Şimdi Ara

Artık iyi bir insan olmaya karar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçmişte yaptığım çok olumsuz şey var. Özellikle internet ortamında yaptıklarım adeta caniceydi, küfür eder, söver ve fantezi dolu yazılar yazardım. Bunun haricinde hayatımda 20 kez tanımadığım insanlarla kavga etmişliğim var. Sayı kimilerine az, kimilerine de fazla gelebilir ama sakin kalmak isteyen ve hayatını buna göre yaşamak isteyen biri için oldukça fazla. Elbette dövüş seven apaçi tayfaya az gelebilir. Yaptığım en kötü şeyler ise; babaannem ile babamı dövmek ve teyzemi ittirmek oldu. Annem ile tek kardeşime çok dokunduğum söylenemez ama birkaç kere elimle dürtmüş olabilirim. Elbette sadece ben bir şeyler yapmadım, çok yoğun psikolojik baskılar altında kaldım. Neyse ki artık babaannem ve babamla pek görüşmüyorum, babamla hiç görüşmüyorum, 4.5 yıldır bir kere bile görmedim, konuşmadım.

Elbette ki psikolojik sorunlar yaşamış ve eskisi kadar olmasa da yaşayan bir abinizim. Bu sebeple 56 güne yakın süre kapalı tedavi gördüm. (6 defadan, 2012 yaz - 2015 yaz arası) Süre kimine fazla da gelse, özellikle 15 gününde (Özelde geçen toplam süre) EKT tedavisi (Sandığınız kadar kötü değil, modern teknikler var) gördüğüm için, iyi de geldiğine inandığımdan bu süreyi hayatımda olması gereken bir süre olarak tanımlıyorum.

Forumda, yani Konu Dışında haftada 3 saatten fazla takılan herkesin ruh hastası olduğunu söylemek mümkün. Ağır hasta, psikiyatrik vaka. Bu sebeple burayı temelli bırakmam şart. Aktivite edinmeliyim. Bilek güreşine yönelmeli, derece almayı planlamalıyım, şu son 14 kredimi vermeliyim, yazılıma yönelmeli, maaşla çalışmasam bile kendi gelirimi elde etmeliyim. Yanlış anlaşılmasın, maddi sıkıntım yok ama mangırlar ne kadar fazla cebe girerse, insanın keyfi o kadar yerine geliyor. Garip ama en azından benim için böyle. Ha şu var, belirli bir seviyeden sonra (3 milyon dolar gibi) daha fazla param olmasını ASLA istemezdim. Büyük para, haddinden büyük sorumluluk demektir. Bazılarınız bunu idrak edemiyor. Biraz da 2-3 enstrümana yeterince yönelsem bana yeter.

Artık iyi bir insan olmalı ve davranışlarımı sükunet ile yerine getirmeli, düşüncelerimdeki olumsuzlukları atmak için yaşam tarzımı değiştirmeliyim. Mesela burası. Burası cehennemin sanal yeri. Burası psikolojisi bozukların ana mekanı. Burada 1 saat takılan insan hayata karşı umudunu yavaş yavaş kaybeder ve bağımlı da hale gelmeye başlar. Burası intihar potansiyeli taşıyan asalakların yeri. Burası KAYBEDENLER KULÜBÜ! Ben bu kulübe girmeyi reddediyorum. Bu sebeple buraya daha fazla girmeyeceğim. Belki diplomamı aldığım vakit koymak için girerim. Onu da ne zaman alırsam artık. 14 kredimi bu dönem verebiliyorum normalde ama ben günde ortalama 9 dakika ders çalışan biriyim. O da en iyi ihtimalle ha. :D Uzun süredir ortalaması 5 dakika bile yoktur. :D Tüm üniversite hayatım boyunca ortalaması 9 dakika.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Burası KAYBEDENLER KULÜBÜ! Ben bu kulübe girmeyi reddediyorum. "

funny story bro

• KAYRA BABA ÖZLEDİK SENİ
  • Domdom neden hep aynı şeyleri yazıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Domdom neden hep aynı şeyleri yazıyorsun.
    3-4 senedir görüyorum bu morbid obez arkadaşı hep aynı terane.kilo vericem, veremedi.okulu bitircem, bitiremedi 15 senedir.küfür etmiycem, her konusu bi süre sonra küfüre kayıyor çapı o kadar çünkü aklı yetmiyor biyerden sonra
  • isabetli bir karar. iyilikten zarar gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Kayra sandım bi an :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.