Şimdi Ara

Beni görenler pek çok bir şeyler yapabilileceğimi söylüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçüklüğümden beri hocalar olsun sınıftakiler felan tip, hal, hareketlerden sanırsam sen yüz alırsın tıp felan kazanırsın diyorlar. Orta seviyelerdeyim tıp, diş, eczacılık da kazanmadım aynı zamanda bunun doğrusunu tam bilemiyorum. İnsan şaşırıyor. Aynı zamanda benden daha iyiler var onlara bu ifadeyi kullanırken rastlamadım. Benim yaşadığım durumu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözlüklü ve bonus musun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • todareistodo kullanıcısına yanıt
    Gözlüklüyüm saçlarım düz-dalgalı

• lakapsız 98 L kullanıcısına yanıt
    gözlüklü olman yeterli zaten

Haklısın gözlük neler getiriyor anlaşılan. Biraz gönül işleri denerken başaramamıştım. Bu övgüler insanı rahatsız ediyor. Hem gevşetip hem de rutin olarak gereken çalışmasının enerjisini alıyor.

Harbiden bu engeli nasıl aşacağım, bir fikrin var mı?

• aynı durum, çocuklugumdan beri var bu, çocuklugumda neden vardı bilmiyorum ama şimdilerde kendimi kolayca pazarlamamamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum, kendini hemen açığa çıkarmayınca daha gizemli yoğun düşünen ve başarılı bir insan gibi gözüküyorsun ayrıca insanlar sana gereksiz bir saygı da duyuyor mesafeli oluyor el şakasından felan kaçınıyor sebebini anlamış değilim
  • eathatfrog kullanıcısına yanıt
    Bunun üstüne üst üste başarısızlık yaşayıca artık nasip diyorum, ihtimalleri sayıyorum. Bu konuşma olunca endişe başlıyor.

başarılı olmak için doğduğunuza inanın hocam ya başarılı olacaksınız yada başarılı olmayı erteleyeceksiniz ben hep kaderimde başarılı olmanın var olduğuna inanırım ve çoğu zamanda olurum inanmakta başlıyor iş
  • 4. sınıftan beri sık sık yaşıyorum sen çalışsan en iyisi olursun çalışssan yaparsın diyolar nedenini ben de bilmiyorum cidden şu an da 11. sınıfa geçtim önceki sınıflarda sınavlara çalışmıyordum 60-70 ne alırsam yetiyodu ama öyle diyorlardı garip
  • Belki de başarmanı istiyorlardır.

• eathatfrog kullanıcısına yanıt
    Uff be güzel söz.

İstediklerini alacaklar o zaman, ben de kendime güveniyorum zaten
  • Her haltı yememe rağmen öğretmenlerin yüzüne hiçbir saygısızlığım olmadığı için, sessiz sakin hatta nispeten içe dönük bir insan olduğum için hep efendi düzgün çocuk falan denirdi benim için. 15-16 yaşlarında gözlüklü kilolu ve ksıaydım Büyüdükçe 17-18 yaşına falan gelince kilo verdim, boy falan attım yine aynı şeyleri yapmama rağmen efendi çocuk denmedi bir daha. Ha kötü diyen de olmadı ama o çok düzgün bir çocuk sıfatı da kalmadı oysa yaptığım çok az şey değişti. Dış görünüş çok önemli böyle şeylerde. Siz de zeki bir görünüm veriyor olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 21 Ağustos 2019; 20:29:54 >

• Aynaya bakınca da öyle görünüyor(kendim için). Fırlatma demek ağır olur mu bilemiyorum (ağırsa da kusura bakmayın). Bunlardan iyi şeyler çıkıyor. Pek çok güzel kız, yakışıklı erkek var kazanıyorlar. Nasıl bir şey dış görünüş.

• Bana da öyle diyorlardı gözlük + kısa boy öyle bir izlenim veriyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 21 Ağustos 2019; 20:42:50 >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Galiba fakat benim boy uzun. Biraz yavaş konuşuyorum.

• Bana da çok canlar yakacaksın falan diyorlardı bakıp yanan tek can benimki oldu

• Bana da deniyordu (herkese dendiği gibi) birisi doktor birisi mühendis diğeri başka bir şey diyordu. Halbuki gerçeğe bakarsak bütün lise hayatım boyunca yatmışımdır, fizik kimya sınavlarında soruları okumadan sallayıp 10-15 almışımdır :D Sadece tipinin müsait olması insanların tahminde bulunması için yeterli. Ha mezuna kaldım ve gerçekten dedikleri bölümlerden birisini kazandın orası ayrı konu.
  • Bir anıyı hatırladım. 11' deyken sınıfa yeni iki kız öğrenci geldi ben onları 10. sınıf nöbetçi zannettim ve selam verdim hem onlar şaşırdı hem de bizim sınıf. Güya hızlı davranmışım normal selam verdim. Bizim sınıftaki kız sordu niye erkekler gülüyor ben de anlattım durumu o da güldü. Nöbetçi zannettiğim kızın biri dedi derse gelmek istemiyorum ben de gelsin dersi öğrensin mantığıyla gel diye çağırdım ve sebebini sordum o da boş sıra önde dedi ben de sırayı arkaya çekeriz dedim çektim daha sonra sevdiğim kız dedi ooo sıra çekmeler felan dedi ben de dedim insanlık namına yaptım dedim orada kaldı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.