Şimdi Ara

Bende varım beni unutmayın... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lafı fazla uzatmadan forumda bkadem nickli beşir abimden parçaları alarak toplamaya başladığım makine bu günlerde yerini mod çalışmalarıma bıraktı forumda gördüğüm çalışmalar kadar iyi olmasada bende kasamı koymak istedim kasa ucuz ve dandik kasalardan faxon diye bir marka yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqua -- 29 Ocak 2008; 20:09:13 >

• güzele benziyo ama biraz daha kaliteli foto koymalısın
  • çok hoş olmuş yan kapağı neyle kestin?
  • evet ata'ya katılıyom fotolar çok kötü ve boyutları çok ufak!bu arada o silindir nedir?
  • ewt arkadaslara katılıyorum bıras daha buyuk foto ve fotolarada yorum alabılırsek daha anlasılır olur
  • hemen yolluyorum.
  • Güzel bir çalısma görebıldıgım kadarıyla sadece fan ı ve yan kapagı modlama yapmıssın ewet bende ilk zamanlar öyleydım

ama sana biraz tavsiye vereyim içindeki kabloları topla kabloları toplucak malzemelerini uv ye duyarlı yap vede uv ışıkalırsan cok daha guzel olacagını inanıyorum ama suanda bile fena deil ilerki zamanlarını sabırsızlıkla beklıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    artık ben de ONBAŞI oldum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o yan paneli niye 2 ayrı metalden yaptın?
  • iki ayrı metal deği üzerindekji 3 mm lik kontrraplak desen olan kısmı kontraplağı işlemek sacı işlemekten daha kolay silindir ise su soğutma için su kabı 70 lik pimaşa tornada içerisine girecek şekilde kapak işleyip üzerine rekorları taktım şimdilik öytle kaldı vakit buldukça ve yeni şeyler yaptıkça ekleyeceğim bu arada coolermaster 520 watt psu kabloları toplu onun dışında fazla içerisini toplamadım su soğutma yapacağım için yorumlarınız için çok teşekkür ederim fikirlerinizi bekliyorum inşallah güzel bir kasa ortaya çıkacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.