Şimdi Ara

Benden Müjdeli Haber [Kar Konusu] Yüksek Kesimlerde Kar Başladı H.o `_İstanbul_` (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Ahahaha.. Komik adam bu konuyu açan.

Ya böyle birisi yazınca umutlanıyorum sonra hüsran oluyor çok sövüyorum yani
  • Bir arkadaş "ulan adam değilsin 1903" dedi şimdi. Aaa şimdi de ayıp hareketler yapıyor.
  • İstanbul'da kuvvetli yağış ve lodos fırtınası beklentisi nedeniyle ilgili kurum ve kuruluşlar, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Devlet Meteoroloji İşleri İstanbul Bölge Müdürlüğünden alınan meteorolojik uyarıya göre, kentin bu gece ve yarın akşam saatlerinden sonra kuvvetli yağışın etkisine gireceği ve yağışların pazar günü de kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların; trafikte dikkatli seyretmeleri, özellikle amatör denizciler ile balıkçılar ve küçük teknelerin denize çıkmamaları ve şiddetli lodos nedeniyle teknelerin bulundukları mahallerde gerekli tedbirleri almaları, lodosun etkisine karşı ısınma sistemlerini kontrol etmeleri, özellikle baca zehirlenmelerine karşı dikkatli olmaları, fırtınanın etkisiyle birlikte binalardan düşebilecek materyallere karşı dikkatli ve tedbirli olmalarının, can ve mal emniyetleri açısından büyük önem arz ettiği bildirildi.

İSTANBUL'A YILIN İLK KARI YAĞDI

Kar yağışı, sağanak yağmurun ardından Silivri, Çatalca ve Büyükçekmece'de başyarak merkez ilçelere doğru kaydı. Kar, 0-1 ve 0-2 Otoyolu Silivri ve Çatalca mevkinde yerde yaklaşım 1 santimetre tuttu. Ancak karın trafiği olumsuz etkilemediği belirtildi.

Yüksek kesimlerde şimdiden başlamış h.olsun
    2 3 saat icindede alçak kesimlerde etkisi bayağı artıcak zaten camdan cıkar kafanızı tatlı rüzgar esiyor azcık çiseliyor az kaldı az siz şimdiden sıkkı giyinin havuçlarınızı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Gökten Karı Yağsa Başımıza Kar düşer.

Şimdi sana "mal" desem bana ceza vericekler,demesem içimde kalcak.Neyse içimde kalsın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar93

bundan sonra pek kar yağmaz kürsel ısınma yüzünden farketmediniz mi 2006 dan beri doğru dürüst kar yağmadı siz kar yağmasını geçinde biz bi 10 yıl sonra yağmur duasına cıkmayalım

Akıllımısın sen

Arkadaşım dünyanin dengeleri bozulucak diyolardi tamam bozuldu kac yildir kar yagmıyo ama kar yagmamasi bi denge bozuklugysa aşırı derecede kar yagmasida bi denge bozuklugudur
  • quote:

İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Devlet Meteoroloji İşleri İstanbul Bölge Müdürlüğünden alınan meteorolojik uyarıya göre, kentin bu gece ve yarın akşam saatlerinden sonra kuvvetli yağışın etkisine gireceği ve yağışların pazar günü de kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Hacı bu eski haber gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903

İstanbul'da kuvvetli yağış ve lodos fırtınası beklentisi nedeniyle ilgili kurum ve kuruluşlar, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

Açıklamada, vatandaşların; trafikte dikkatli seyretmeleri, özellikle amatör denizciler ile balıkçılar ve küçük teknelerin denize çıkmamaları ve şiddetli lodos nedeniyle teknelerin bulundukları mahallerde gerekli tedbirleri almaları, lodosun etkisine karşı ısınma sistemlerini kontrol etmeleri, özellikle baca zehirlenmelerine karşı dikkatli olmaları, fırtınanın etkisiyle birlikte binalardan düşebilecek materyallere karşı dikkatli ve tedbirli olmalarının, can ve mal emniyetleri açısından büyük önem arz ettiği bildirildi.

İSTANBUL'A YILIN İLK KARI YAĞDI

Kar yağışı, sağanak yağmurun ardından Silivri, Çatalca ve Büyükçekmece'de başyarak merkez ilçelere doğru kaydı. Kar, 0-1 ve 0-2 Otoyolu Silivri ve Çatalca mevkinde yerde yaklaşım 1 santimetre tuttu. Ancak karın trafiği olumsuz etkilemediği belirtildi.

Yüksek kesimlerde şimdiden başlamış h.olsun
    2 3 saat icindede alçak kesimlerde etkisi bayağı artıcak zaten camdan cıkar kafanızı tatlı rüzgar esiyor azcık çiseliyor az kaldı az siz şimdiden sıkkı giyinin havuçlarınızı unutmayın

YUhh ayıp ama cuma gününün haberini koymuş aha bakın kar yağacak diyor ya İyi gülüyorum sayesinde

• peki kar yağmazsa kendini forumdan uzaklaştırcakmısın bu kadar emin misin kar yağcağına ? millet senle dalgasını geçiyor sen hala burda yok kar yağcak yok 3 saat sonra kıyamet 2000 de kopucak diyip tutmayınca 2012 de kopacak diyenler gibisin
  • gülün siz gülün bu iş kemal sunalın filmine döndü. Sizi üfürükcü hocalar. Allah ne derse olur ama ilimdende faydalanmak var
  • quote:

gülün siz gülün bu iş kemal sunalın filmine döndü. Sizi üfürükcü hocalar. Allah ne derse olur ama ilimdende faydalanmak var

Hacı Hala bişi yok bak sabah 6:30 da kalkıyorum... Zaten karanlık oluyor etraf ... Buz gibi yani baya küfür yersin :D
  • Evet beyler son durum nedir?Yağdımı sizin oralara?
  • ben size demiştim inanmamıştınız
  • Ben acıbademdeyim inanılmaz bi tipi başladı.
  • quote:

ben size demiştim inanmamıştınız

kafayı yemiş lan bu. yok bişey yağdığı
  • quote:

ben size demiştim inanmamıştınız

Yağmuoki Nere Laf Ediosun....
    Yran gene Sabah Erken Kalkıp Laf Edicem ...
  • quote:

Ben acıbademdeyim inanılmaz bi tipi başladı.

Koşuyolu Parkı'nın oralarda 30 cm tutmuş kar.
  • Bakırköyde kar 1 metreye yaklaştı büyüksün baba çık git lan bızdık forumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

bakın görün işte bir de inamıyordunuz
  • quote:

quote:

quote:

kar kokuyor hava

• quote:

quote:

quote:

bizim apartmasn kara gömüldü ne diyosun sen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.