Şimdi Ara

Benim E36 3.20i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlısı ile kullanın piyasadaki yüzde 90 2016 b segmentlerden daha iyi bir araç. hatta bir çok c segmentten de daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: Scoobz

Bu jantlardan Türkiyede yok zaten bulamadım, yabancı 1-2 sitede var ordada 1800 € orjinalleri.. Çıkmasını bile bulamadım imkansız. Spoilerin yakısabileceği bir jant olmalı. Yarın yada ertesi gün kendi jantlarımı bir boyatayım bakalım nasıl görüncek ona göre jant aramaya devam.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-bmw-e36-m3-jant-styling-24-motorsport-214456433/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-bmw-e36-m3-jant-styling-23-214459679/detay

ankaraya falan gidersen çok rahat ucuza bulursun

3000-3500tl cok fazla jant için çıkma falan bulursam daha uyguna alabilirim, Ankaraya gidebilirsem eminim çok daha uygunlara bulabilirim.. İlk etap ayağındaki jantların satılması lazım :)

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

hayırlısı ile kullanın piyasadaki yüzde 90 2016 b segmentlerden daha iyi bir araç. hatta bir çok c segmentten de daha iyi.

tesekkürler, önceki aracım çok temiz 2006 B segmentti onuda değerinden çok fazla verdikleri için satmıştım.. Ondan daha güzel geliyor şuanda bana belki psikolojiktir bmw olmasındandır.

• Kaç model 94 ?

Mümkün oldugunca sadelikten ve orjinalden yana davranırsanız aracınızın değeri artabilir.Benim gördüğüm ön arka tampon ve bıyık sacının ayarlanması sol sinyalin yenilenmesi eğer camlar orj renkli ise mavi olabilir bakmak lazım öyleyse kesinlikle filmleri çıkartın.Jant konusunda e36 yakışan cok var fakat yukarıdakilere ek olarak bende styling 32 diyorum.Gun metal renk ile özellikle çok iyi durur alpinewieb 3 de :) İyi bir pasta cila ilede parlatırsanız satılık mı sorunlarına şimdiden kendinizi hazırlayın.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

Kaç model 94 ?

Mümkün oldugunca sadelikten ve orjinalden yana davranırsanız aracınızın değeri artabilir.Benim gördüğüm ön arka tampon ve bıyık sacının ayarlanması sol sinyalin yenilenmesi eğer camlar orj renkli ise mavi olabilir bakmak lazım öyleyse kesinlikle filmleri çıkartın.Jant konusunda e36 yakışan cok var fakat yukarıdakilere ek olarak bende styling 32 diyorum.Gun metal renk ile özellikle çok iyi durur alpinewieb 3 de :) İyi bir pasta cila ilede parlatırsanız satılık mı sorunlarına şimdiden kendinizi hazırlayın.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin .

91 model 94 trafik cıkışlı, filmleri sökücem sadelik katması için, arka tampon değilde ön tamponda cizgiler tam oturmamış duruyor onu farkettim aşşağı inip baktığımda tekrar, onuda yaptırıcam, style 32 jantların 16'' sı var oda cok hoşuma gidiyor hem yakıtıda 2-3 kuruş düşebilir 17den 16ya geçince ama spoiler ile uyum sağlamaz gibi hissediyorum, üstündeki jantları boyattıktan sonra tekrar foruma fotoğraf atıp fikir sunarım ama muhtelemen istediğim görüntü olmayacak ve satacakmışım gibi hissediyorum.

Jantlara yapılan yorumlar kadar spoiler hakkındada düşüncelerini merak ediyorum forumdaki arkadaşların, olmalı mı? olmamlı mı? Olursa düz ışıklı m3 spoiler mi , çift kat lı m3 spoiler mı tavsiye edersiniz? Abartı kaçmamak için düz ışıklı düşünüyorum ben.

• Scoobz S kullanıcısına yanıt
    Işıklı tip olarak zender bahsediyorsun sanırım.Onlar bana nedense direk tofaşı anımsatıyor.Işık içinde bagajı delmen gerekiyor.Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben şu çift katlı diyeceğim adı aklıma gelmiyor şimdi ondan yapardım.Diğer bir seçenek ise e36 csl tip güzel durabilir.Yapılmayanı yapmak.Yada sade birşey olarak ince bir lipte olabilir.

Spoylore o kadar para baglamaktansa ön farların zaten çok iyi zkwler arka stopları füme stop yaparakta arkayı çok iyi bir görüntü yapabilirsin.Herşey maliyet ile alakalı sonuçta son kararı yine sen vereceksin.

Styling 32 içinse dediğin ebatlar kendini göstermez malesef şunlardan demek istediğim ilan no 263912586
    16 ebat düşünüyorsan farklı modellere bakmanda fayda var.Yakıt olarak hissetdirmez bile 17 den 16 düşünce sadece konfor olarak geri dönüşü çok olur.Onuda yumusak hamurlu lastikle bir nebze absürd edilebilir.

