Şimdi Ara

BENDE SONUNDA ALDIM BİRŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle çok teşekkürler tüm forumculara,
    Uzun zamandan beri araştırmaktaydım (yaklaşık 1.5 sene)
    ve herkes niye notebook almıyorsun diye başımın etini yemekteydi
    acer aspire 5014 e takmıştım pcdepo da bi furya oldu fiyatını arttırdılar kalmadı üzüldüm vs..vs...
    sonra 5024 çıktı mavi bilgisayardan ondanda donanım haberden takip ettiğim kadarıyla ve ayrıca notebook u kendimde az bir süre kullanarak almaktan vazgeçtim (hatta arkadaş ikinci el olarak 1.400 YTL'Ye kadar düşürdü fiyatını) ve hep aklımda sony vardı ve hep ona bakıyordum, bi taraftanda MONSTER'ı takip ediyordum, birde en ucuzunu alayımda nasıl olsa çok çok iyileride çıkınca terfi ederim diye düşünüyordum...
    Evet notebook almak için artık beklemenin bir faydası olmadığını intel mobil duo işlemciler çıkınca anladım bu işin sonu yok ve hızlı bir satın alma sürecine girdim, bence en iyi fiyat performans oranına sahip olanı seçtim yada (amd lere bir şey diyemeyeceğim) en iyi performansı olanı seçtim ayrıca almadan önce firmanın istediğim tüm sorulara tatmin edici cevap vermeleri ve ilgileri bu süreç içindeki açıklamaları bana çok güven verdi, (mesela dedim ki bunda 1 adet ölü piksel çıtı ne yaparsınız) kendilerini ve şirketini Türkiye'de olmayanı (ör: 2 gb ramlik bir notebook u vs.. vs..) bu fiyata verdikleri için tebrik ediyorum. Evet bir canavar aldım MONSTER 2gb ramiyle 7200 hddsiyle 256 geforce 6600 + 128 gm iyle 2ghz işlemcisiyle 1650 ye 1050 çözünürlüğüyle 3kg ağırlığıyla vs.. vs...
    Monsterın kasası sony gibi olmayabilir (öyle adi bir şeyde değil siyah kısımları kaliteli gibi), Ekranı sony gibi parlak olmayabilir (yalnız çözünürlüğü çok iyi), ama sony de hiç bir zaman MONSTER olamayacak (5-6 milyarlık laptopları dışında),
    Sağolsunlar satış sonrası bile daha ben aleti fazla karıştırmadan geri bildirim alıyorlar
    Ve bir adet ölü piksel için araya satın aldığım firmayı (hepsiburada) katmadan kendileri özellikle ilgileniyorlar...
    İNŞALLAH bundan sonraki süreçte sıkıntılarım olmaz...

Ben notebook almamdaki tercihimi değiştirdiği için foruma ve Fokus bilgisayar ve İlhan beyin dürüst davranışlarından dolayı kendilerine ve HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 22 Şubat 2006 13:20:59 >

• güzel bi yazı olmuş arkadaşım, sen neymişsin be monsterbu arada kaça aldın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazkartal

güzel bi yazı olmuş arkadaşım, sen neymişsin be monsterbu arada kaça aldın...
    hayırlısı olsun dostum güle güle kullan benimde aklıma yatıyor bu marka sen hangi modelini aldın ?? kaç YTL ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazkartal

güzel bi yazı olmuş arkadaşım, sen neymişsin be monsterbu arada kaça aldın...
    Bencede cok guzel bir cihaz... Sony-kony bunlar hikaye. Laptop 'u kullanmak icin alıyorsun seyretmek icin degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Bencede cok guzel bir cihaz... Sony-kony bunlar hikaye. Laptop 'u kullanmak icin alıyorsun seyretmek icin degil.

