Şimdi Ara

benden bu kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İslami konularda kimseye tebliğ mahiyetinde bile bir şeyler yazmadan

sadece farklı bir bakış açısı olabileceğini

bu bakış açısına göre bazı konuları yeniden değerlendirerek bir adım daha ileri gidebileceğinizi düşünmüştüm.

Ama insanlar ısrarla bağnazlığı kutsuyorlar. Herkesin kendi doğrusu mutlak. Başka doğruya ihtimal bile yok.

Benimde böyle bir kısır döngüde yerim yok.

Bu konularda benden bu kadar.

Herkes kendi yoluna.

• Foruma ara sıra giren birisi için mi bırakacaksın burayı yoksa gerçekten de kısır bir yer olduğu için mi ? Kendi adıma buraya hala girmemin sebebi forum konseptini sevmem ve diğer sosyal medya tasarımlarına prim vermemek istemeyişimdir.Tabi bunda türk olup da bilgisini düzenli periodlarla belirli mecralara aktaran kayda değer adamları henüz bulamayışım da etkisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 8 Temmuz 2019; 2:25:6 >
  • Çoğu insan gençlik ve yetişkinlik döneminde dini önemsemiyordu. Eğer yaşlılık dönemlerine ulaşırlarsa bazıları tamamen inkar ediyordu bazıları da dini önemseyip ölüyordu. Benim gördüğüm kadarıyla Türkiye'deki halk arasında, internet ile birlikte farklı görüşler arasından sırasıyla en çok: mealcilik, dinsizlik ve tekfircilik yükselişte.
    Bunlar normal halk arasında olanlar. Kişi sürekli okuma yapsa bile bir sürü etken düşüncelerini etkileyebiliyor.
    Allah ne istediyse o olacak, bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At gözlüğü takmadan yaşamak çok zor , coğrafi şartlar gereği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.