quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Citizen Bak ben 2 yıldır forumdayım var mı seven, tanıyan. /> citinin yeri ayrı />
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: ermanTR Seni değil ama orjinalini severiz İyi insan lafının üstüne gelir
quote:Orjinalden alıntı: ermanTR quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: ermanTR Seni değil ama orjinalini severiz İyi insan lafının üstüne gelir Eyvallah hocam
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: beckhir Kıskançlık seziyorum.. Alakası yok Seni senden iyi tanırım da neyse alakası olmasın bakalım.. Hacu seni yüzbaşı yapalım ya böyle çok tıfıl durdun.
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: beckhir Kıskançlık seziyorum.. Alakası yok Seni senden iyi tanırım da neyse alakası olmasın bakalım.. Hacu seni yüzbaşı yapalım ya böyle çok tıfıl durdun. bu arkadaş yeni mi teğmen olan
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: beckhir Kıskançlık seziyorum.. Alakası yok Seni senden iyi tanırım da neyse alakası olmasın bakalım.. Hacu seni yüzbaşı yapalım ya böyle çok tıfıl durdun. Ben mi kıskancımm aaaaaa Valla bücürük bişi oldum hemen faaliyetlere başlamalıyım ehehehehee
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: beckhir Kıskançlık seziyorum.. Alakası yok Seni senden iyi tanırım da neyse alakası olmasın bakalım.. Hacu seni yüzbaşı yapalım ya böyle çok tıfıl durdun. bu arkadaş yeni mi teğmen olan @pamuk ,yine '+1 ' lere başla eski günlerdeki gibi..
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: beckhir Kıskançlık seziyorum.. Alakası yok Seni senden iyi tanırım da neyse alakası olmasın bakalım.. Hacu seni yüzbaşı yapalım ya böyle çok tıfıl durdun. bu arkadaş yeni mi teğmen olan