Alıntıları Göster
    MONSTER TYRANNOSAURUS SONOMA 2.0GHz 2GB 80GB 7200 TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR (ND521N20S6) MODELİ OLDU
    235x12 ytl ye aldım alışverişten dolayı yaklaşık bir 55 ytl lik avantajım oldu...
    BANA BU FİYATA GELDİ (2800 YTL)
    YALNIZ MAKİNE MUHTEŞEM....
    İNCE VE ÇOK ZARİF DURUYOR...
    NE DİYİM ADETA UÇURUYOR...
    ARTIK BUNUN DAHA İYİSİ 4.5-6.0 MİLYARLARDA DOLAŞIYOR...
    YANİ FİYAT PERFORMANS ORANI BANA GÖRE ÇOK İYİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 22 Şubat 2006 13:15:09 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Seyretmeden, bakmadan da kullanılmıyor bu meretler... Dış görünüş;
    1) Ekrana sürekli bakıyorsun, ekran iyi olmalı
    2) Sürekli elinde ve kullanırken dokunmadan olmaz, kasa yapısı, bileşenleri ve dayanıklılık...

Sony-kony dediğin aleti eline alda bir bak derim... İçide dışıda gayet iyidir...
    Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş

@bimekan
    Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... Güzel günlerde kullanman dileği ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkishsun

quote:

2) Sürekli elinde ve kullanırken dokunmadan olmaz, kasa yapısı, bileşenleri ve dayanıklılık...

Sony-kony dediğin aleti eline alda bir bak derim... İçide dışıda gayet iyidir...

@bimekan

Alıntıları Göster
    Sağol sanada hayırlı olsun sende güle güle kullan sony ni senin alette süper tabiiki
    bence şu anda sonyler içinde en mantıklı konfigürasyon ve fiyat
    eminim ki sende bayağı araştırmışsın bu işi
    bu modeli almandan belli...

• quote:

Orijinalden alıntı: bimekan

Sağol sanada hayırlı olsun sende güle güle kullan sony ni senin alette süper tabiiki

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bimekan

Teşekkürler arkadaşım;
    Evet bende geceli gündüzlü bir hayli araştırdım... Senin aldığın makinayıda incelemiştim biraz, hatta aha buldum dediğimde oldu... Ama ben marka, servis gibi konularda çelişki yaşadım monster da... Senin anlattığına göre hayli alakalı yardımcı bir yaklaşımları var... İçin rahatsa sorun yok, zaten herşey yok şuda olsaydı buda olsaydı diye çelişki yaratmıyormu... Zaten her marka/modelin tüm özelliklerini taşıyan bir ürün yok... Onun için içine sinen, tamam dedin bir ürün her zaman en iyisidir...

Tekrar güzel günlerde kullanman dileği ile...

Selamlar...

• quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşım;
    Evet bende geceli gündüzlü bir hayli araştırdım... Senin aldığın makinayıda incelemiştim biraz, hatta aha buldum dediğimde oldu... Ama ben marka, servis gibi konularda çelişki yaşadım monster da... Senin anlattığına göre hayli alakalı yardımcı bir yaklaşımları var... İçin rahatsa sorun yok, zaten herşey yok şuda olsaydı buda olsaydı diye çelişki yaratmıyormu... Zaten her marka/modelin tüm özelliklerini taşıyan bir ürün yok... Onun için içine sinen, tamam dedin bir ürün her zaman en iyisidir...

Tekrar güzel günlerde kullanman dileği ile...

Selamlar...

Alıntıları Göster
    yorum yazarken kendinize bi mantık çerçevesi oluşturun bence, monster ı utanmasanız dünyanın 1 numaralı markası diye deklare ediceksiniz, yok efendim sony kötüymüş peki hp, toshiba, dell bunlarda mı kötü ? saçma sapan yazılarla marka karalamayın sadece kişisel tercihinizin özelliklerini yazın ki ihtiyacı olan karar verme aşamasında incelemenizden faydalanabilsin , burda 3 kişi söyledi diye dünya devi markalar pazar malına dönmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 22 Şubat 2006 14:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

yorum yazarken kendinize bi mantık çerçevesi oluşturun bence, monster ı utanmasanız dünyanın 1 numaralı markası diye deklare ediceksiniz, yok efendim sony kötüymüş peki hp, toshiba, dell bunlarda mı kötü ? saçma sapan yazılarla marka karalamayın sadece kişisel tercihinizin özelliklerini yazın ki ihtiyacı olan karar verme aşamasında incelemenizden faydalanabilsin , burda 3 kişi söyledi diye dünya devi markalar pazar malına dönmez

