Ben mageyi bıraktıktan sonra bi buffer actım mageyle hiç girmiordum bir clanın pelerin görevi için clana girdim ben izmir/karabağlarda oturuom clanda izmir/bucada oturan bir cocuk var dı. dc olunca msn den bana 65 lvl warriora giriom diodu ben inanmıordum bir gün bana 62+ mage lazım ares de dedi ben de bende var dedim ama itemsiz dedim o da benim itemim var dizerim dedi ben sana lvl 65 warrioru vereyim dedi itemlerini sorum +8 raptor ve full shell +7 miş adı da P4inkilermi neymiş sizce ben bu cocukla yüzyüze gelip charı takas edeyimmi yoqsa benim charımımı calmaya calıscak görüşlerinizi bekliyorum !!!
Hiç değmez Bile bence yapma Kardes hadi itemsiz olsaydı belki tamam bu adam mage hastası derdim ama +8 raptor yuh yani kim bırakır bu 1 2 o +8 raptoru verip 64 mage alırsın beah yane salla gitsin
mage benim warrior onun
Tamam biliyorum Degmez iyi düşün yada şöyle yap +8 raptoru göstersin sana
zaten bugün buluşcaz onla bir cafeye gidip bakacam chara ondan diom
yüz yüze buluşcaksınız ikinizde ordayken şifrelerinizi deiştircekseniz ve deiştirmeden önce charlara bakcaksanız deiştir tabiki
zaten bende vercem gizli soru oda vercek
işin garanti olursa hiç kaçırma bence borumu sheller raptorlar havada uçuşuyor.
ewt de adam biraz bana mal geldi sizde deilmi o itemsiz mageye o itemli warrior np 189 k mıs olimpiyada olanlar bilir belki ben tanımıom P4inkiller tanıyan var mı ???
ilk defa duydum
charini clmak istemiyosa mage hastasiysa degis ama muhtemelen salliyodur +8 raptor +7 shell set 65 lvl warriora kkimse 62 mage taks etmz
ver mageyi gitsin bence
Ben Olimpia Dayım Kardeş Ama Ole Birisini Tanımıyorum
Eder Kardeşim Niye Etmesin
etmesine ederde sen yanına adam alarak git yani nolur nolmaz nasıl biri tanımıon sonuçta belki serserinin tekidir.Genede yanına 1 2 tane sağlam adam al
bana riskli gibi geldi...
karar senin ama o adam k2 ye mail atıp tüm bilgilerim değişti bana yardım edin derse ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: ThEsHaDoWkInG
charini clmak istemiyosa mage hastasiysa degis ama muhtemelen salliyodur +8 raptor +7 shell set 65 lvl warriora kkimse 62 mage taks etmz
bencede +1
OLUM SALAKLIK YAPMA SENİ KANDIRCAK
ver adres gelim ben kazıklamaya fln çalişirlarsa destek cıkarız izmir buca ben
Sorulurmu tabiki değiş.
Keşke biride benimkini sorsa lvl 59 paper mage ares tüm itemleri full tamam masterı tamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme