Şimdi Ara

Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
24.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zırcahiller ne bilsin.

• köpek bazen saldırgan bazende dost bir hayvan türü, o hayvan barınağını basan kişiler, bazen freni tutan bazen tutmayan araba satın almıyorlarsa, bazen saldıran bir hayvan türünüde bu kadar savunmamalılar.

ayrıca sokak köpekleri şehrin içine pisliyorlar. 20 sene önce bir köpeğe çarptım şehirler arası, plaka 100 metre ilerde tarlada buldum gece vakti. güvenlik kaza riski pislik sağlık barınak giderleri ekonomiye ek masraf çocuk saldırma ayrıca hayvanın hayat şartlarıda berbat... sokakta köpeğin neyini savunuyor millet? trafiğe zarar ekonomiye zarar insana zarar hayvana zarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 17 Aralık 2023; 17:31:52 >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Teşbih'i Beliğ ve Mecaz-i Mürsel örnekleri de verdim ama Muharrem İnce'nin yüzde 50 artı 1 sistemimde oy bölemeyeceğini dahi anlayamayan HALK bu örnekleri nerden anlasın kardeş.

Hayin (Hain) Köpekler sokaktan ÇEKİLİRSE Dersimli Kemal dedem ve Çetesi yüzde beşyüz bin 4 ile geliyooooor.

Puhaaaaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 18 Aralık 2023; 1:36:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapitalist sistem para kazansın diye insanlar ölüyor. Sözde hayvan sever ama insan sevmez maşaları da her yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lgbt, gereksiz hayvan sevdalıları hep aynı tayfa, sosyal medyada bir iki paylaşım yapılıyor sanki bütün herkes onlardan yanaymış gibi altındaki yorumlarda toplanıyorlar. Bu sözde sanatçı, got baş dağıtmış tayfa da sanki dünyada hiçbir sorun kalmamış gibi sadece kedi köpek konuşur. Arkadaş hepimiz hayvan severiz sanki kedi köpeğe eziyet edecem diyen büyük bir topluluk varmış da ayrıcalıklı, iyi, küçük bir grup olan kendilerinden başka onların karşısında kimse yokmuş gibi bir kafadalar. Böyle bir aptal düşüncede gibiler. Bir de sosyal medyada yabancılar bunları gazlayınca (metro turnikesinde kedi bilet kontrolü yapıyor, burası sadece Türkiye olabilir gibisinden) iyice aptallaşıyorlar. Bu hayvanların ileride hastalık, pislik, saldırı, trafikte kazaya sebep olma, piknikte bokun üstüne oturabilme... gibi önemli olumsuzluklara neden olabileceğini düşünmüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugun aksam saat 19 20 arası yürüyüş parkurunda sporumu yaparken tasmasız sahibinden 100 metre onunde bir golden cinsi köpeğin saldırısına uğradım.köpek elimdeki su matarasına almak icin sag koluma atladı ve eşofman altıma saldırı patileriyle eşofmanım yırtıldı. bu 3. kez aynı köpeğin farklı günlerde saldırıydı. artık canıma tak etti ve sahibine bekleyiz lütfen polis cagırcam dedim.( 2. saldırında da köpeğin sahibinin tasmasını takmasını tasmasız gezdiremiyecegini söyledim.) tasmasını takmadı. sen yolunu değiştir burda benim köpeğim yürüycek dedi. bugunde şahıs aileme ve eşime küfür ederek yumrugunu havaya kaldırarak 100 metre kadar beni kovaladı. hemen polisi aradım 10 dk sonra polis otosunu karşı yoldan geldigini görünce tasmasını taktığı köpeği ile kaçmaya başladı. ve ara sokaklara girdi. ben polis otosunun onune cıkıp şahıs kacıyor dedim.polis otosuna binip peşinden gitmemize rağmen yakalıyamadık. benim hastalıgımdan dolayı (yuksek derecede panik atak ve şeker hastasıyım.) beni acil e götürdüler. sakinleştiri iğne vurdular.

sahısı daha sonra ara sokakta yakalamışlar ve adını soyadını almışlar.köpeğin saldırdıgı kişi sizden şikayetciyse sizi alıcaz demişler bende şikayetci oldum. cunku aile ve bana çok ağır küfür etti.

tck nın 5327 nolu 177.maddesine göre tasmasız köpek gezdirmek yasak oldugunu öğrendim. ancak karakolda bunu söylediğimde amir birilerini aradı ve yok öyle bişey dedi.ancak ben yarın iş avukatlarımı arıycam ve maddeyi sorucam.

sizin tavsiyeniz varmıdır? ne yapmam gerek başka.?