Alıntıları Göster
    yaw ii de adamlar zaten dünyanın en iyi markası olduğunu iddaa etmiyolar ki... sadece makinanın fiyat/performans canavarı olduğunu söylüyolar. bence haklılar çünkü aynı konfigürasyondaki diğer markaların laptopları 5-6 milyar civarında. tabi ki arada kalite, görünüş farklılıkları olacaktır ama zaten adamlar da aradaki fiyat farkından dolayı bu eksikleri göze alıyorlar...
    ben de bir daha laptop alacak olsam monster alırdım kesinlikle...(tabi o zamana pahalanmazsa)

• quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

yaw ii de adamlar zaten dünyanın en iyi markası olduğunu iddaa etmiyolar ki... sadece makinanın fiyat/performans canavarı olduğunu söylüyolar. bence haklılar çünkü aynı konfigürasyondaki diğer markaların laptopları 5-6 milyar civarında. tabi ki arada kalite, görünüş farklılıkları olacaktır ama zaten adamlar da aradaki fiyat farkından dolayı bu eksikleri göze alıyorlar...
    ben de bir daha laptop alacak olsam monster alırdım kesinlikle...(tabi o zamana pahalanmazsa)

Alıntıları Göster
    Burda ben kimseye bu ürünü alın demiyorum hiçbir yazımda bunu görmezssin Ankarada çalışan bir doktorum daha öncede lap top kullandım bu sefer bu ürüne karar verdim ikinci bir alet diye sorsanız şahsen 9" 10" 11" 12.1" notebooklara bakar ve sony olmasını tercih ederim.. diğer markalar içinde tek söylediğim sadece markanın fiyata etki ettiği idi... Evet fiyat performans... En mantıklısı....
    Para varsa git usa den panasonic laptop al mesela...

• quote:

Burda ben kimseye bu ürünü alın demiyorum hiçbir yazımda bunu görmezssin Ankarada çalışan bir doktorum daha öncede lap top kullandım bu sefer bu ürüne karar verdim ikinci bir alet diye sorsanız şahsen 9" 10" 11" 12.1" notebooklara bakar ve sony olmasını tercih ederim.. diğer markalar içinde tek söylediğim sadece markanın fiyata etki ettiği idi... Evet fiyat performans... En mantıklısı....
    Para varsa git usa den panasonic laptop al mesela...

Alıntıları Göster
    marka tabiki fiyatta etken bi unsur bu gözardı edilemez bi meblağ oluyo çoğu zaman ama marka demek aynı zamanda güvenilirlik demek bi çok insan için kaldı ki mosterı getiren distribitörün işleri ters gitti 3 ay sonra kapandı kimsede o markaya talip olmadı ne olacak ? ama bi sony, hp , dell ,toshiba , asus kolay kolay ortada kalmaz bunlarıda unutmamak gerek, sizin aldığınız makine özellik olarak gayet güzel ancak ilk yazınıdaki üslüp nerdeyse ne gerek var sony e bilmem neye gidin monster alın der gibiydi .

bu arada benide markalaraın savunucusu sanmayın doğrudur sony kullanıyorum ancak 11" ve bu boyda istesemde daha kaliteli bi marka bulamam ayrıca hp ninde 15,4" lik bi modeli var ve bugüne kadar sadece 1 kere işim düştü ondada 3 iş gününde hallettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

marka tabiki fiyatta etken bi unsur bu gözardı edilemez bi meblağ oluyo çoğu zaman ama marka demek aynı zamanda güvenilirlik demek bi çok insan için kaldı ki mosterı getiren distribitörün işleri ters gitti 3 ay sonra kapandı kimsede o markaya talip olmadı ne olacak ? ama bi sony, hp , dell ,toshiba , asus kolay kolay ortada kalmaz bunlarıda unutmamak gerek, sizin aldığınız makine özellik olarak gayet güzel ancak ilk yazınıdaki üslüp nerdeyse ne gerek var sony e bilmem neye gidin monster alın der gibiydi .

