bu feyk kim la tam kendini beğenmiş birini anımsatıyo bana yok bilmem benim neyimsiniz cücelerimi seçiyorum felan bunada seçek birtane
quote:
Orjinalden alıntı: Birindar
bu feyk kim la tam kendini beğenmiş birini anımsatıyo bana yok bilmem benim neyimsiniz cücelerimi seçiyorum felan bunada seçek birtane
quote:
ya naptım şimde ben sana alla allaaaaaaaaaa
harbi feyk la bu
Bu akşam da herkes sevgiye muhtaç
Fake den kastın nedir onu anlamadım. burada kendime cüce ya da başka bişi aramıyorum. Erkekler açınca problem olmuyorda neden bir bayan açınca problem oluyor sevme beni. Hiç sevmedim seni zaten ben böle erkek bayan ayrımına gelemem. Kimseylede uğraşamam seviyeli olun kızdırmayın beni
seviyesizlik yapmadım artizleşme hemen sadece bu tip topicleri seninle bnezer nickte bir arkadaşta açıyordu ondan söyledim vede diyorum hala feyksin diye bu arada ayrım yapmam kesinlikle beni sevmen okadarda önemli değil zaten
sefelim
quote:
seviyesizlik yapmadım artizleşme hemen sadece bu tip topicleri seninle bnezer nickte bir arkadaşta açıyordu ondan söyledim vede diyorum hala feyksin diye bu arada ayrım yapmam kesinlikle beni sevmen okadarda önemli değil zaten
Arkadaşım problem nik ise eğer sizin prensesiniz olmak istedimi sölemedim . Yerim yutdum var çok şükür. Artizleşme vs diye konuaya girersen saldırgan bir tavır takınırsan konu uzar gider.................................
Az önce 57. Alaydan gördüm bende açtım olay geiykten ibaret sevenlerede çok teşekkürler