Şimdi Ara

Benden hoşlandığını bir türlü anlayamıyorum. Yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler herkese yeni bir yere taşındık ve karşımızda oturan kıza vuruldum. Bir gün market de karşılaştık yanında bir kaç kişi vardı benim de öyle ve bana uzun uzun baktığını fark ettim arada bir kafamı kaldırıp ona baktığım da hala bana baktığını gördüm tam umutlandım ki ertesi gün yolda karşılaştık karşımdan geliyordu beni görünce telefonunu cıkartıp kurcalamaya basladı bende iyice paranoya oldum hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu açılmalı mıyım bilemedim işin uzmanlarından yardım bekliyorum. NE yapmalıyım ?

• Açıl , kendisini zor satmaya çalışıyor belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce tanışıp konuşsan mı acaba? Belki bu dünyadan değildir
  • Kızların ne yapmaya çalıştığı belli değil. O yüzden boşverin bence. Ama çok kafanıza takıyorsanız konuşabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler bakalım konusmaya calısacagım artık.Bakalım ne olacak
  • Kızlar kafayı yemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmıştır belki o yüzden öyle yapmıştır. Bence hemen açılma ufaktan bir muhabbet kurmaya çalış. Muhabbetten kastım git arkadaş ol tarzında değilde bir şekilde kendini belli edecek şekilde iletişim kurmaya çalış. Çok yakışıklı veya zengin değilsen ya da iyi bir statüden değilsen ilk bakışta vurulmuyor kızlar. Bizim gibi değiller yani tanıdıkça hoşlarına gidiyor. Baktın çok sıkıntı yapıyorsun git açıl ne kaybedersin ? Adını sanını öğren sosyal medyadan da giriş yapabilirsin önce arkadaşça.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ufaktan devam filan ver adını öğren okuyor musun filan konuş 2 dk. İlk gün bu kadar yeter çok üstüne gitme. Muhabbet çok güzeldi umarım yine karşılaşırız. Tesadüflere inanmam her şeyin bir anlamı vardır de soru işaretini ver kafasına. Bir daha karşılaştığında senin ne diyeceğini merak edecek o zamana kadar da ideal erkeği ve senin arandaki boşlukları doldurup seni ideal erkeği kıvamına alacak zihninde. Yoğurt bile hemen mayalanmıyor sen bir giriş yap gerisi gelir.

• Durumlar ne hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.