bu arada benide markalaraın savunucusu sanmayın doğrudur sony kullanıyorum ancak 11" ve bu boyda istesemde daha kaliteli bi marka bulamam ayrıca hp ninde 15,4" lik bi modeli var ve bugüne kadar sadece 1 kere işim düştü ondada 3 iş gününde hallettiler

Alıntıları Göster
    Tabii notebook u aldıktan sonra yazıldığı için bir nevi sahiplenme olabilir buna katılıyorum...
    Umarım ki Monsterda giderek büyüyecektir... İnşallaH... Bana göre mantıken...

• quote:

quote:

@bimekan

Alıntıları Göster
    quote:

[font="Verdana"]Seyretmeden, bakmadan da kullanılmıyor bu meretler... Dış görünüş;

Elimde en son model 7 adet SONY laptop var(12" ekranı olan en hafif modeli dahil)... hergun bu cihazlarla beraberim. Kendi cihazımla karsılastırmıyorum dahi cunku benim beklentimi karsılayamıyor.

quote:

İstese her ay 1 adet en kral SONY laptop alabilecek kişiye bence bunu söyleme

• quote:

quote:

[font="Verdana"]Seyretmeden, bakmadan da kullanılmıyor bu meretler... Dış görünüş;

Elimde en son model 7 adet SONY laptop var(12" ekranı olan en hafif modeli dahil)... hergun bu cihazlarla beraberim. Kendi cihazımla karsılastırmıyorum dahi cunku benim beklentimi karsılayamıyor.

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Her ay bi tane Sony alabiliyorsan soruyorum sana;

Neden Magnezyum kasalı bi Sony yerine Plastik kasa bi Acer kullanıyorsun?
    Neden x-black kaliteli ekranlı bi Sony yerine sadece parlak ekran Acer kullanıyorsun?
    Nede 6 saat şarjı olan bir Sony yerine 2 saatlik bir Acer kullanıyorsun?
    Sony de de x700 bagımsız ekran kartı varken neden Acer kullanıyorsun?

Madem param var, her ay bi tane alabilirim diyorsan daha ucuz diye Acer alıyorsun?

Benim her ay bi tane Sony notebook alacak param yok, ama Sony kullanıyorum... Bu tercih meselesidir... Sony-kony diye bahsettiğin marka sanıyormusun Acer dan yada Monster dan düşük kalitede bir markadır?
    Benim anlamadığım, madem Monster ı beğeniyorsun "beğendim" de, ama başka markalara hele hele kalitesi önde olabilecek bir markaya neden çamur atıyorsun? Bende beğendim Monster ı gayet de güzel... Ama yok x marka halt etmiş demiyorum, çünki alıp veremediğim yok hiçbir ürünle...

O elindeki 7 tane 12" notebook la oyun oynayamazsın, zaten oynasanda zevk alamazsın... O yuzden Acer 5024 almadınmı, grafik agırlıklı olsun diye?
    Ayrıca Acer olduğu içinde o ürüne normalinden fazla ödediğini, markaya para verdiğini unutma, Sony de de aynı, markayada veriyorsun para, ama kaliteyede gidiyor paran...

Paran çoksa git o Acer 5024 e eş değer bi Sony al incele...

Neysee...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her ay bi tane Sony alabiliyorsan soruyorum sana;

Neden Magnezyum kasalı bi Sony yerine Plastik kasa bi Acer kullanıyorsun?
    Neden x-black kaliteli ekranlı bi Sony yerine sadece parlak ekran Acer kullanıyorsun?
    Nede 6 saat şarjı olan bir Sony yerine 2 saatlik bir Acer kullanıyorsun?
    Sony de de x700 bagımsız ekran kartı varken neden Acer kullanıyorsun?