• Çocuk öldü mü yaşıyor mu? Son durumunu öğrenemedim, iyi haberlerini alsak keşke.

• Sene 2020 yine aynı yer bağlum kafkas küçük bir çocuğu köpekler yediler neredeyse ama kimsenin ruhu duymadı şimdiki gibi basında da göremedik garibim topallayarak yürüyordu belediye devlet hala önlem alacak 😞

• JagerBomb kullanıcısına yanıt

AA muhabirinin Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi yetkililerinden edindiği bilgiye göre, geçen haftadan bu yana tedavi edilen Yılmaz'ın sağlık durumunun iyiye gittiği yaşamsal bulgularının sabitlendiği öğrenildi.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Kedilerin sayısının dengeli olması lazım.

Fazlası da doğal dengeye zarar veriyor.

Saka vs. kuşları öldürüyorlar, sürüngenleri de aynı şekilde.

Dediğiniz gibi kediler fare vs. ile mücadele için faydalı, ama fazlası doğadaki kuşlar ve sürüngenler için zararlı.

iyi niyetlisin farkındayım ama insanoğlunun yaptığı bir yanlış var. kedileri çok seviyorum onun için onlara yem vs veriyordum diyorsun ya işte bu insanoğlunun hayvanlarla ilgili yaptığı ciddi bir hata. neyse ki sen hatanın farkına varıp yem vermeyi bırakmışsın. insanlar sevdikleri hayvan türlerine yardım ederek doğanın dengesiyle oynuyor. tipini beğendiğin sevimli bulduğun kediye yardım ederken tipini beğenmediğin sevimsiz bulduğun başka bir hayvana yardım etmiyorsun. ama doğal dengede tipi güzel veya çirkin, sevimli veya sevimsiz hayvanlar arası ayrım yok. doğanın kendi dengesinde besin zincirleri vardır. bu besin zincirleri bozulursa bir hayvanın sayısı fazla artar, başka hayvanların sayısı azalır, sayısı azalan hayvanın doğal dengede bir yeri olurken artık o görevini yerine getirememeye başlar. yani biz sevimli diye kedilere ayrımcılık yaparken sevimli olmayan başka hayvanların soyu kuruyor. yani aslında insanlar kendi bencillikleri yüzünden sevimli buldukları kedi köpek gibi hayvanları etraflarında görmek istiyorlar. yani insanın bencilliği yüzünden doğal denge bozuluyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 19 Aralık 2023; 14:7:32 >

tamam, sonradan hatanın farkına varıp, yem vermeyi bırakmışsın. yazıyı güncelliycem.

Tekrar merhaba,

Kuşlar pek belli etmese de avcıdırlar. Kuzenimin evde sersem sersem yatan kedisi bir gün balkonda karga avlamıştı, bildiğin karga...

Benim de kedim var, bizimki şirkette sinek peşinde koşuyor bazen, hepsi o.

Aşağıdaki siteden bi alıntı yaptım.

evrim ağacı
    Sokak Kedileri Her Yıl Yaklaşık 12 Milyar Hayvanı Öldürüyor! - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/sokak-kedileri-her-yil-yaklasik-12-milyar-hayvani-olduruyor-949

----------------------

Daha önceden yapılan bir araştırmada, sadece Amerika Birleşik Devletleri sınırları dahilinde yaşayan kedilerin, her sene 1.4-3.7 milyar civarında kuşun, 6.9-20.7 milyar civarında farenin ve diğer memelinin ölümünden sorumlu olduğu anlaşılmıştı. Nature Communications dergisindeki araştırmaya göreyse, Kuzey Amerika ve Avrupa'da yaşayan her bir kedi yılda 30-47 kuş ve 177-299 küçük memeli (sivrifare, sıçan, tarlafaresi, sincap, vb.) öldürüyor. 

----------------------

Doğanın dengesini bozacak her türlü popülasyon değişimi doğa için zararlıdır.

Selamlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.