< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 17 Mart 2020; 16:3:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 17 Mart 2020; 16:3:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
35+ ise bana gönder ona bunu neden yaptığını sorarım
|
Bunun tek çözümü niyetini belli edeceksin, diyeceksin: "Ben size İnternet vermek istemiyorum.", bu kadar basit. Bu ülkede hayır diyemeyenin tepesine çıkarlar.
|
Paylaşım ağı açın ordan bağlansın , modemde hız ayarı varsa yavaşlatın o zamam vazgeçer :) ya da alüminyum folyadan bir kafes yapın yukarı çıkmasın sinyal .
|
Açık açık söylemek dışında yapabileceğin bir şey yok. Bu apartmana ilk taşındığım gün karşı komşu, çocuğun ödevi var diyerekten benden wi-fi şifresini istedi. Şifreyi kaybettim dedim sonraki gün bilgisayarda problem var, bir bakar mısın diye eve çağırdı. Gittim sonra şifreyi girsene iki günlüğüne iş var dedi. Ben şifreyi vermeyince şifre bitti, çocukları bir şey istemeye başladı. Kızı geliyor mutfak malzemesi istiyor, oğlu geliyor sarj kablosu istiyor. En sonunda öyle bir abarttılar ki sabahın 7'sinde anahtarla açmamak için bizim zile basıyorlardı. Bunun üzerine açık açık söyledim. Anahtar yaptırın ve benden bir şey rica etmeyin dedim. O günden beri istemiyorlar.
|
Modemden ayarlayabiliyorsan ikinci ağ açıp ya da belirli ip aralığının hızını 512 kbs olarak düşür.
Hergün şifre değiştir. Şifre kırıyorlar de Azyedeinternetal gibi wifi ismi yap |
Ona Bunun Onur Kirici Bir Davranış olduğunu Soyle
|
Modemi gizli hale getirin bu bütün modemlerde. Vardır modem ssd gizle gibi bir şeydi .kendi telefonunuzdan ağ ekle deyip modemin adını şifresini yazıp girebilirsiniz sorarsa modem soğuk :) yani bozuldu deyin .yada modemin anteni sökülüyorsa sökün https://www.youtube.com/watch?v=n8FVuoF3JyE&feature=youtu.be
|
Yav ailene vermeyeceğim diyemiyor musun ? Kıza da yok de. Bak senin internetinle işlediği herhangi bir suç senin üzerine kalır. Hiç öyle araştırıp da telefon kiminmiş fmvs bakmıyorlar, tanıdığım 1 sene hapis yattı bu yüzden. Kimseye internet vermeyin.
|
Hocam insanları kırmadan reddetmek istedikçe iyice üstümüze gelmeye başladılar. Yahu ben utanıyorum artık.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 17 Mart 2020; 17:42:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |