Şimdi Ara

Benden Müjdeli Haber [Kar Konusu] Yüksek Kesimlerde Kar Başladı H.o `_İstanbul_` (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1903

quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Ben acıbademdeyim inanılmaz bi tipi başladı.

Koşuyolu Parkı'nın oralarda 30 cm tutmuş kar.

bakın görün işte bir de inamıyordunuz

Hacı Bekliyorum Kendini Banlamanı ...

• beylikdüzü lapa lapa yağıyoo biraz hızlı yağsa tutar yere değip eriyor helal olsun kardeş inanmamıştım sana
  • Evet sayın meteoroloji dünyasını seven arkadaşlar. Uzun vadeli tahminlerde bulunuyoruz ama beklenen soğuk hava dalgası çok etkili görününce de zamanında sağı solu uyarmakta yarar olduğunu düşünüyorum. Modeller halen Atlantik üzerinde sıcak hava dalgasının Azorlara doğru yükseleceğini ve Kutuplardan sarkan dondurucu soğuk hava dalgasının da Avrupa’da ve de özellikle Anadolu üzerinde oldukça etkili kar bırakacağı şeklinde yorumlanabilir. Ben bunları sadece soğuk kar şeklinde değerlendirmiyorum. Aslında soğuk kar getirmiyor sadece kuru soğuk getiriyor ama soğuk havanın önünde Sahradan kaynaklanarak gelecek olan çöl tozları bu soğuk hava ile ideal bulut çekirdeği oluşturma sıcaklığına çok daha alt atmosfer seviyelerinde karşılaşacağı için anormal kar yağdıracaktır. İşte bu işin bilimselliği ile uğraşanların henüz bilmedikleri bu. Onlar toz bulut oluşturma çekirdeği olmaz der geçer elbette doğrudur da ama ben de burada tüm sırlarımı açıklayacak değilim elbette. Patent başvurumuz halen bürokratik işlemler safhasında hele bir bitsin etsin uygulamaya başlayalım bakın o zaman nasıl da ısmarlama kar yapacağım her arzu edene. Dünyanın her yerinde ama elbette uygun zamanlarda.
    Neyse şimdi izleme dönemi bu sistem hala kararlı bir şekilde varlığını sürdürmekte elbette çok uzun vadeli ve ne kadar gerçekçi de hiç bilinmez ama gelirse ne olacağını bildiğimiz için uyarımız halen devam ediyor.
    Ne mi olur, kısa az ve de öz aslında, hayat durur. Halen geçerli uyarı 20-25 Ocak arasına dikkat!!!!
    Sistemin ne olacağı kesinleşene kadar her gün uyarılara devam etmekten başka çare yok, hep birlikte izleyelim ve kim sistemin yok olması yönünde güvenilir bir işaret alırsa hemen yorum yazsın derim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.