Şimdi Ara

benim derdin bitmiyor adsl baglantısından anlıyan baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemim 2 tlf baglı ana tlf acılınca baglantı kopuo bunun ne deni ne olabili sizce yardımlarınızı bekliyorum

• eğer arada ek kablo kullanıyorsan bağlantı kopabilir.splitter kullan,kalitelisinden.modeminin ayarlarını baştan ayarla.bütün bunları yaparsan sorun olacağını sanmıyorum...
  • spliter(nasılyazıldıgını bilmiorum) varmı? splitter gerekli
    bendede aynı sorun vardida spliter la halletmedim telefon eskiydi telefonu degiştirdim. simdi baglantım kopmuyo ama senin baska bi sorunun olabilirde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsin_K -- 27 Ekim 2006; 14:56:26 >
  • Bu sorun adsl bağlantının telefon icin yaptığın bağlantıdan daha sonra yapıldığı için oluyor. Hat öncelikli olarak telefonu tanıdığı için telefon açıldığı anda adsl boşa çıkıyor. Bunun için dedikleri gibi kaliteli bir splitter da dogru şekilde hatların giriş çıkışları yapman sorunu çözecektir.
  • splitter varda denekki dfandik ondan mıs yenisi alırım saolun arklar alınca biter dmi derdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: forever_hakaN

splitter varda denekki dfandik ondan mıs yenisi alırım saolun arklar alınca biter dmi derdim

evet düzelir kaliteli ve hatalı olmaması lazım...
  • tmm saolun bu arada clan baskanları artık allyi düşütemiomus öle bişi varmıı?
  • burası knigt online forumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanbabags

burası knigt online forumu

o zaman senin burda işin yok
  • sıplıter olması lazım bende oyle duzeldı
  • altanbaba ne dion sen knight dışında konu acma görmeyim............................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.