Az önce girdim, acayip lag vardı bi relog atsam düzelir dedim ki baktım yine yok oyun. Kafayı yemek üzereyim iki bucuk saatten fazla oldu bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR Az önce girdim, acayip lag vardı bi relog atsam düzelir dedim ki baktım yine yok oyun. Kafayı yemek üzereyim iki bucuk saatten fazla oldu bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR Az önce girdim, acayip lag vardı bi relog atsam düzelir dedim ki baktım yine yok oyun. Kafayı yemek üzereyim iki bucuk saatten fazla oldu bekliyorum. :S
relog atim dedim start gelmiyo pc restart attım yine yok start login online ama yine ne dir bu sorun ya
quote:Orijinalden alıntı: jeppe relog atim dedim start gelmiyo pc restart attım yine yok start login online ama yine ne dir bu sorun ya Bende var Start!...Ağ Ayarlarını bi gözden geçir
quote:Orijinalden alıntı: BharDhunLhee quote:Orijinalden alıntı: jeppe relog atim dedim start gelmiyo pc restart attım yine yok start login online ama yine ne dir bu sorun ya Bende var Start!...Ağ Ayarlarını bi gözden geçir Senin kullandıgın dns hangisi :((( nette bi sorun yok 20 dakka once oyundaydım bugda kaldım :( pc rest modem rest hiç biri kafi gelmedi :(
quote:Orijinalden alıntı: BharDhunLhee bakıyorum hemen.208.67.222.222 208.67.220.220 dns aynen böyle Start kendi yok bence dns ile ilgisi yok