Şimdi Ara

Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
24.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası

Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası 

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Hayvanların büyük çoğunluğu etçildir. Kendinden küçük hayvanları yer. Büyük balık küçük balığı yer lafı da oradan gelir. Hayvanlar arası besin döngüsü vardır, doğal denge bu şekilde korunur. Bu doğal dengeye müdahale etmemek gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

fotoğraf tabi ki hiciv(fotoğrafa bakanlar anladı), ama işin ciddiyeti büyük boyutta... Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası 

bana da benim evin yakınındaki sokakta havlayan oldu, olay çıkmasın diye kendi evime giderken bir üst sokaktan dolanıyorum...

henüz subsonic cihazı almadım, alınca iş değişecek... youtube videolarındaki gibi düğmeye basınca iyyk iyykk diye kalkıp gidecekler mi, görücez... Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası 

• Mama lobisi var, mafya gibi çalışırlar amaçları havlanlar değil paradır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna artık kesin ve net bi çözüm bulmak lazım kaç çocuk daha parçalanacak böyle.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Tartışmıyorum. ilave bilgiler veriyorum. senin fikirlerine karşı değilim, katılıyorum ve ilave bilgiler ekliyorum, hepsi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkn kullanıcısına yanıt

Gazeteci misin? Tam oku yazdıklarımı.

• srkn kullanıcısına yanıt

link var mı hocam

• BéTo kullanıcısına yanıt

"aç mısınız açıkta mısınız" diye soracaktım o caps için, ama dedim ki bu kelimeleri yazan bir insan;

normal sayılmaz, o yüzden ispanyolca "estás loco" diye sorayım dedim smiley ile...

normal bir insan bu kelimeleri yazmaz böyle bir olayın üstüne...

gazeteci değilim, matematik öğretmenliği mezunuyum, mesleğimi icra etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 19 Aralık 2023; 23:16:36 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

ne için sordunuz? cihaz için mi?

eğer cihaz içinse henüz bulamadım...

video olarak sorduysanız, youtube de "köpek savar" olarak arattırınca videolar çıkıyor çeşitli...

• kanun değişmedikçe suçlu hükümet , belediyeleri suçlayamayız, kanun kısırlaştırdığını serbest bırak diyor.

• ümit özdağ da çok severini kaybetti bu köpek sorununda.

• bal974 B kullanıcısına yanıt

İşte orada bir nüans farkı var. Bu hayvansever denen arkadaşlar sadece kendilerine yaltaklanan hayvanları seviyorlar. Halbuki bu kedi köpek sevdası yüzünden ölen vahşi hayvanların haddi hesabı yok.

Ancak o hayvanlar insanlara yaltaklanacak şekilde evrimleşmedikleri için insanın gözünde hiçbir değeri yok ancak doğal yaşamı korumak istiyorsak zaten aşırı üreme nedeniyle sorun yaratan bu canlıları değil doğada insana yük olmadan yaşamaya çalışan vahşi hayvanlar korunmalıdır. Geyik , ceylan , kuş türleri bunlar önemli olan fakat haysever derneklerinin yediği haltlar yüzünden en büyük zararı soyları tehlikede olan türler görüyor.

Nitekim kedide , köpeklde etçilş hayvanlardır. Avcı hayvanlardır. Fırsatını bulurlarsa yemeseler bile öldürürler. Oyüzden sokağı geçtim doğaya bile bilinçsiz biçimde kesinlikle salınmamalıdır. Çünkü mikroı ekosistemleri mahvedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Aralık 2023; 1:5:35 >

• Kediyi besleyenler bakması kolay diye besliyor. Mesela uzun zamandır bu kedici ve köpekçileri tanıyorum ve izliyorum. Kedi bunlar için oyuncak.

Evinin, dükkanının önüne 3-5 kedi getiriyorlar. Biraz besliyorlar sonra milletin beslemesini bekliyorlar hatta başkalarını zorlayanlar bile var. Hayvanlar yarı aç yarı tok bütün gün bekliyor.

Kedi hasta olunca birisi acırsa veterinere götürüyor. Ölürse hiç önemli değil bir tane daha bulup getiriyorlar. Ben kaçan sokak kedisini 2 km öteden zorla getirenini gördüm. Hayvan kaçmış gelmek istemiyor kendi zevkleri için zorla getiriyorlar. Dükkanına 10 tane kedi, evinde 13 tane bakan var. Kaçı öldü sayamadım bile hemen yenisi geliyor.

• Tüm köpek besleyenlerden mama vergisi alınsın. O vergilerle sadece devlet besleyebilsin. Vatandaşın sokakta beslemesi yasak olsun.

Köpek nüfusu yeterince arttığında tüm çakma hayvandostları vazgeçecektir.

Matematiksel olarak:

Her yıl köpek nüfusunun artışı, nüfusu bir katsayı ile carpmak gibidir. Diyelimki katsayı k olsun. Nüfus ise n olsun.

Her yıl: n = n x k

10 yıl için: n=n x k^10

İnsan daha yavaş çoğalıyor. İnsaninki de i olsun. Yani besleyebilme hızı her yıl i ile çarpmak gibi: b = b x i

O zaman 2 nüfusun artışına göre köpeklerin yeterli beslenebilme puanı:

P = (b / n) x (i / k)

oluyor.

Bu puanın artik yetersiz olduğu nokta ise, türevinin sıfıra eşit olduğu yerdir.

(b/n) x (1/k) - (b/n) x (i / k^2) = 0

k = karekök( i x b/n)

Görüldüğü üzere, köpeğin beslenebilmesi için insan nüfusunun artış hızının karesi kadar ek beslenme gerekiyor. Atıyorum insan nüfusu 4 katına çıktıysa, 16 kat beslenme gideri olacak. Benzer şekilde köpeğin nüfusu artttıkça da köpeklerin nüfus artış hızı karesi kadar yavaşlayacak. Matematiksel olan bu ifadenin fiziksel karşılığı da aç köpekletin birbirlerini yemesidir.

Bilimsel olarak sokak köpekleri sürdürülebilir değil. Alın size ispat. Ya bilimi secersiniz ya da geri kafalılığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.