quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ sevsek mi acaba sev sev galatasaraylıyım bende Yawf ben fake değilim biri bi kuyuya taş attı ...
quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ sevsek mi acaba sev sev galatasaraylıyım bende Yawf ben fake değilim biri bi kuyuya taş attı ... deli olacaktı biri değil
quote:Orjinalden alıntı: Birindar cool değilim ben bunu bil yeterli imsandaki resim yüsünden ekranımdaki ölü pikseli farkettim
quote:Orjinalden alıntı: Birindar quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ sevsek mi acaba sev sev galatasaraylıyım bende Yawf ben fake değilim biri bi kuyuya taş attı ... deli olacaktı biri değil Deli olduğunu düşünmüyorum.. Ama başımın belası oldgunu düşünüyorum
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi Amma sevilmeye meraklı varmış bea SEvilme hastalığı var bende. Çok seviyom sevilmeyi
quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi Amma sevilmeye meraklı varmış bea SEvilme hastalığı var bende. Çok seviyom sevilmeyi Bak herkes seviyomuş seni mutlu oldun mu hoşuna gitti mi
quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses quote:Orjinalden alıntı: Birindar quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ sevsek mi acaba sev sev galatasaraylıyım bende Yawf ben fake değilim biri bi kuyuya taş attı ... deli olacaktı biri değil Deli olduğunu düşünmüyorum.. Ama başımın belası oldgunu düşünüyorum