Sende sorun var. Çünkü aslında sen hariç herkes düzgün oynuyor.
Haklısın noob'luk artık oyun tarzı olmuş. Ne east ne west kurtulamıyorsun bunlardan.
Her oyunda sorun yasiyorsan aslinda sende sorun var demekdir. Bunuda hesaba katmalisin. n00b aptal demek degildir yeni baslamis acemi anlamina gelir bunuda belirteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
quote:
Orijinalden alıntı: stewie21
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
Haklısın noob'luk artık oyun tarzı olmuş. Ne east ne west kurtulamıyorsun bunlardan.
Her oyunda sorun yasiyorsan aslinda sende sorun var demekdir. Bunuda hesaba katmalisin. n00b aptal demek degildir yeni baslamis acemi anlamina gelir bunuda belirteyim.
Newbie oyuna yeni başlamış anlamına geliyor. Noob ise aksine çok oyun oynamasına oyunu bilmesine rağmen aynı hataları yapana deniyor.
Iste o Newbie nin argo sekli n00b. Bunu sey gibi dusun. Zihinsel engelli yerine geri zekali demek gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: stewie21
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
Şuan kafayı yemek üzereyim.Her girdiğim solo oyunu kaybediyorum.Tama bu bi oyun kafaya takma diyorum ama bi yere kadar.
Solo ranked girdim bir kaç gün önce. Ashe aldım ve support ile birlikte bot lane gittim. Akali de mid gitti. Karşısında hangi hero vardı hatırlamıyorum. Dakika 16 , sıfır kill 8 death ile oynuyordu adam. Artık beslemeyi bırak yeter falan yazdım. Adamın cevabı aynen şöyle " low elo'dayız , olur böyle şeyler ". Adam 2dk ortalama ile ölmesini düşük elo'da olmamıza bağlıyor
Bi tek bende böyle sorun yok heralde :o
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Solo ranked girdim bir kaç gün önce. Ashe aldım ve support ile birlikte bot lane gittim. Akali de mid gitti. Karşısında hangi hero vardı hatırlamıyorum. Dakika 16 , sıfır kill 8 death ile oynuyordu adam. Artık beslemeyi bırak yeter falan yazdım. Adamın cevabı aynen şöyle " low elo'dayız , olur böyle şeyler ". Adam 2dk ortalama ile ölmesini düşük elo'da olmamıza bağlıyor
aynı olayı bende yaşadım acaba aynı oyundamıydık.akaliye feedleme dediklerinde buna benzer bir şeyler zırvalamıştı.
takımdaki eksikliği kapacakat tarzda hero alırsan oyun kaybetme derdini fazlasıyla azaltırsın. misal tank eksikse bi yandan da support lazımsa taric al. armor ve hp yönünden sıkıntısı yok heronun. kafana göre takılırsan takımda 3 ap varken gidip bi ap da sen alıyorsan bence katil olmayı geç kurban olmamayı dilemen gerekir. oynamak istemediğin halde tank oynamak zorunda kalabilirsin. belkide söve söve oynarsın ancak oynadığın oyunu kaybetmemiş olursun
ben anlamiyorum. Hala oyunu Kazanmak icin oynayanlar var ya. Oyunu keyif almak icin oynayin. Millet trolluyorse sizde trolleyin keyif alin. Nedir bu Win meraki anlamadim? Win olunca parami veriyorlar? Yada siz promu oluyorsunuz?
Hani West'de çok iyi oyuncular vardı ?
quote:
Orijinalden alıntı: SchutZ
Hani West'de çok iyi oyuncular vardı ?
Lanet olsun öyle diyenin ta bacısına.Yemin ederim full noob dolu.Demin bi oyundan çıktım şuan ağlıyorum.Yok böle noob adamlar yav.Kasayı alıp balkondan aşağı atmak istiyorum.Adamları görsem döverek öldürecem.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
ben anlamiyorum. Hala oyunu Kazanmak icin oynayanlar var ya. Oyunu keyif almak icin oynayin. Millet trolluyorse sizde trolleyin keyif alin. Nedir bu Win meraki anlamadim? Win olunca parami veriyorlar? Yada siz promu oluyorsunuz?
İyi oynadığın halde takımdaki birisi karşıyı feedliyor ya da oyundan çıkıyorsa nasıl keyif alabilirimki bu oyundan minumum 20dk harcayacağım birde tam zevk almaya başlarken oyun mahvolucak kaybediceksin sonra da zevk alıcam bu durumdan öyle mi? Tamam takımdakiler iyi oynasa karşı takım hakkıyla kazansa tebrike derim bende keyif alrım o oyundan ama haksız bir şekilde 2 takım eşit değilken sizin takımdaki ler trollluyor veya feedliyorsa bu oyun işkenceye dönüşüyor benim için.
Mesel bunlari sakinlikle karsilamakda. Sunu aklinizdan cikartmayim. 10 Kisnin oynadigi bir oyunda 5 kisi kazanacak ve 5 kisi kaybedecekdir. Hangi 5lik grupda olacaginiza oyunda en az siz dahil 3 kisi karar verir.