Şimdi Ara

Benim bildiğim Aziz Yıldırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takimi bu konuma ,kulubü ise tvlerde para toplayacak konuma düşürmezdi. Babadan zengin olmak demek ki böyle birşey sayın Koc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah akıl fikir versin. Kulübün bu hale getiren, 600 milyon € borcu yapan zaten Aziz Yıldırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç tam anlamıyla bir enkaz devraldı. Öyle ki kulübün birkaç yıllık birçok geliri bile ipotekliydi takımı aldığında.
    3 milyar liralık borç + takım gelirlerinin bankalara ipotekli olduğu gerçeği varken Aziz Yıldırım'ın hala savunulması da garip. Utancından sokağa çıkmaması lazım aziz'in.

• Ali Koç'u ben de çok sevmiyorum(gelirken çok umutluydum) ama Aziz Yıldırım'ı savunmak nedir
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Haziran seçimlerinde Azizin kazandığını düşün . 1 yıl sonrası böyle mi olurdu cevap ver
    Ayrıca sezon basında gidip cocu için psv ye bonservis parası ödemiş,bir ton oyuncuya paralar döküp hicbir verim alamamış bir adamdır Ali Koç .Hala arkasında durup başarı geleceğine inanıyorsunuz.Cok beklersiniz.Ben de destek çıkıyordum Ali Koça. Ama yanıldık,hata yaptık çok açık
    Aziz yıldırım ne yapar eder bu borcun da üstesinden gelirdi .

• Adam ne söylediyse cikti
    Söz konusu Fenerbahçe olunca yapmayacağı fedakarlık yoktu.
    Ben de Ali koç diyordum ama hata ettim hata ettik.Gorursunuz Ali koç seneye de başarısız olacak .Çünkü bu işlerde toy

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Haziran seçimlerinde Azizin kazandığını düşün . 1 yıl sonrası böyle mi olurdu cevap ver
    Ayrıca sezon basında gidip cocu için psv ye bonservis parası ödemiş,bir ton oyuncuya paralar döküp hicbir verim alamamış bir adamdır Ali Koç .Hala arkasında durup başarı geleceğine inanıyorsunuz.Cok beklersiniz.Ben de destek çıkıyordum Ali Koça. Ama yanıldık,hata yaptık çok açık
    Ali Koç'un batırdığını ben de kabul ediyorum. Fakat borcu yapan adam nasıl borcun üstesinden gelebilirdi diyorsun ? Daha borç birikmeden üstesinden gelmesi gerekmez miydi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Bu kulüpteki yapılan radikal değişimlere bir bakin hepsinin altında Aziz yıldırım var
    Stad,Fenerium ,Tesisleşme vs
    Ticarî kabiliyeti var.Mutlaka bir çözüm bulur asla tvlerde para dilenmezdi .Buna eminim
    Bu adam bu kadar borca rağmen niye başkanlığı bırakmak istemedi ?Aklından zoru mu vardı?

• quote:

Bu kulüpteki yapılan radikal değişimlere bir bakin hepsinin altında Aziz yıldırım var
    Stad,Fenerium ,Tesisleşme vs
    Ticarî kabiliyeti var.Mutlaka bir çözüm bulur asla tvlerde para dilenmezdi .Buna eminim
    Bu adam bu kadar borca rağmen niye başkanlığı bırakmak istemedi ?Aklından zoru mu vardı?
    O kadar seneyi, imkanı bana ver bende yaparım.

Ticari kabiliyeti falan da yok. Ronaldo yaz ronaldo gelsin diye reklamı kim yaptırdı ? Yandex anlaşması yapıp sokak sokak gezen kimdi ? Ali Koç tv'ye çıkıp açıkca bu kadar soktular borcu diye söyledi. Aziz Yıldırım ise üstünü kapadı. Herkes bal kaymak yaşıyordu değil mi ? Sen olsan Fenerbahçe başkanlığını bırakır mısın ? Kaybedeceğini bildiği için Ali Koç'a futbolu sen yönet diyen adamın teki. Hiç bir şekilde yetki bırakmak istemeyen birisi. Nerede şimdi Aziz Yıldırım ? Yıllarca bu takım sayesinde milyonları kazanan Abdullah Kiğılı gibi bir adam anca 300 tane forma aldı. Küfürdür resmen. Milyon avrolar kazanan takım anca 10.000 forma aldı. Adam başı 500 forma bile etmiyor.

