Şimdi Ara

Beni monster almaya ikna edin !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayardan iyi kotu anlayan biri olarak şu açıkça belliki monster fiyat-performans olarak
    diğer tüm markalardan önde
    Ama soyle bir durum var bu kasanın kalitesi nasıldır? Ses yapar mı? Isınma sorunu var mı ? Teknik servisi
    nasıldır nerede bulunur? Ya da sağlam markadır teknik servisle falan bir işin olmaz mı dersiniz?

Lutfen bana uzun uzun anlatın. 2 tane asus bilgisayar kullandım 2sinden de hiç bir sorun almadım bir kere teknik
    servisi falan aramadım

şuanda aklımda ASUS N55SF-S1194V var:http://pcdepo.com/asus-n55sf-s1194v-notebook-urun6782.html
    bide her bir özelliğiyle bunu geçen monster :http://www.fokusshop.com/asp/product/32979/MONSTER-Q82P150HM07-15-6-Notebook

lutfen beni ikna edin monstercılar olarak...

yada 2000-2500 tl aralıgında başka bir tavsiyeniz varsa çok sevinirim...
    ha bide pcdepo ve focusshop güvenli midir alışveriş için?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşşekkür ederim...

Not:Bide şu monstera SSD taksak masadan falan havalanır uçar gider heralde

• asus kalite demek.malzeme kalitesine para veriyorsunuz.Donanım olarak tabiki monster linkteki işlemci ve ekran kartından çok daha iyisini daha ucuza monsterda alırsınız, kalite konusunda birşey diyemem daha yeni aldım ancak parasına göre muhteşem. Servis muhteşem ötesi hayatımda hiçbir ürün ve marka servisinden bu kadar memnun kalmadım. Laptopu açın ram takın, hdd takın garanti bozulmaz. 560m ekran kartıyla ısınma yok sadece 65w çünkü,diğer kartlar daha çok ısınır sanırım onlar 100w , en fazla 73 derece gördüm ben. SSD takmayı bende düşündüm ama inanın gerek bile yok gayet hızlı, takarsanız uçar doğrudur:)
  • Fan sesi hissediliyor mu bu benim için biraz onemli çunku bilgisayarı gece yanımda açık bırakıp yatıyorum.
    Kasa plastik sanırım ama kalitesi nasıl diğer markalar ile kıyaslandığında ?

Bir bilgisayar muhendisliği ogrencisi olarak bu fiyat ve performans beni nasıl çekiyor anlatamam yanlız
    tasarımı da biraz guzel olsaydı soyle bir alienware gibi...

Bu arada yardımın için çok teşekkur edereim djdigy5 servis konusunda güven verdin bana ama umarım servislik
    bir duruma duşmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrecker67

Fan sesi hissediliyor mu bu benim için biraz onemli çunku bilgisayarı gece yanımda açık bırakıp yatıyorum.

Bir bilgisayar muhendisliği ogrencisi olarak bu fiyat ve performans beni nasıl çekiyor anlatamam yanlız

Bu arada yardımın için çok teşekkur edereim djdigy5 servis konusunda güven verdin bana ama umarım servislik
    bir duruma duşmeyiz

dostum bende çok düşündüm sonra bu özellikteki notebook u başka firmadan bu fiyata bulamıyacagımı düşünerek 30gün önce p150hm aldım...şuana kadar bir kere dvd rom da sıkıntı yaşadım servıse goturdum onlarda hemen yenısını takıp 20dk da verdıler...teknik servisi iyi , birazda benı bu firmadan notebook almaya iten en önemli etkenlerden birisiydi.. kasa kavucuk kaplama karışımı gibi bişeymiş görünüşü vasati,kalite konusunda birşey diyemıcem şuan problemı yok,p170hm(inç) biraz daha farklı daha sağlam görünüyor metal kaplama vs var param olsa onu alırdım tabi biraz büyük...
    teknik servis kadıkoyde ürünü sattıkları yerın hemen yanındakı dükkanda birleşik...FAn sesi hissedilir düzeyde,özellikle pc yı yoran oyunlar oynadıgın zaman sıcaklık 95C cıkıyor ve sağlam ses cıkartıyor gece kullanımda sörf yaparken vs hafif duyuyorsun ancak pc yhe daldıgın için dikkat edılır seviyede değil, boşta bırakarsın önemseyicek birşey yok...Diğer firmalara(asus,alinware,dell) kasa kalitesini kıyaslarsak görünüş anlamında çok vasat kalıyor yani dışardan bi gözle baktıgın zaman 3bin tl lik alete biçeceğin fiyat 1000-1500tl lik dandik notebook dersin...
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secy -- 30 Ocak 2012; 0:46:35 >

• Ayrıca şimdi sipariş versen 1 ay sonra alacağın yazar sistem özelliklerinin en yukarısında, ama bu süre orada yazandan 2 hafta sonrayı da bulabilir monster'da... Bende şu an 1 hafta gecikme oldu teslimatta halen bekliyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı.
    Beklemeyi de hesaba katman gerek monster için, belirteyim dedim; diğer türlü al asus'u internetten 2-3 güne evine gelsin, ya da git vatan'a felan yap ödemeyi 1 saat içinde başla kullanmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 30 Ocak 2012; 1:21:12 >
  • arkadaş sen biraz kolayına kaçmışsın işinn konuları takip edip baksan daha iyi edersin o zaman her alan buraya konu açsın beni ikna edin diye biraz armut piş ağzıma düş yapıyosun araştırmacı ol azcık daha çok verim alırsın
  • asus tabikide yanınızda 5 kg lık 1990 serisi kasaya sahip monster taşımak istemezsiniz bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrecker67

Fan sesi hissediliyor mu bu benim için biraz onemli çunku bilgisayarı gece yanımda açık bırakıp yatıyorum.

bir duruma duşmeyiz

Valla fan sesinden çok rahatsız olanlar var inanın ben duymuyorum bile hatta laptopun altında 2 fanlı coolermaster soğutucu var buna rağmen rahatsız etmiyor ben de çok korkmuştum almadan önce ama hiçde korktuğum şey olmadı. Bu arada laptopun kötü yanları:

Ağır olması, eski kasa olması, Çantası çok dandik 2 çanta geldi 2 side yırtık :) tekrar iade edicem

Avantajları:

Özellikler, teknik servis, garanti avantajları (0 ölü piksel, 15 gün kullan iade et)

• performans olarak bu özellikleri bu kadar ucuza kesinlikle bulamazsın dış görünüş göreceli ben gerçekten severek aldım bana göre alienlerden yada bi önceki msi serisinin görüntüsünden daha hoş klavye tuşları gayet çok rahat ama klavyede ışıklandırma sistemi olsaydı çok güzel olurdu. laptop benim genelde hep açıktır kullanmadığım zamanlardada kapatırım kapağını koyarım kenara downloada bırakırım 3-4 gun kapamadığım oldu ısınma sorunu yok fan seside o kadar abartılıcak birşey değil rahatsız etmiyor. teknik servis konusunda sanırım benden kaynaklanan bir sorundan anakart yanmıştı servise gonderim anakartı değiştirdiler 17 gun (15 iş gunu) içinde laptop geri geldi. Ağırlık konusundada laptop dğerlerine gore ağar adaptoru çok kocaman görenler zaten şaşırıyor. laptopla beraber verdkleri sırt çantasından almıştım ama o çantada çooook kocaman onu kullanmıyorum case logic dlbp116k sırt çantası aldım taşırken problem olmuyor. istanbuldaysan yada gitme ihtimlain varsa fokus shopta bilgisayarı iceleyebirsin istedğin testleri yapabilrsin ben gittiğimde vitrinde 2820qm 16gb ram gtx 485 configrasyonlu bir urun vardı. merak ettiğin soracağın birşeyler varsa musteri temsilcileri ilgileniyorlar urunu aldın beğenmedin yada hoşuna gitmedi koşulsuz iade edip paranı alabiliyorsun ssd konusundada 120 gb kingston hyperx kullanıyorum gerçektn mekanik hddlerden çok farklı hızı hissedebiliyorsun onunda tek kötü yanı depolama alanının az olması.

