Şimdi Ara

Beni görenler pek çok bir şeyler yapabilileceğimi söylüyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşte tam olarak anladın beni. Başarı sadece tiple, istekle olmuyor ki. "Lafla peynir gemisi yürümez".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lakapsız 98 L kullanıcısına yanıt
    Anlatacak çok şey var da hocam çok çektik bu kızlardan be bari üniversitede gülsün yüzümüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkokula başlamadan önce okuma yazmayı öğrenmiştim, ilkokulda inanılmaz bir saygı ile karşılaştım bu durum yüzünden ve sürekli hocam beni överdi, aynı şey ilk okul ve lisede de yaşandı herkes büyük saygı duyuyordu şöyle başarılı olacaksın böyle başarılı olacaksın, çoğu kişiden iltifat alıyordum zekisin vs ama ne oldu anadoluda bir bilgisayar mühendsiliğini ancak kazanabildim, ortaokulda vasat olan, her konuda ezerek geçtiğim çocuk diş kazandı, zeka falan boş iş tek kriter çok çalışmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yodanın Bastonu -- 21 Ağustos 2019; 21:39:23 >
  • Konuyu okurken bir an kızlar soruyordayım sandım

• Dediler hayal ettiğimin yarısını bile olamadım umarım artık onların gazıyla değilde kendi kapasitem ile devam ederim.

• Üniversite görmüş biri olarak söylüyorum. Tamam üni' de teklif gelmiyor fakat hepsi olmasa da cana yakın tipler vardı. Güzel de arkadaşlık kurdum. Üni sınavına tekrar girdim başka bölümdeyim hala birkaç kişi olsa da samimiyet devam ediyor. Bu arkadaşlık ve gönül işleri elde olan şey değil. Nasip kısmet meselesi.

• Gollume kullanıcısına yanıt
    İnşallah

• Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    Haklısın

• oğlunuz zeki ama çalışmıyor

• eathatfrog kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de çoğu kimseyle samimiyet kurmam eskiden beri. El şakası falan yapmıyorlar saygı duyuyorlar gibi ama bundan rahatsız olmaya başladım. Bu sene daha farklı davranmayı arkadaşlarımla daha yakın olmayı planlıyorum zaten yalnız kalırsam sınav senesinde kafayı yerim.

• Aynı durumu yaşadım, hala yaşıyorum. İnsana çok zarar veriyor yüzüne karşı övülmek bence. Çünkü sürekli sen zekisin, başarırsın lafları gereksiz bir ego oluşturdu bende. Liseye geçene kadar gerçekten dedikleri gibiydi ama lise konularını gördükten sonra öyle olmadı tabii. Gereksiz egom yüzünden ortaokuldaki gibi sadece ders dinleyerek iyi notlar alacağımı sandım, sonuç 40-50ler bazen 30lar havada uçuştu. Tek gerçek çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 21 Ağustos 2019; 22:15:10 >
  • Zeka = başarılı olmak değildir.Bana da çoğu insan çok zeki olduğumu söyledi.Bence de öyleyim.Bir dahi değilim tabi ama kafa çalışıyor amma velakin pek başarılı değilim :D Düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarın mottosuyla yaşıyorum.Böyle olunca da avucunu yalıyorsun.Şu videoyu bir izleyin.Iq su çok yüksek insanları hayat boyu izlemişler ve kaç tanesinin başarılı olduğunu araştırmışlar.1400 küsür kişi içinde sadece 100 tanesi başarılı olmuş.Kimi uyuşturucu bağımlısı olmuş kimi çok kötü şartlarda yaşamış vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 21 Ağustos 2019; 23:13:14 >

• lakapsız 98 L kullanıcısına yanıt
    Nasip kısmet meselesi diyorsanız işim zor zira bende bunların hiçbiri yok neyse yıkık takılmaya devam heralde

• aha aynı ben ama elde var şu ana kadar sıfır

ama bu yıl umudum tam
  • Bana da aynısını diyorlardı. Lisede akademik açıdan vasattım genel olarak. Ama üniversite sınavında beklediğimden çok daha iyi bir sonuç aldım. Bu kez einstein gözüyle bakmaya başladılar.

• O zaman öyle beklentiye girme. Ünide olabilir. Sınav zamanı adam işine gelmeyeni tanımıyor.

• Estağfirullah.

• Şimdi özetlersem. Bu başarı olayı çabayla oluyor. Hatırladığım kadarıyla "Kıyafetinle karşılanırsın sözünle uğurlanırsın". Tuhaf dedikleri kişi sadece ben değilmişim. Haydin kolay gelmesin biraz gelişsek iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.