un başları harbı çok sıkmıştı bende.
  • her oyunun başları sıkıcı olabilir metin2 demiş arkadaş, metin2 de 4-5 tane skill varken wow da siz action barlara sığdıramıyorsunuz :) birde wowun güzel yanı görev yaparken lvl atlıyorsunuz gidip saatlerce hayvan öldürmenize gerek yok ama diğer oyunlarda illa gidip hayvan öldüreceksin ki lvl atlayasın, wow a bende yeni başladım evet bi' 10 lvl a kadar sıkıcıydı ama şimdi öyle değil, daha 85 lvl olunca neler olur düşünemiyorum bile.
  • wowda aşırı fazla quest olduğundan kaynaklı olabilir.gördüğün her görevi yapmak zorunda değilsin bunu unutma.karakterin yavaş vurması noktasında bir şey diyemeyeceğim.kalabalık meselesine gelirsek 10 milyon kişiyi tek bir realm nasıl taşıyacak ayıptır sorması.sen metin 2 demişsin bende oradan devam edeyim.metin 2de kaç tane server var bilgim yok ama arkadaşlarımın konuşmalarından çıkardığım kadarıyla epey fazlaca varmış.oyunun oynanabilirliği için server,realm yada her neyse işte farklı gruplara ayırmak şart yoksa lagdan oyun oynanmaz.
  • Arkadaşlar birde şey çok kötü.(Biliyorum bencede kıyaslanmaz ama)Metin 2 de örneğin 3 kişi ile savaşıyoruz,vurduğumuz anda hepsine hasar veriyoruz o bence çok iyi bir özellik.Ve bana bu şaheserden mahrum kalmamam için biraz yardım ederseniz sevvinirim.Başarda nasıl bir yol izlemeliyim itemlerim nasıl olmalı?Skilleri nasıl kullanmalıyım?Ve birazda olsa oyun zevkimi anlaamışsınızdır sizce hangi karektele oynamalıyım.
  •  Bende mi sorun var?
  • quote:

Arkadaşlar birde şey çok kötü.(Biliyorum bencede kıyaslanmaz ama)Metin 2 de örneğin 3 kişi ile savaşıyoruz,vurduğumuz anda hepsine hasar veriyoruz o bence çok iyi bir özellik.Ve bana bu şaheserden mahrum kalmamam için biraz yardım ederseniz sevvinirim.Başarda nasıl bir yol izlemeliyim itemlerim nasıl olmalı?Skilleri nasıl kullanmalıyım?Ve birazda olsa oyun zevkimi anlaamışsınızdır sizce hangi karektele oynamalıyım.

Imzasinda "Blizzard halay cekse oynarim" yazan birinin soracagi sorular degil bunlar.

Ama yinede ilk kismina cevap verecegim. Bahsettigin ozelligi karsilayan iki farkli tur vurus vardir. Biri AOE (Area of Effect ) dedigimiz belli bir alana yapailan vuruslar, digeri ise skilinizden gelen gercek anlamiyla karsinizdaki birden fazla karaktere vurmasiniz saglayan vuruslardir.

Aoe yaptiginizda o alanda olan her kisiye damage verirken diger turlu skilin ozelligine gore birkac kisiye direk fiziki vurursunuz. Detay a girersek daha cok sey yazilabilir ama sanirim simdilik bu yeterlidir.

Diger sorularin icin ise kisa bir cevap cok yetersiz olacagi icin biraz caba sarfedip belli bir yere kadar oyunu kendin kesfetmelisin ama Metin 2 ile kiyaslamayin rica edecegim. Sadece hikayesi ile bile o oyuna 1 milyon fark atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 30 Mayıs 2012; 15:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Arkadaşlar birde şey çok kötü.(Biliyorum bencede kıyaslanmaz ama)Metin 2 de örneğin 3 kişi ile savaşıyoruz,vurduğumuz anda hepsine hasar veriyoruz o bence çok iyi bir özellik.Ve bana bu şaheserden mahrum kalmamam için biraz yardım ederseniz sevvinirim.Başarda nasıl bir yol izlemeliyim itemlerim nasıl olmalı?Skilleri nasıl kullanmalıyım?Ve birazda olsa oyun zevkimi anlaamışsınızdır sizce hangi karektele oynamalıyım.

Imzasinda "Blizzard halay cekse oynarim" yazan birinin soracagi sorular degil bunlar.

Ama yinede ilk kismina cevap verecegim. Bahsettigin ozelligi karsilayan iki farkli tur vurus vardir. Biri AOE (Area of Effect ) dedigimiz belli bir alana yapailan vuruslar, digeri ise skilinizden gelen gercek anlamiyla karsinizdaki birden fazla karaktere vurmasiniz saglayan vuruslardir.

Aoe yaptiginizda o alanda olan her kisiye damage verirken diger turlu skilin ozelligine gore birkac kisiye direk fiziki vurursunuz. Detay a girersek daha cok sey yazilabilir ama sanirim simdilik bu yeterlidir.

Diger sorularin icin ise kisa bir cevap cok yetersiz olacagi icin biraz caba sarfedip belli bir yere kadar oyunu kendin kesfetmelisin ama Metin 2 ile kiyaslamayin rica edecegim. Sadece hikayesi ile bile o oyuna 1 milyon fark atar.

Tamam abi anladım.Bi daha yapmicam ne kızıyon Ayrıca halaya devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.