Şimdi Ara

Benfica'ya elenmek başarısızlık değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vardar'a elenmek , paok'a elenmek , spartak moskova'ya elenmek , young boys'a elenmek başarısızlıktır.

cocu gerekli hamleleri yaptı. iyi baskı kurduk ikinci yarı ama gol gelmeyince inançta kalmadı.

cocu'yu eleştirip asık suratı öven troller var. inşallah buraya da gelirler de bloklayıp temizlerim.

gerçek taraftar şu anda alkışlıyor takımı ve hocayı.

• Benfica son 10 yilin net en kotu benficasi.

Aciklamalarda fizik gucumuz bitince beynimizle bu acigi kapatmamiz lazim demisti .Ilk yari gole kadar hucum yapmadik neydi plani Cocunun? Zaten 60 a kadar fizik gucumuz anca yetecekken.

Rakip kim olursa olsun Fenerbahce evinde ilk 5 dakika savunma yapmaz , taraftara hakarettir bu .
  • slimani transferi gecikmeseydi elerdik belki de.
  • Benfica top oynamadı. Elenmeyecek takım değil. Daha önce bu ülkenin diğer takımlarına da kaybetti defalarca. Sıkıntı Fenerbahçe'nin senelerdir elemelere hazır çıkmaması.
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    ilgisi yok. kale önüne getirip atamasak anlardım.

oyuncu kalitesi olarak bizden kat be kat öndeler. hayatımız boyunca grimaldo gibi bir beke bile sahip olamadık.
    takım yapısı olarak bizden kat be kat öndeler.
    kulüp kültürü olarak bizden kat be kat öndeler.

biz sadece kendimizi dev aynasında görüyoruz. geçen sene vardar'a elendi bu takım. ve iki maçta da ezilerek elendik.
  • Kendini iyi avut evlat

Ve Engelle beni seni engellemeye dahi tenezzül etmiyorum futbol bilgi yoksunu seni

Gidip basketbol filan izlesene
  • Benfica nasıl top oynamadı?

ilk maçı izlemedin galiba. fenerbahçe pas hatası yaptıysa sebebi rakibin baskısı ve alanı çok iyi kapatmasıydı.

ve de geçmişten örnek vermek saçmalık. geçmişteki kadrolarımız aynı mı? adamlar bu sene iyiler. geçen sene 0 çektiler doğru ondan önceki sene de iyi değillerdi ama bu sene çok iyiler.

ve de yenmek sıkıntı değil. aykutta yendi. ama eleyebildi mi?

beşiktaş 3-1'den 3-3 yaptı diye övünüoruz ama beşiktaş 3. olurken benfica 1. oldu.
    galatasaray yendi diye övünüyoruz ama benfica o gruptan çıktı galatasaray değil.

umarım anlatabilmişimdir.

hazır çıkmadık değil hazır çıkamadık.
  • Yaw olumlu hava verecez diye iyice saçmaladınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla abartıyorsunuz Benfica yı bu sene de geçen seneki gibi UCL de paspas olunca görürsünüz.Geçen sene 0 çeken takımı neden bu kadar abartıyorsunuz ? Geçen sene Bjk yenince çöp dediğiniz Porto'dan geride bitirdi ligi UCL de zaten 0 çektiler amma büyüttünüz yav Benfica yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 14 Ağustos 2018; 23:14:9 >
  • abivos kullanıcısına yanıt
    eee sende vardara elendin?

kadro değerlerine bak bakalım. adamların yedek kulübüesi 60m.

slimani ile ayew gelmseydi bzide o seviyelerdydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Bu mesaj silindi.
  • quote:

Benfica nasıl top oynamadı?

ilk maçı izlemedin galiba. fenerbahçe pas hatası yaptıysa sebebi rakibin baskısı ve alanı çok iyi kapatmasıydı.

ve de geçmişten örnek vermek saçmalık. geçmişteki kadrolarımız aynı mı? adamlar bu sene iyiler. geçen sene 0 çektiler doğru ondan önceki sene de iyi değillerdi ama bu sene çok iyiler.

ve de yenmek sıkıntı değil. aykutta yendi. ama eleyebildi mi?

beşiktaş 3-1'den 3-3 yaptı diye övünüoruz ama beşiktaş 3. olurken benfica 1. oldu.
    galatasaray yendi diye övünüyoruz ama benfica o gruptan çıktı galatasaray değil.

umarım anlatabilmişimdir.

hazır çıkmadık değil hazır çıkamadık.
    Yok ilk maçı izlemedim. Ama 1-0 'dan sonra şu maçta işi çözüp atabilirdin. Heyhat Benfica'ya elenmek tabi ki de anormal değil. Sadece Fenerbahçe için konuşmuyorum, Türk takımlarından hiç biri şu sezon başı elemelerine hazır çıkmıyor. Çıkamıyor demek çok optimist kaçacak. Gerçi bu döviz kurlarıyla bu sene transferde sıkışmış olabilirsin. Ama bunca senedir bir kere bile o eleme maçına hazır çıkmadın ve Benfica'yı bir yana bırak, kendinden gömleklerce düşük takımlar senden daha hazır olabildikleri için elendin. Fenerbahçe 10 senedir gidemiyor galiba. Bu başarısızlıktır. Ik da olsan bık da olsan bu maçları geçmen lazım. Young Boys, Vardar, Östersunds nasıl seni tokatlıyorsa sen de Benfica'yı tokatlayıp geçeceksin.

• 10 senedir gidememesi başarısızlıktır ve sorumlusu tamamen aziz yıldırımdır.

benim eleştirim bu maç üzerinden ali koç ve cocuyu eleştirenlerde.

sen diyorsun vardara elendi bu takım geçen sene ve o adam olsaydı daha iyi oynardık diyen embesiller var.
  • Bizim oynadığımız zaman kötülüyordunuz Benfica'yı ki o zaman kat kat daha güçlüydü Benfica. Bonus olarak geçen sene kötülediğiniz Porto'nun arkasında bitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

10 senedir gidememesi başarısızlıktır ve sorumlusu tamamen aziz yıldırımdır.

benim eleştirim bu maç üzerinden ali koç ve cocuyu eleştirenlerde.

sen diyorsun vardara elendi bu takım geçen sene ve o adam olsaydı daha iyi oynardık diyen embesiller var.
    Galatasaray'lı olarak söylüyorum Ali Koç ve Cocu'yu daha şimdiden eleştirenlere cevap vermene bile gerek yok. Zira yepyeni bir yönetime ve teknik direktöre 1 ay bile sabredemeyeceklerse varsın Aziz Yıldırım geri gelsin. Onlara o müstehak.
  • seneye tekrar denersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek cocu gerekli hamleleri yaptı ?
    Skor 1-1 adam 65. dakikaya kadar hiçbir şey yapmadı
    Aynısını aykut yapsa etmediğiniz küfür kalmaz
    Ayıptır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kahkaha attım o nasıl video
  • Benfica'ya elenmek ayıp değil de 10 yıldır Şampiyonlar ligi müziği duymamak çok ayıp ya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.