System.ArgumentException: Parameter is not valid.
    at System.Drawing.Bitmap..ctor(String filename)
    at UploadPhoto.Page_Load(Object sender, EventArgs e)Benim E36  3.20i

• skuti61 kullanıcısına yanıt
    iki spoiler arasındayım,
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/e36-cift-kat-spoiler-224604967
    http://urun.n11.com/spoiler-ve-kanat/bmw-e36-isikli-spoiler-m3-spoiler-P88064064?cid=604001&gclid=CPqotePWtM0CFUQcGwodV-MCpQ&gclsrc=aw.ds
    sanırım siz 1.sırada olandan diyorsunuz sanırım evet güzel durabilir, bu arada arkadaşım kamber mi ne öyle bişey almış arkasına güzel durmuş araçta, araştırdım bmwlerın bazıları yapıyor fakat orjinallikten cıkıyor diye heves edemiyorum. Birde kamberli tekerler yan duracağı için yola tutan kısmı azalcak araç cok fazla g-t atabilir buda erken lastik ömrü bitirir heralde. Fakat virajlarda yol tutuşu artıyormuş nasıl oluyorsa,

*çift katlı spoiler (%60 bu güzel durur gibi hissediyorum %40 ışıklı olan)
    *arkaya kamber minimum açıda (şuan için bu konuda %5 düşüncem olumlu %95 olumsuz)
    *aynaları orjinal beyaza çevirmek (%100)
    *cam filmlerini sökmek(%95)
    *jantları aliminyum rengine boyamak(%100) güzel durmazsa M3 cıkma jant alma fikri oluştu kafamda, Jant konusunda 17den 16ya düştüğünde konfor yanında performansta değişiklik olur mu acaba merak ediyorum aracın alt devirleri bana biraz ölü gibi geliyor,
    0-100ü 11-12saniyeyi buluyor bu da canımı sıkıyor açıkcası.. Bir kaç arkadasa sordum tork konvatoronden dedi bazısı baskı balata dedi bazısı jant lastiklerin büyük ondandır dedi..

-Bulunduğum şehirde bmw e36 kasa çok az var, sokaktakilerlede kıyaslayamıyorum..

Dediğiniz stop lambası bu üründen mi?
    http://urun.n11.com/arka-stop-lambasi/ledli-stop-depo-bmw-e36-coupecabrio-fume-P91425703?cid=604001&gclid=CO6znqSCtc0CFYu6Gwod2t8IRw&gclsrc=aw.ds

Güzel duruyor fakat çok pahalı bir de aracım sedan coupe değil güzel durur mu şüpheli :)
    Yorum için cok tesekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 20 Haziran 2016; 0:23:34 >

• Tekerleğin yatık durması negatif kamber ile olur.Onuda herhangi bir rotçu ayarlabilir.İşi bilirse daha iyi olur.Ama senin dediğin gibi sıfır lastikte alsan hemen içten bitmeye başlıyacak virajlara normal girersen artı olur ama biraz oynamak istersen arkası hemen kopar oda bilmeyen için sıkıntılı sonuclar doğurur.Zevk meselesi yani ben seviyorum yaparım arkayada bittikce cıkma lastik alırım görüntüsü yeter diyorsan yapabilirsin.Ama getirisinden cok götürüsü oluyor.O fotograflarda güzel gözükmesinin sebebi jantlarda bol ofset ve spacer var.Görüntü açısından iyi ama günlük kullanılan araçlara göre değil ama çok istiyosan -1.5 falan yapabilirsin.

Stoplar onlardan değil.Mor stop olarak geçer.Almanyada bile zor bulunuyor artık o yüzden pahalıdır.İlk bmw sanırım.Öncelikle baskı balata diyen arkadastan :) otomatik araba öyle birşey yok ikincisi 20i lerin kalkışları aynı bg olan diğer arabalara göre yavaştır.Sebebi hem arkadan itiş oluşu hemde eski nesil tam otomatik oluşundan kaynaklanıyor.Jantları ise 19 yaparsın etkiler.17 yada 18 çin malı olmayan hafif oem bir jant kullanırsın hiçbişey olmaz.Performans olarak otoban arabasına sahipsiniz kalkışları ve alt devirleri cok kafanıza takmayın.Işıklarda kalkışta sizi gecen arabalara otobanda yok edebilirsiniz.Yok yinede canınızı sıkıyorsa 330i yapabilirsiniz :)

• quote:

Tekerleğin yatık durması negatif kamber ile olur.Onuda herhangi bir rotçu ayarlabilir.İşi bilirse daha iyi olur.Ama senin dediğin gibi sıfır lastikte alsan hemen içten bitmeye başlıyacak virajlara normal girersen artı olur ama biraz oynamak istersen arkası hemen kopar oda bilmeyen için sıkıntılı sonuclar doğurur.Zevk meselesi yani ben seviyorum yaparım arkayada bittikce cıkma lastik alırım görüntüsü yeter diyorsan yapabilirsin.Ama getirisinden cok götürüsü oluyor.O fotograflarda güzel gözükmesinin sebebi jantlarda bol ofset ve spacer var.Görüntü açısından iyi ama günlük kullanılan araçlara göre değil ama çok istiyosan -1.5 falan yapabilirsin.

