Şimdi Ara

Benden Size Uyari FAR AVI yapmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dukkha

FAR.avi

Ben de ilk başta böyle algıladım.
  • tavşan da mı avlamıyağğğğggkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Sağol iyi oldu hatırlattığın tavşan avına çıkarsam 1000 liraya fiat bis alıp öyle çıkarım..

Yanlis mantik sahlam bir el feneri ilede yapabilirsin :)

Yanlış mantık oraya uçarak mı gideceksin?

Yanlis mantik 1000 lira + bin kusur lirada para cezasi taksi tutup gitsen daha karli hatta ucarak git

Allahın dağına taksi parası deli rakam tutar. Artı bisi kullandıktan sonra 900 liraya satarsın. Para cezası zaten ödenecek. Problem?

• Gayet mantikli bir ceza.bu sekilde avlanmak yasaksa bir sebebi var degil mi?o hayvanin neslinin tukenmemesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya daga niye cikiyorsun tavsan avi icin valla bizim
    Muvekkil koydeki orman arazisinde yapmis
    Ona nazaran diyorum, ayrica yakalanmayacaksan zaten aracla gitmenin zarari olmaz, ama yakalanacaksan satsanda yirtamiyorsun yakalandigini farzederek konusursak arac gidecek ayrica arac parasinin iki kati ceza yiyeceksin bu durumda taksiye 200 lira versen, 4 saat sonra beni burdan al yine 200 dersen her halukarda avantajli. ? Iste problem

Edit: yakalanip cezayi odiyosunda bisi nasil kurtariyosun onuda anlamadim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 1 Mayıs 2013; 23:40:38 >
  • Geçen gün donanımhaber ana sayfada 3500 lümen ışık gücünde bir el feneri görmüştüm o ormanın bir kısmını mal gibi bırakmaya yeter sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Geçen gün donanımhaber ana sayfada 3500 lümen ışık gücünde bir el feneri görmüştüm o ormanın bir kısmını mal gibi bırakmaya yeter sanırım.

Aynen

• Arkadaşlar ben de hukuk okuyorum ve avla yakından ilgileniyorum. Yakın akrabalarımla çevredeki yerel av bölgelerinin pul paralarını düzenli öder ava çıkarız. Yani konu beni biraz ilgilendiriyor. Arkadaşımın dediği doğru. Avcılığı ciddiye alıp bir yaşam stiline dönüştürenler bilirler. Far açmak değil bildiğin özel büyük projektörlerle ava çıkanlar var. Ama avda şöyle bir ilke vardır. Avının da seninle eşit şartlara sahip olması gerekir. Bunu isteyen zevk almak adına isteyen delikanlılık adına böyle kabul eder. Avlayacağın hayvanın bir şekilde kaçma şansı olacak. Ancak o şartlarda avı başarıyla tamamlarsan gerçek bir iş becermiş olursun. Ama şöyle bir gerçek var ki: Tavşanlar ve dağ tilkileri, bir anda projektörle ve onun gecenin köründe yaydığı keskin ışıkla karşılaştıkları zaman hareketsiz kalırlar. Gece olduğu için zaten kamufle ihtiyacı hissetmeyen bu hayvanların asfalt yolda öyle karşınızda şok olmuş vaziyette kaldığını düşünün. Devlet bu yüzden mi böyle bir yasa çıkarmıştır? Sanmam delikanlılığa sığmaz diye 150.000 lira ödetemez kimseye. Ama başka sakıncalı noktalar da vardır. Siz de yakınınızda gördüklerinizi bu konuda uyarın.

• quote:

Geçen gün donanımhaber ana sayfada 3500 lümen ışık gücünde bir el feneri görmüştüm o ormanın bir kısmını mal gibi bırakmaya yeter sanırım.

Genelde o ölçümler yalan kardeş. Marka fenerlerde bulaman o kadar yüksek lümen... hayvanı Kör etmek için 1000 lümende yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

Genelde o ölçümler yalan kardeş. Marka fenerlerde bulaman o kadar yüksek lümen... hayvanı Kör etmek için 1000 lümende yeter...

http://www.donanimhaber.com/diger-bilim-ve-teknoloji/haberleri/3500-lumen-isik-gucune-sahip-dunyanin-en-kucuk-LED-el-feneri--NiteCore-TM26.htm

Nitecore zaten bilinen en iyi marka değil mi el feneri sektöründe.

• Tamam zaten yapılan bir şey bu sürekli.Emniyet şeridindekileri fotolayıp emniyete at okşarlar,gece su altında fenerle,tüp-zıpkın kombinasyonuyla avlananlar,limit aşımı yapanlar,yasak türleri avlayanları SG foto video olursa delil olarak kabul edip kayıyor.Çok adam şikayet ettim oradan biliyorum

Hata bir video var ekleyeyim gözünüzü açsın biraz;

Ha bu da gece balıkların hali,gündüz 3m yanımıza yaklaştıramadığımız sinaritler bebek gibi uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 1 Mayıs 2013; 23:57:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

http://www.donanimhaber.com/diger-bilim-ve-teknoloji/haberleri/3500-lumen-isik-gucune-sahip-dunyanin-en-kucuk-LED-el-feneri--NiteCore-TM26.htm

Nitecore zaten bilinen en iyi marka değil mi el feneri sektöründe.

Verilen linkte ışıktan ziyade sağlamlığı ön plana çıkmış...

http://www.youtube.com/watch?v=hUrq4GVfvEY

Bir bakın derim...

;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.