Şimdi Ara

Benden Müjdeli Haber [Kar Konusu] Yüksek Kesimlerde Kar Başladı H.o `_İstanbul_` (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tatil olucak diye beklemeyin gidin yatın
  • tatili falan bilmem ama yarın allahın izniyle kar yağacak en azından kar topu yapılabilecek kadar
  • Kar yağsa bile tutmaz. yarın istanbulda hava 7 derece. Nasıl kar tutmasını bekliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: 1903

quote:

Orijinalden alıntı: injection

Sanırım yalan oldu. Radar görüntülerinden bulutların İstanbul üzerinden uzaklaştığı anlaşılıyor.

akomda tanıdıklarım var onlardan duydum aksam saatleri şiddetli yağmur diyorlardı doğru cıktı.Sabaha karsı 4 5 sularında karşı kara dönüşcekmiş şimdiden yol çalışmaları başlamış göreve bir sürü personel atanmış. Demek ki ortada belli bir şey var. Her şey allahtandır biz yinede dualarımızı edelim. Artık kar yağısında su domuz gribi denen mikropta ortadan kalksın temizlensin ortalık.

Madem çok ciddi kar yağacak haberlerde neden yok ? Hey Allah'ım ya her kar-yağmur mevsimi 1-2 kişi çıkar benim şurada tanıdığım var yarın felaket olacak bıdı bıdı. Ertesi gün niye bunları söyleyenlerden ses çıkmıyor peki

dün atv haberde demisti pazar gecesi kar geliyor die

Yüksek kesimler dendi ayrıca. Bunu bilmek için müneccim şeyi fantazisine sahip olmaya gerek yok. Hava soğuksa yağmur yağıyor ve karayel esiyorsa yüksek kesimlerde büyük olasılıkla kar yağar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım yalan oldu. Radar görüntülerinden bulutların İstanbul üzerinden uzaklaştığı anlaşılıyor.

akomda tanıdıklarım var onlardan duydum aksam saatleri şiddetli yağmur diyorlardı doğru cıktı.Sabaha karsı 4 5 sularında karşı kara dönüşcekmiş şimdiden yol çalışmaları başlamış göreve bir sürü personel atanmış. Demek ki ortada belli bir şey var. Her şey allahtandır biz yinede dualarımızı edelim. Artık kar yağısında su domuz gribi denen mikropta ortadan kalksın temizlensin ortalık.

Madem çok ciddi kar yağacak haberlerde neden yok ? Hey Allah'ım ya her kar-yağmur mevsimi 1-2 kişi çıkar benim şurada tanıdığım var yarın felaket olacak bıdı bıdı. Ertesi gün niye bunları söyleyenlerden ses çıkmıyor peki

Yüksek kesimler dendi ayrıca. Bunu bilmek için müneccim şeyi fantazisine sahip olmaya gerek yok. Hava soğuksa yağmur yağıyor ve karayel esiyorsa yüksek kesimlerde büyük olasılıkla kar yağar.

istanbulda anadolu yakasında ve silivri taraflarında etkili olcak dedi birader

• Sabah saatlerinde sıcak havaya aldanan İstanbullular, yağmura hazırlıksız yakalandı. İstanbullular sağanaktan yağıştan saçakların ve otobüs duraklarına altına sığınarak, korunmaya çalıştı. Aşırı yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Yağmurdan fazla etkilenmeden ilerlemek isteyen vatandaşlar hızlı adımlarla evlerinin yolunu tuttu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yağmurun kara döneceğini ifade eden AKOM, İstanbulları yaşanacak su baskınlarına karşı uyard
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

istanbulda anadolu yakasında ve silivri taraflarında etkili olcak dedi birader

Silivri dediğin yer alçak mı veya anadolu yakası dediği yer kadıköy değil heralde. Dediği yer Çamlıca pendik maltepe o civarlardır. Anadolu yakası denilince bizim bu kuyubaşı civarı kadıköy'ü kast etmiyor tabiki..

• Yağsa bi dert,yağmasa bi dert...
    Zaten bu yağmurun üzerine öyle bir kar yağmalı ki,yere düşen erimeden üst üste binmeli,yoksa zor tutar...
  • http://www.dmi.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/0006buyuk.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 21 Aralık 2009; 1:15:59 >
  • Bence bu senede kar hep yağacak ama Anadolu Yakasında doğru düzgün kar tutmayacak.
  • yağsın tabi ya özledik
  • ayazağa ya inilmezde haa
  • Ankara ??
  •  Benden Müjdeli Haber [Kar Konusu] Yüksek Kesimlerde Kar Başladı H.o `_İstanbul_`

Fotografı görünce içim burkuldu. Akşam çıkıp kartopu oynamayı özledim arkadaşlarımla

Şimdi yağsa bile önemi yok, o dönemi atlattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 21 Aralık 2009; 2:13:21 >

• Saat 04:13 Kartal'da toz halinde ufak ufak kar yağışı var.SS koymuyorum gözle bile az görülüyor.Kadıköy tarafından yoğun turuncu bulutlar geliyor..1 saate yağar heralde
  • erenköy: saat 4:15 kar'ın "k" sinden eser yok 1 haftadır söylüyorum
    yağmaz, yükseklere yağar belki ama tutmaz okulda tatil olmaz
  • beylikdüzü beykent - burası yüksek yer

cuma gecesinin sonları ile c.tesi gününün başlangıcı olan zaman diliminde yağmış ve tutmuştu. öğlen saatlerinde erimişti..

şuan temiz hiçbir şey yok. yağmaz gibi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunmaynağı

beylikdüzü beykent - burası yüksek yer

cuma gecesinin sonları ile c.tesi gününün başlangıcı olan zaman diliminde yağmış ve tutmuştu. öğlen saatlerinde erimişti..

şuan temiz hiçbir şey yok. yağmaz gibi de

güzel
  • eskişehir'de kaç haftadır dondurucu soğuk var, tek tane kar düşmedi daha.
    yağmur da yağıyor.

istanbula önce yağarsa şaka gibi olur
  • Daha Van'a doğru düzgün yağmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.