Şimdi Ara

Benden Size Uyari FAR AVI yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bileniniz vardir da bilmeyenleriniz icin soylim far avi diye birsey var, boyle gece felan ormanda tavsan gorunce aracin farlarini yakinca tavsanlar etkileniyormus o yuzden de kacamiyorlar, Ben hukuk burosunda calisiyorum belki bilen vardir unlu taninan bir muvekkilimiz var anadoluda
    Bir gezisinde boyle birsey yapmislar resimleri de faceye yuklemisler hatta video felanda varmis, bu anadoludaki orman bilemem ne sorumlulari uygulama geregi facede ve benzeri yerlede bu gibi aramalar yaparlarmis, bizim bu unlu abimizin degil ama yakinin facesinde resimleri videolari almislar av yaptigi aracinda plakasini almislar ve kanun geregi far avi yaparsan tespit edildiginde neyle yapmissan el konulur ve satilip parasi hazineye verilir yasa acik, bu unlu abimizinde 150.000 tl degerinde jipini yakaladilar avukatlar dava felan actilar ama buyuk ihtimal kazananayacaklar ama aracin tayic bedelini felan yatirirsa arabayi alabiliyor ama sonucta parasi gidicek yani bende duydugumda cok sasirmistim ilginc bir yasa ve bence asiri derecede sacma bir tavsan icin o kadar mala el koymak sacmaligin daniskasi verilen para cezasida basit sembilik bir para cezasi...

Bilin istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 1 Mayıs 2013; 22:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hll knk
  • Bende karsi seritten gelene radar oldugunu belli etmek icin yapilan sandim sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

Bende karsi seritten gelene radar oldugunu belli etmek icin yapilan sandim sorun yok

Basliktan o kadar manami cikardim

• FAR.avi

• Klayven Türkçe karakterli değil heralde ama kopyala yapıştırla düzelt lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Klayven Türkçe karakterli değil heralde ama kopyala yapıştırla düzelt lütfen.

Basligi duzelttimde gerisi zor ya idare edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Bende karsi seritten gelene radar oldugunu belli etmek icin yapilan sandim sorun yok

Onun cezasi yok degil mi?

-Birde sen biliyorsundur cevirmeyi gordum kenara cekip parketsen arabada yatsam polis gelip bana alkolden ceza yazabilir mi?
    -yine polisler mobese disinda durdurmadan ceza yazabiliyorlar mi?

• İyi olmuş allahın garip tavşanını zevk için avlarlarsa daha beteri olsunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

FAR.avi

• quote:

quote:

quote:

Onun cezasi yok degil mi?

-Birde sen biliyorsundur cevirmeyi gordum kenara cekip parketsen arabada yatsam polis gelip bana alkolden ceza yazabilir mi?
    -yine polisler mobese disinda durdurmadan ceza yazabiliyorlar mi?

O kadar iyi bilmiyorum ama kenara cekip araba icinde alkollu yatarken ceza kesebildigini duydum..

• Sağol iyi oldu hatırlattığın tavşan avına çıkarsam 1000 liraya fiat bis alıp öyle çıkarım..
  • ülkemizde bolcana yaygın
  • Ya tavşan senin gözüne far tutup seni vursa hı iyi mi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Sağol iyi oldu hatırlattığın tavşan avına çıkarsam 1000 liraya fiat bis alıp öyle çıkarım..

en mantıklı cevap
  • quote:

Sağol iyi oldu hatırlattığın tavşan avına çıkarsam 1000 liraya fiat bis alıp öyle çıkarım..

Yanlis mantik sahlam bir el feneri ilede yapabilirsin :)

• Sağol iyi oldu hatırlattığın tavşan avına çıkarsam akü kablo ve far alırım bundan sonra
  • Avcilik etigine uygun olmayan davranis bu yuzden cok iyi olmus en azindan hayvana kacma sansi verilmeli oyle yapilan avin zevki bile olmaz ayrica gece zipkin ve fenerle av yapmak da yasak onu da unutmayalim biraz dusunun uyuyan bir hayvani vurmak nasil olur

• quote:

quote:

Yanlış mantık oraya uçarak mı gideceksin?
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış mantık oraya uçarak mı gideceksin?

Yanlis mantik 1000 lira + bin kusur lirada para cezasi taksi tutup gitsen daha karli hatta ucarak git

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.