• Bende en çok kasanın görünüşünden dolayı ve internette okuduğum çipset ekran kartı yanma gibi sorunlardan dolayı uzak duruyordum ancak linkteki asus'un 100Tl fazlasına 17" kasa, hd6990m, i7 2630qm gibi bir donanımla çıkınca daha fazla düşünmedim kadıköydeki mağazasına gidip kasayı vs. iyice inceledim. önce p150hm alıcaktım ama kasayı görünce aynı donanıma 250tl ekleyip p170hm olanı sipariş ettim kasası çok daha iyi hem görüntü hem malzeme olarak, ekranda 17" oldu tabi benim için buda artı. q63p170hm09 modeli. laptoplarda sorun yaşayanlar olduğu kadar teknik servisi herkezi memnun ettiği için bişey olursada veririm servise hallederler. bu fiyata bu donanım sonuçta :)
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bir çok konuda beni aydınlattınız sağolun.Bir
    arkadaş kolaya kaçtın demiş orası doğru valla forumda kalabalık ettiysem özür dilerim.Son kararımı focusun kadıkoydeki magazasına gidip
    bilgisayarı gordukten sonra vericem. Bilgisayar geç geliyor onu biliyorum ama bu özellikler içinde beklenir yani
  • Fan sesinden ben de çok korkmuştum... Ama hissetmiyorum diyebilirim... Belki de ekran kartımın gtx560 olmasıyla alakalıdır... Kasa kalitesi fena değil bana göre... Kablosuz klavye ve mouse da aldım, keyfime diyecek yok... yusei arkadaşımızın dediği gibi bayağı bilgi var forumda... Bu da albenisini arttıran sebeplerdendi benim için... Müşteri memnuniyeti konusunda ilgililier sağolsunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanayman

Fan sesinden ben de çok korkmuştum... Ama hissetmiyorum diyebilirim... Belki de ekran kartımın gtx560 olmasıyla alakalıdır... Kasa kalitesi fena değil bana göre... Kablosuz klavye ve mouse da aldım, keyfime diyecek yok... yusei arkadaşımızın dediği gibi bayağı bilgi var forumda... Bu da albenisini arttıran sebeplerdendi benim için... Müşteri memnuniyeti konusunda ilgililier sağolsunlar...

benim demek istediğim şu forumda yeterli bilgiler mevcut almak isteyen foruma biraz bakma hemen koşar alır zaten ama bu kadar fazla konu olursa her almak isteyen böyle konu açarsa o zaman monster yetkilileri yetişemezler bu kadar geniş alana bakamazlar ve sorunlarımıza daha az destek olurlar netice de bi konuya bakmak var 10 konuya bakmak var yani hem aynı şeyleri onlarca konuya yazmak insanı sıkar eksik bilgi vermeye başlar zamanla sıkılır sürekli yaz yaz ve bırakır artık

• kardes bu fiyat aralıgı düsünüyosan sana kesinlikle q63p150hm04 modelini öneririm ben 100 tl indirimle 2400 tl ye aldım hemde ekran kartı ati 6990m yani
    6990m ile gt555 arasında ucurum var haberin olsun...
  • Bi sipariş ortalama kaç günde geliyo acaba arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Bu mesaj silindi.
    Asus ile Monster arasında kaldı isen tabiki Monster al zaten. Üst düzey bir oyuncu Asus ile yapamaz. Kasa kalitesi düşüktür Asusun Isınma ve Ses sorunu erken belirir. Sürekli oyun oynaman aleti erken yoracaktır ve bu belirtiler erken belli olacaktır. Monsterde upgrade olayı var en azından. Sistem yetersiz geldiği dakika upgrade seçeneğin var. Asuslarda bu olanak çok sınırlı. Kartı değiştirsen dahi daha üst düzey bir karttan ziyade aynı tip kart takabilirsin buda performansa etki etmeyecek.

Arkadaşın biri Asus demek malzeme kalitesi demişte ben Asusta kullandım kullanan birçok müşterimde oldu. Yok öyle bir pandomim yani. Teknik destek olarak çok iyi bir firma. müşteri memnuniyeti açısından kaliteli ona birşey diyemem. Fakat aletin kalitesine gelince aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Kısaca Monsterden eksiği var fazlası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvidiacı -- 30 Ocak 2012; 21:27:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.