Lanet olsun öyle diyenin ta bacısına.Yemin ederim full noob dolu.Demin bi oyundan çıktım şuan ağlıyorum.Yok böle noob adamlar yav.Kasayı alıp balkondan aşağı atmak istiyorum.Adamları görsem döverek öldürecem.
Bu olay her oyunda oluyor fakat Eastte noob var diye West e geçenler
quote:
Orijinalden alıntı: SchutZ
quote:
Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care
quote:
Orijinalden alıntı: SchutZ
Hani West'de çok iyi oyuncular vardı ?
Lanet olsun öyle diyenin ta bacısına.Yemin ederim full noob dolu.Demin bi oyundan çıktım şuan ağlıyorum.Yok böle noob adamlar yav.Kasayı alıp balkondan aşağı atmak istiyorum.Adamları görsem döverek öldürecem.
Bu olay her oyunda oluyor fakat Eastte noob var diye West e geçenler
Lanet olsun geçtiğim güne.Normalde çok fazla küfür eden biri değilim,edeni de sevmem ama şu oyundaki trollere ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
quote:
Orijinalden alıntı: stewie21
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
Sende sorun var. Çünkü aslında sen hariç herkes düzgün oynuyor.
Haklısın noob'luk artık oyun tarzı olmuş. Ne east ne west kurtulamıyorsun bunlardan.
Her oyunda sorun yasiyorsan aslinda sende sorun var demekdir. Bunuda hesaba katmalisin. n00b aptal demek degildir yeni baslamis acemi anlamina gelir bunuda belirteyim.
Newbie Olmasin o
quote:
quote:
quote:
Haklısın noob'luk artık oyun tarzı olmuş. Ne east ne west kurtulamıyorsun bunlardan.
Her oyunda sorun yasiyorsan aslinda sende sorun var demekdir. Bunuda hesaba katmalisin. n00b aptal demek degildir yeni baslamis acemi anlamina gelir bunuda belirteyim.
yalan
lolün %80i noob benim gözümde
yani adamların hepsi aynı zaten sanki robotlar.
lanede feedler sonra gelir feedlediği adam bizi keser(tabi ki ss vermez) sonra ks atar sonra defeat alırız ve oyun sonunda noob team bg yazar
quote:
Orijinalden alıntı: Sozar35
quote:
quote:
quote:
Newbie Olmasin o
İkisi de eş anlamlı kelimeler. Google -> İngilizce Sözlük -> Noob/Newbie
quote:
Orijinalden alıntı: cemarsenal
quote:
quote:
quote:
yalan
lolün %80i noob benim gözümde
yani adamların hepsi aynı zaten sanki robotlar.
lanede feedler sonra gelir feedlediği adam bizi keser(tabi ki ss vermez) sonra ks atar sonra defeat alırız ve oyun sonunda noob team bg yazar
Seni sectim Pikachuuu :D
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
Bi tek bende böyle sorun yok heralde :o
Şans işi ;)))
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
Bi tek bende böyle sorun yok heralde :o
Şans işi ;)))
Yok abi, west e geçince akıyosun o yüzden. West e geçince kaybetmek yok her oyun 15 level seviyesi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme