Şimdi Ara

Benim aresdeki 62 itemsiz mageme olmypayda lvl 65 itemli warrior veriolar sizce tuzakmı help!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mageyi bıraktıktan sonra bi buffer actım mageyle hiç girmiordum bir clanın pelerin görevi için clana girdim ben izmir/karabağlarda oturuom clanda izmir/bucada oturan bir cocuk var dı. dc olunca msn den bana 65 lvl warriora giriom diodu ben inanmıordum bir gün bana 62+ mage lazım ares de dedi ben de bende var dedim ama itemsiz dedim o da benim itemim var dizerim dedi ben sana lvl 65 warrioru vereyim dedi itemlerini sorum +8 raptor ve full shell +7 miş adı da P4inkilermi neymiş sizce ben bu cocukla yüzyüze gelip charı takas edeyimmi yoqsa benim charımımı calmaya calıscak görüşlerinizi bekliyorum !!!

• Hiç değmez Bile bence yapma Kardes hadi itemsiz olsaydı belki tamam bu adam mage hastası derdim ama +8 raptor yuh yani kim bırakır bu 1 2 o +8 raptoru verip 64 mage alırsın beah yane salla gitsin
  • mage benim warrior onun
  • Tamam biliyorum Degmez iyi düşün yada şöyle yap +8 raptoru göstersin sana
  • zaten bugün buluşcaz onla bir cafeye gidip bakacam chara ondan diom
  • yüz yüze buluşcaksınız ikinizde ordayken şifrelerinizi deiştircekseniz ve deiştirmeden önce charlara bakcaksanız deiştir tabiki
  • zaten bende vercem gizli soru oda vercek
  • işin garanti olursa hiç kaçırma bence
    borumu sheller raptorlar havada uçuşuyor.
  • ewt de adam biraz bana mal geldi sizde deilmi o itemsiz mageye o itemli warrior np 189 k mıs olimpiyada olanlar bilir belki ben tanımıom P4inkiller tanıyan var mı ???
  • ilk defa duydum
  • charini clmak istemiyosa mage hastasiysa degis ama muhtemelen salliyodur +8 raptor +7 shell set 65 lvl warriora kkimse 62 mage taks etmz
  • ver mageyi gitsin bence
  • Ben Olimpia Dayım Kardeş Ama Ole Birisini Tanımıyorum
  • Eder Kardeşim Niye Etmesin
  • etmesine ederde sen yanına adam alarak git yani nolur nolmaz nasıl biri tanımıon sonuçta belki serserinin tekidir.Genede yanına 1 2 tane sağlam adam al
  • bana riskli gibi geldi...

karar senin ama o adam k2 ye mail atıp tüm bilgilerim değişti bana yardım edin derse ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThEsHaDoWkInG

charini clmak istemiyosa mage hastasiysa degis ama muhtemelen salliyodur +8 raptor +7 shell set 65 lvl warriora kkimse 62 mage taks etmz

bencede +1
  • OLUM SALAKLIK YAPMA SENİ KANDIRCAK
  • ver adres gelim ben kazıklamaya fln çalişirlarsa destek cıkarız izmir buca ben
  • Sorulurmu tabiki değiş.

Keşke biride benimkini sorsa lvl 59 paper mage ares tüm itemleri full tamam masterı tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.