Şimdi Ara

Benim de Artik Kanaryam Var!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveet arkadaslar. Basinin etini yiyerek sonunda bir kanarya almalarina ikna edebildim. Arastirma yapacagim ama siz de birseyler yazarsaniz sevinirim. Marul mu verecegiz yumurta sarisi mi kenevir mi... He bir de isim bulmamiz lazim simdi. renginden dolayi LePorta koyalim dedim ama bilmiyorum:D

• kuşu hapsetmeyn yazık ulan
  • disarida silvester lar var ama
  • bende hep böyle bir kedim olsun istemişimdir ne kadar ağlayıp zırlasamda izin vermiyorlar
    baksanıza şuna ne kadar sevimli

• kafasının tüyleri yukarı doğru jöleliceksin bunun basıcan lacivert spreyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

kafasının tüyleri yukarı doğru jöleliceksin bunun basıcan lacivert spreyi.

oyle piskopat tipler de vardi:D kafasina bisey dusmus gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.mihav.com/forum/kus-turleri/kanarya-ve-kanaryalar-hakkinda-hersey-13171/

hayvanı cereyan yapan bir yere koymayın ve sakın yıkamayın.En önemlisi bu ikisidir detaylı bilgi için yukarıdaki linkten yardım alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarch_inn

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

kafasının tüyleri yukarı doğru jöleliceksin bunun basıcan lacivert spreyi.

oyle piskopat tipler de vardi:D kafasina bisey dusmus gibi

Bunlara gloster deniyor.

• aldigim adam cereyan olayini ozellikle tembihledi. daha otmeye baslamadi biseyler diyorum cik diye karsilik veriyor sadece. zaman lazim heralde alismasi icin ama cok hareketli sabahin 7 sinde dikti beni ayaga. kafesinde ziplayip duruyor. tek tunek koymuslar. ikincisini almam gerekir mi acaba? suyunda vitamin var dedi. 15 gun yeter dedi de ben hergun taze su koyayim istiyorum vitaminsiz su icse birsey olur mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

http://www.mihav.com/forum/kus-turleri/kanarya-ve-kanaryalar-hakkinda-hersey-13171/

hayvanı cereyan yapan bir yere koymayın ve sakın yıkamayın.En önemlisi bu ikisidir detaylı bilgi için yukarıdaki linkten yardım alabilirsiniz.

• quote:

aldigim adam cereyan olayini ozellikle tembihledi. daha otmeye baslamadi biseyler diyorum cik diye karsilik veriyor sadece. zaman lazim heralde alismasi icin ama cok hareketli sabahin 7 sinde dikti beni ayaga. kafesinde ziplayip duruyor. tek tunek koymuslar. ikincisini almam gerekir mi acaba? suyunda vitamin var dedi. 15 gun yeter dedi de ben hergun taze su koyayim istiyorum vitaminsiz su icse birsey olur mu?
    quote:

http://www.mihav.com/forum/kus-turleri/kanarya-ve-kanaryalar-hakkinda-hersey-13171/

yerine alışınca ötmeye başlar,ama önümüz kış asıl verimli ötüşü nisandan itibaren alırsınız,vitaminsiz su içse hiç bir şey olmaz ama ayda bir vitamin takviyesi yaparsanız iyi olur,su 2 günde bir değiştirilmeli 15 gün olayını herha lde yanlış anlamışsınız,taze su bütün kuşlar için önemlidir,bir tane daha tünek alabilirseniz iyi olur hayvanın atlayıp hareket edeceği alan gereklidir.

• ötüş için önemli bir olay daha var umarım adam dişi kuş vermedi bana resimlerden dişi gibi geldi çünkü eğer dişiyse öyle şahane ötüşler beklemeyin.ötüş kanarayası istiyorsanız roller yada malinua cinsi erkek almanızı öneririm özellikle malinualar ağızlarını açmadan öten ve insanı ötüşü ile rahatsız etmeyen tek kanarya türüdür.Değiştirirseniz şiddetle öneririm.Renkleri genelde beyaz olur.
  • erkek diye verdi. karnina bakmak lazimmis birkac yerde okudum ama nasil yapacagim bilmiyorum. tirnaklari da cok uzun kivrilmis. onlari da kesmem lazim. cinsini de bilmiyorum. adama sordum bunun bilezigi neden yok diye arkadasim verdi falan dedi. insallah kaziklanmamisimdir.

quote:

ötüş için önemli bir olay daha var umarım adam dişi kuş vermedi bana resimlerden dişi gibi geldi çünkü eğer dişiyse öyle şahane ötüşler beklemeyin.ötüş kanarayası istiyorsanız roller yada malinua cinsi erkek almanızı öneririm özellikle malinualar ağızlarını açmadan öten ve insanı ötüşü ile rahatsız etmeyen tek kanarya türüdür.Değiştirirseniz şiddetle öneririm.Renkleri genelde beyaz olur.
  • ne kadara aldınız sorması ayıp birde tırnak olayını bilmiyorsanız kesmeyin derin keserseniz hayvan kanamadan ölür.bilezikli kuşlar zaten cins olanlardır cinsine göre fiyatları çok yüksek olabilir,cinsiyetini ise yeni birinin anlaması imkansızdır.
  • 100 liraya kafesiyle aldim. dun tek cik diyordi bugun cikcikcik yapiyor. otecek sanirim. devamli kanarya sesi caliyor yaninda. faydasi olur pek yavru sayilmaz ama. adam 1 yasinda dedi. cok hareketli. yerinde duramiyor. zip zip. ama saka gibi degil. saka yakalamistik bikere. hayvan yabani oldugundan yerinde duramiyordu. bu daha cok boyle dizleri uzerinde esniyor zipliyor. sporcu gibi. bugun bir tunek daha alacagim. cok yem yiyor cok da kaka yapiyor. iyi birsey heralde.
    quote:

erkek diye verdi. karnina bakmak lazimmis birkac yerde okudum ama nasil yapacagim bilmiyorum. tirnaklari da cok uzun kivrilmis. onlari da kesmem lazim. cinsini de bilmiyorum. adama sordum bunun bilezigi neden yok diye arkadasim verdi falan dedi. insallah kaziklanmamisimdir.

quote:

ötüş için önemli bir olay daha var umarım adam dişi kuş vermedi bana resimlerden dişi gibi geldi çünkü eğer dişiyse öyle şahane ötüşler beklemeyin.ötüş kanarayası istiyorsanız roller yada malinua cinsi erkek almanızı öneririm özellikle malinualar ağızlarını açmadan öten ve insanı ötüşü ile rahatsız etmeyen tek kanarya türüdür.Değiştirirseniz şiddetle öneririm.Renkleri genelde beyaz olur.

• normal fiyata almışsınız yavru olduğu resimlerden anlaşılıyor,hareketli olması çok iyi,dediğim gibi yerine alıştıkça açılıcaktır.
  • hocam hakliymissin bugun bir kuscuya sorduk goturup. (mahalle arasinda olur ya saka florya ile ilgilenen). adam daha cinsiyeti belli degil ama disi olabilir dedi. avisol diye bir vitamin verdi. paketli bi kanarya yemi verdi bu iyi dedi (gerci kime gitsem kendi sattigini ovecek orasi malum) tirnaklari hallettik. elmadan baska birsey verme hatta hicbirsey vermesen daha iyi dedi. bakalim bekleyip gorecegiz ne oldugunu. yardimlarin icin tesekkurler.

bu arada adamda bir kanarya gordum cift cift duruyordu hep zaten. bunlarin cifti 500 dedi ama florya gibi yemyesil:D o da artik bu iste profesyonel olduktan sonra insallah:D
    quote:

normal fiyata almışsınız yavru olduğu resimlerden anlaşılıyor,hareketli olması çok iyi,dediğim gibi yerine alıştıkça açılıcaktır.
  • ne demek benim için zevk,meyva sebze konusunda doğru söylemiş arada bir versen yeter kanarya için kuru yemler daha iyidir,kanarya dayanıklı bir hayvandır bu aldığınla tecrübe kazan ilerde yavru falanda çıkarmaya başlarsın,iyi günler dilerim,kolay gelsin.
  • tesekkur ederim size de kolay gelsin
    quote:

ne demek benim için zevk,meyva sebze konusunda doğru söylemiş arada bir versen yeter kanarya için kuru yemler daha iyidir,kanarya dayanıklı bir hayvandır bu aldığınla tecrübe kazan ilerde yavru falanda çıkarmaya başlarsın,iyi günler dilerim,kolay gelsin.
  • Tekrar merhaba,dün kanarya sesi dinlerken aklımı bu konu geldi,sana ötüş kanaryalarının en değerlisi olan malinua waterslager cinsinin ötüşüne iyi bir örnek olan videoyu yolluyorum,dinle bak kulaklarının pası silinsin .kasede alıp kanaryanada dinlet istersen.

http://www.kanarya.org/index.php?p=View&id=747-malinua--waterslager-malinua&page=0

Dikkat et ağzını hiç açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 10 Kasım 2010; 12:21:23 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.