Ben Ali Koç en masumdur demiyorum. Ama sms işi için linç yiyecek son kişidir.

• Aziz başkanı çok arayacaksınız.
  • quote:

hiç uğraşmaz direkt araplara satardı
  • quote:

Adam ne söylediyse cikti
    Söz konusu Fenerbahçe olunca yapmayacağı fedakarlık yoktu.
    Ben de Ali koç diyordum ama hata ettim hata ettik.Gorursunuz Ali koç seneye de başarısız olacak .Çünkü bu işlerde toy
    Aynen öyle hocam seneyede hiçbir cacık olmayacak takımdan bu okadar belliki

Şimdiden twitterda,forumlarda istifa istifa mesajlarını tahmin edebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 13 Mayıs 2019; 17:54:11 >
  • Arkadaşlar umarım yanılırım ama benim pek umudum yok

• Blok konusu olmuş, neyin ne olduğunu bile bilmeyen, anlamayan insanlar da varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Aziz başkanı çok arayacaksınız.
    Başkan değil başkancık

Kocaman takımı devirdi gitti ayağa kaldırmaya çalışanlara köstek olmayın bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Aziz Yıldırım diyen var..Senin Aziz Yıldırım adamsa, Fenerliyse çıksın 20 sene boyunca içini boşalttığı klübe çaldığı milyon euroları geri versin de görelim ne kadar Fenerliymiş..Gerçekten böyle bir akıl tutulması yok!!
  • Siz de Aziz Yıldırım'a çakacağım diye saçmalamayın lütfen. Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan, hatta Türk sporunu Türk sporu yapan, hayatınızda göremeyeceğiniz topçuları getiren, sürekli gelir üreten projeler çıkartan, TV'sinden radyosuna, stadından salonuna her şeyini kuran ve yapan, kulübe yüzlerce milyon Euro gelir getirebilecek değerde arsa ve gayrimenkul kazandıran, basketbolda, voleybolda, masa tenisinde defalarca Avrupa kupası kaldıran takımlar kuran, Fenerbahçe'yi dünyanın en zengin 20 kulübünden biri yapan da Aziz Yıldırım. Özlediğiniz, "#Yeniden" dediğiniz Fenerbahçe'yi yaratan da Aziz Yıldırım. Atlet yetiştiren, milli takımlara gönderen, şu son vergi iadesi yasasını çıkarttırarak kulüpleri rahatlatan, 100 küsür seneyle yargılanan, 1 yıl hapis yatan da Aziz Yıldırım. Günahı kadar sevabı da var, hak yemeyin.

Son dönemdeki ekomomik sıkıntının en büyük nedeni, ülkedeki ekonomik kriz, bilhassa da döviz krizi. İkincisi de 3 temmuz. Milyarlık değerler milyonlara düştü o yıllarda. Üçüncüsü de bizi şampiyonlar ligine göndermemeleri. İki kere hakkımızı gasp ettiler. 40-50 milyon Euro'muzu çaldılar. 10 yıldır ŞL geliri olmadan yaşıyoruz, batmadık. Bundaki en büyük etken de Aziz Yıldırım'ın kurduğu ekonomik yapıydı. Şimdi batıyoruz...

Ali Koç da kurtaracağım diye geldi. Kurtaracak o zaman.

• Ben fb taraftarını anlamıyorum
    Fb taraftarı kadar tatmin olan bir taraftar Yok
    Gs taraftarının bu yönünü seviyorum çok aç taraftar
    Taraftar biraz memnuniyetsiz olmalı Ali Koç Galatasaray başında olsaydı şuan Ali Koç hala görevine devam edemezdi
    Aziz Yıldırım bunca yıl kalamazdı hala Aziz yıldırım denmezdi
    Fb de ise kimi Ali Koç diyor kimi Aziz yıldırım daha iyi diyor kimi Aykut Kocaman diyor kimi Ersun diyor
    Fener’in başarılı olması için bu 4 ismin bir daha fb ile yan yana gelmemesi lazım
    Yepyeni yüzler olması lazım
    Bakın buraya yazıyorum seneye Fenerbahçe Ali Koç ile giderse ilk yarı yine şampiyonluğa havlu atacak
    Eğer bu 4 isimden hiç biri fb ile yan yana olmaZsa değişim olursa seneye gs fb rekabeti olur yoksa seneye yine biz şampiyon oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 15 Mayıs 2019; 13:6:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.