Madem param var, her ay bi tane alabilirim diyorsan daha ucuz diye Acer alıyorsun?

Benim her ay bi tane Sony notebook alacak param yok, ama Sony kullanıyorum... Bu tercih meselesidir... Sony-kony diye bahsettiğin marka sanıyormusun Acer dan yada Monster dan düşük kalitede bir markadır?
    Benim anlamadığım, madem Monster ı beğeniyorsun "beğendim" de, ama başka markalara hele hele kalitesi önde olabilecek bir markaya neden çamur atıyorsun? Bende beğendim Monster ı gayet de güzel... Ama yok x marka halt etmiş demiyorum, çünki alıp veremediğim yok hiçbir ürünle...

O elindeki 7 tane 12" notebook la oyun oynayamazsın, zaten oynasanda zevk alamazsın... O yuzden Acer 5024 almadınmı, grafik agırlıklı olsun diye?
    Ayrıca Acer olduğu içinde o ürüne normalinden fazla ödediğini, markaya para verdiğini unutma, Sony de de aynı, markayada veriyorsun para, ama kaliteyede gidiyor paran...

Paran çoksa git o Acer 5024 e eş değer bi Sony al incele...

Neysee...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben sadece yeni laptop aldım bunun hikayesini anlattım ve herkese teşekkür ettim o kadar konu biraz saptı....

Ama şunu şunuda belirteyim Laptop elime şimdi geçti 1adet ölü piksel yüzünden yenisiyle değiştirdiler... Bu arada ayrıca 7200 rpm hardisk takarmsıınız dedim ücretsiz olarak 5400 rpm le değiştirdiler... buda 3 gün içinde oldu kargo(Ankara-İstanbul-Ankara)...

Ben şahsım adına Fokus Bilgisayar Genel Müdürü olan İlhan Beye tekrar teşekkürlerimi sunuyorum... Ve istediğim zaman kendisine ulaşacağımı biliyorum...

Acaba bu olaylar marka dediğimiz laptoplarda böyle olurmuydu yada bu süreç 3 gün olurmuydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 23 Şubat 2006 16:33:59 >

• quote:

Arkadaşlar ben sadece yeni laptop aldım bunun hikayesini anlattım ve herkese teşekkür ettim o kadar konu biraz saptı....

Ama şunu şunuda belirteyim Laptop elime şimdi geçti 1adet ölü piksel yüzünden yenisiyle değiştirdiler... Bu arada ayrıca 7200 rpm hardisk takarmsıınız dedim ücretsiz olarak 5400 rpm le değiştirdiler... buda 3 gün içinde oldu kargo(Ankara-İstanbul-Ankara)...

Ben şahsım adına Fokus Bilgisayar Genel Müdürü olan İlhan Beye tekrar teşekkürlerimi sunuyorum... Ve istediğim zaman kendisine ulaşacağımı biliyorum...

Acaba bu olaylar marka dediğimiz laptoplarda böyle olurmuydu yada bu süreç 3 gün olurmuydu...

Alıntıları Göster
    quote:

Kusura bakma @bimekan, haklısın konu hiç oluyo... Kendi adıma susuyorum...
    Tekrar hayırlı olsun... Bu arada Moster servis ve alaka mükemmel görünüyor

• quote:

quote:

Kusura bakma @bimekan, haklısın konu hiç oluyo... Kendi adıma susuyorum...
    Tekrar hayırlı olsun... Bu arada Moster servis ve alaka mükemmel görünüyor

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullan....

• quote:

Orijinalden alıntı: K084K

hayırlı olsun güle güle kullan....

Alıntıları Göster
    konfigürasyom güzel aslında biraz daha işçilik kalitesi olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bscol

konfigürasyom güzel aslında biraz daha işçilik kalitesi olsa

Alıntıları Göster
    bende sana katılıyorum yanı bu sayfa cok ısıme yaradı benım de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.