Bildirim
BENİM BİR SORUNUM VAR.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Etiket
#Çözüldü
Giriş
-
Biz ç ı ğ ö ş ü harfleri için buton koymuştuk mobil sürümdeki cevap sayfalarına. Bunları kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Biz ç ı ğ ö ş ü harfleri için buton koymuştuk mobil sürümdeki cevap sayfalarına. Bunları kullanabilirsiniz.
Alla alla nerde? Ben göremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: MoriKalina
quote:
Biz ç ı ğ ö ş ü harfleri için buton koymuştuk mobil sürümdeki cevap sayfalarına. Bunları kullanabilirsiniz.
Alla alla nerde? Ben göremedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
quote:
quote:
Bu resmi nasıl koydun diye sorsam?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
quote:
quote:
Bu resmi nasıl koydun diye sorsam?
Konuyla alakası yok ama yazayım. Öncelikle ekran görüntüsü iPhone'dan. Home ve Sleep tuşlarına aynı anda basarak ekran görüntüsünü aldım sonra da usb ile bilgisayara aktarıp upload ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 5 Şubat 2010; 18:17:04 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X