Şimdi Ara

Beni Monster almaya ikna edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) ASUS N551VW-CN007T: 15.6", i7-6700 hq, 6.nesil, GTX 960M, 4gb Ekran Kartı, 8gb ram, 1 TB HDD-128 GB SSD

2) MONSTER® ABRA A7 V6.2.1 : 17.3", İ7-5700 hq, 5.Nesil Broadwell GTX 960M, 2 gb Ekran Kartı, 8gb Ram, 750 GB SATA

* Monster'i tercih etmeyi gerektirecek nedenler: 17.3",
    * Asus'u tercih etmeyi gerektirecek nedenler: i7-6700 hq, 6.nesil, 4gb Ekran Kartı, 128 GB SSD

CS:GO oyununda iyi performans, yüksek FPS istiyorum. Bunun yanında normal kullanımda da hızlı bir notebook istiyorum. Elbette rakamlar doğruyu yatsıtmayabilir. O yüzden size danışmak istedim ayrıntılı olarak inceleyip hangisini almamın gerektiğini söylerseniz sevinirim.

* Asus 3.520 tl, Monster 3.600 TL.
    * Monster oyun, Asus profesyonel amaçlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerdede -- 6 Şubat 2016; 23:04:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senle aynı kararsızlık içersindeyim

• 15.6 olması kötü ama yinede asusu tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 6 Şubat 2016; 22:44:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tereddütsüz Asus'u seçerdim. Ssd, 4 GB Vram ve 6.nesil işlemci baya performans etkiler. Hem de daha ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexsite kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım Asus 6.nesilmis bulamamistim daha önce kaçıncı nesil olduğunu. Asus iyimis bayağı.yalnız Asus oyun amaçlı olmadığı halde onu, oyun amaçlı bir monster'e tercih etmekte bir beis var mıdır? Asusun soğutucu olarak da iyi olduğunu biliyoruz. Sanırım asusa meylediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerdede -- 6 Şubat 2016; 23:07:13 >
  • 4gb vram performans etkisinde çok fark yaratmaz vram isteyen bir işlem yapmadıkça (mühendislik vs) , oyunlara gelirsek vram gerektirecek güçte bir kart değil zaten gtx960m

6. nesil daha hızlı olur akıcılığı arttırabilir ama oyun içinde fps farkı yaratmaz hissetmezsin yani 2 makine ile cs go oynarken stabil durumda farkı anlayamazsın

Ssd şart üstünde durmaya lüzum yok makinede ssd olmalı ha bugün ha biraz zaman sonra ama takınca keşke önce alsaymışım dersin...

Bunları yazsamda monster almana karşıyım abra plastik kasa Asus metalmiş ben aliminyum biliyordum ama metal denildi üstüne bariz fark var , arada 80 tl fark var en kötü güzel bi soğutu alır metal kasada keyifli ve stabil şekilde oynarsın fazlaca bir fps farkı olmaz ama aynı paraya monster alınmaz msi koyarsın kararsız kalabilirsin daha pahalı olsa bile artıları var ama monster artısı yok yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarıniz için hepinize teşekkür ederim. Asus almaya karar verdim.hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerdede -- 7 Şubat 2016; 0:56:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seni niye Monster almaya ikna edelim kardeşim ya? Sanki biz müşteri temsilcisiyiz
  • kardeş seni bu verilerle monstera ikna edersem papayı bile müslüman ederim

• Ben monster kullanıyorum ama size fiyatları yazınca tabi ki asus tercih edin yanlız monster da da öğrenci kampanyalı fiyatı mı ve freedos fiyatı mı?Asus teknik servisi berbat diyor herkes

• Önce monster düşünüp sonradan msı ge 62 6qd aldım memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerdede

Şimdi baktım Asus 6.nesilmis bulamamistim daha önce kaçıncı nesil olduğunu. Asus iyimis bayağı.yalnız Asus oyun amaçlı olmadığı halde onu, oyun amaçlı bir monster'e tercih etmekte bir beis var mıdır? Asusun soğutucu olarak da iyi olduğunu biliyoruz. Sanırım asusa meylediyorum.

Kaçıncı nesil olduğunu işlemcinin başındaki sayıdan anlayabilirsiniz.

Tek sorun 15.6 olması.

• hackerdede H kullanıcısına yanıt
    Monster Abra A7 V6.2 kullanıyorum,memnunum ama bu iki bilgisayar arasında Monster seçmen biraz saçmalık olmaz mı? Nesil farkından ekran kartına kadar SSD her şeyiyle artı şekilde ASUS.
  • Ya abi kahkaha attım
  • Bence toplama ile ikisinin de performansını geçersin.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 7 Şubat 2016; 13:08:05 >
  • 3.700 e Monster Abra A7 v6.3 alabilirsin ikisinden de iyi :D
  • Tek tek bu yanlışa düşenleri göstermeyeceğim ancak "yeni çıkan nesil eskiden iyidir" diye kesin bir şey yok. Biraz araştırın ve bakın 5700HQ 6700HQ dan daha iyidir ve daha pahalıdır.
    http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-islemciler-Benchmark-Listesi.10106.0.html bu adresden skorlara bakabilir veya google da 5700HQ vs 6700HQ yazıp çok fazla ingilizce benchmark bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Önce monster düşünüp sonradan msı ge 62 6qd aldım memnunum

bende ge 62 6qf ile monster tulpar t5 v.3 arasında kaldım ne yapsam dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Önce monster düşünüp sonradan msı ge 62 6qd aldım memnunum

bende ge 62 6qf ile monster tulpar t5 v.3 arasında kaldım ne yapsam dersin ?

Msi al kalite performans tasarım daha ne olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.