Şimdi Ara

benden 2 önceki ev sahibi evden çıkmıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim 2011 yılında bir arkadaşına kefil oluyor. Krediyi çeken kişi borcu ödemiyor ve kuzenim ödüyor. Kuzenim borç sahibinden alacağını temin edebilmek için güvence istiyor. Borçlu kişide annesinin evini önce kendi üstüne alıp daha sonra kuzenime devrediyor. Kendi aralarında 6 ay süre belirliyorlar. Borçlu 2013 yılına kadar borcu ödemiyor. Kuzenimde alacağına karşılık 2013 yılında evi bana sattı. Önce evi üstüme aldım, sonra bankaya ipotek karşılığında 60 bin tl kredi çektim ve kuzenime verdim. Kuzenimle 72 bin tlye anlaştık. Geriye kalan 12 bin tlyide üç yıl kirayı kuzenimin alması şeklinde anlaşmaya vardık. Kuzenimle olan anlaşma tamamen sözlü olarak gerçekleşti. Evin tapusu 2013 yılından itibaren benim üzerimde. Borçlu kişinin annesinin bu durumlardan haberi yok ve evi kendinin diye oturuyor. Üç yıl süre doldu ve bu süre içerisinde herhangi bir kira sözleşmesi vb. yapılmadı. Şimdi ben evi satmak istiyorum. Borçlunun annesi evde oturmaktadır ve eve gelen alıcılara kapıyı açmamakla birlikte evden çıkmamaktadır. Kuzenime borçlu olan kişiyle ve annesiyle görüşmeme rağmen evi hiçbir şekilde boşaltmamaktadırlar. Ben en kısa sürede evi nasıl tahliye edip satış işlemini başlatabilirim? tapu bende iken uğraşmam mı daha hızlı olur yoksa arkadaşımın üzerine devredip uğraşmam mı daha hızlı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: humeyiva

Kuzenim 2011 yılında bir arkadaşına kefil oluyor. Krediyi çeken kişi borcu ödemiyor ve kuzenim ödüyor. Kuzenim borç sahibinden alacağını temin edebilmek için güvence istiyor. Borçlu kişide annesinin evini önce kendi üstüne alıp daha sonra kuzenime devrediyor. Kendi aralarında 6 ay süre belirliyorlar. Borçlu 2013 yılına kadar borcu ödemiyor. Kuzenimde alacağına karşılık 2013 yılında evi bana sattı. Önce evi üstüme aldım, sonra bankaya ipotek karşılığında 60 bin tl kredi çektim ve kuzenime verdim. Kuzenimle 72 bin tlye anlaştık. Geriye kalan 12 bin tlyide üç yıl kirayı kuzenimin alması şeklinde anlaşmaya vardık. Kuzenimle olan anlaşma tamamen sözlü olarak gerçekleşti. Evin tapusu 2013 yılından itibaren benim üzerimde. Borçlu kişinin annesinin bu durumlardan haberi yok ve evi kendinin diye oturuyor. Üç yıl süre doldu ve bu süre içerisinde herhangi bir kira sözleşmesi vb. yapılmadı. Şimdi ben evi satmak istiyorum. Borçlunun annesi evde oturmaktadır ve eve gelen alıcılara kapıyı açmamakla birlikte evden çıkmamaktadır. Kuzenime borçlu olan kişiyle ve annesiyle görüşmeme rağmen evi hiçbir şekilde boşaltmamaktadırlar. Ben en kısa sürede evi nasıl tahliye edip satış işlemini başlatabilirim? tapu bende iken uğraşmam mı daha hızlı olur yoksa arkadaşımın üzerine devredip uğraşmam mı daha hızlı olur?

polis ile evden çıkartabilirsiniz , hatta haneye tecavüz davası dahi açabilirsiniz ,avukata danışın .

• Yazik kadina ne vicdansiz evlatlar var uzuldum bu duruma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.