Stoplar onlardan değil.Mor stop olarak geçer.Almanyada bile zor bulunuyor artık o yüzden pahalıdır.İlk bmw sanırım.Öncelikle baskı balata diyen arkadastan :) otomatik araba öyle birşey yok ikincisi 20i lerin kalkışları aynı bg olan diğer arabalara göre yavaştır.Sebebi hem arkadan itiş oluşu hemde eski nesil tam otomatik oluşundan kaynaklanıyor.Jantları ise 19 yaparsın etkiler.17 yada 18 çin malı olmayan hafif oem bir jant kullanırsın hiçbişey olmaz.Performans olarak otoban arabasına sahipsiniz kalkışları ve alt devirleri cok kafanıza takmayın.Işıklarda kalkışta sizi gecen arabalara otobanda yok edebilirsiniz.Yok yinede canınızı sıkıyorsa 330i yapabilirsiniz :)

Uzun yol yapan biri değilim ve burda da virajlı yol hiç yok nerdeyse, araç sadece yıkanıyor ve şehir içi gezme için kullanılıyor bir bakıma garajda yatıyor full, günde yarım saat kullanılıyorum yada kullanılmıyorum. Görüntüye önem veriyorum fakat yarın birgün internete koysam arkası kamber aa diyecekler genç binmiş buna motoru ölmüştür bunun kapat kapat... :D
    Aynen ilk bmw em :) öncesinde triptronick pejo vardı.
    Peki bu oem 17-18 jantları taktığımız zaman hafif olduğundan ötürü yakıtı artırmadığı gibi performansıda düşürmüyor doğru anladım değil mi? Dediğiniz stopları bulamadım birde stoplar hoş değilmi beyaz-kırmızı :) dediğiniz gibi kalkışları ölü aracın fakat yolu bulduktan sonra yol arıyor, arkadaşımda 2013 model 1.16i (bg ve motor düşük ama sıfır gibi aracı :D) var 0-100 kalkıştada 50-150 arası hızlanmadada onu geçiyor aracım, 3.30i geçme konusunda sanırım şeyi diyorsunuz motor yeniden yapma 3.28e çevirme olayı 200+bg cıkarabiliyor dyno testlerde fakat maliyeti çok fazla onunda, 1-2 ustaya aracımın motorunu gösterdim 3.28e cevirsek ne olur ne biter manasında, bu motora dokunmayalım yazık olur temiz daha dediler, günün birinde motorunu yersem bende o zaman cevireyim dedim kendi kendime :-))
    Fakat m3 performans egzoz ve chip olayını duyuyorum 3.20 kullananlardan 15-20bg alınabilirmiş ikisinden toplam, bu da alt devirleri canlandırır sanki?
    Öncelikle dış görünüm olaylarını bitireyim sonra performans düşünülür / biraz tersten gidiyorum maddiyata göre yol alıyoruz :)

-1.5 kamber + çift katlı spoiler + 17motorsport jant güzel durur sanki bir hayal ettimde..

Sizin bahsettiğiniz spoiler ve arka stop böyle sanırım, güzel görünüyor birde kamber yapılmış sanırım :) Fotoğraftaki aracın lastikleri çok geniş performansta düşüklük yokmudur? Kamber sayesinde yola tutunan kısmı az olduğundan düşük çapta lastik kadar mı yol tutuyordur ve bu sayede performans kaybetmiyordur? Jantlarıda oem ise ordanda +kg yok.. Yakıt & performans 15lik jant gibi görüntü güzel virajlarda yol tutuş güzel.
    Benim E36  3.20i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 20 Haziran 2016; 1:20:29 >

• Yok yok yanlış anladın.Şimdi şöyle 18 jant olarak gdipte çin malı yada replika diyelim takarsan performansını çok etkiler.Ama yine 18 oem bmw olan bir jant yada oem bir marka bbs gibi jant takarsan performans olarak cok birşey kaybetmessin yakıt olarakta öyle tabiki 15 jant gibide düşünmemek gerekir.Stoplar onlar değil bu stoplar elektrik tesisatını boza sakın bulaşma bunlara ankara işi inci bir filmde cektirsen olur.

Sadelikten yana gidiyorduk hani resimdeki arabayı ben para verip almam.Aşağıdaki görüntüyü yakalayıp birde üstünde 3.5 spor yay güzel bir son susturucu m3 olabilir.Ama yazılan beygirler yalan ses olarak iyi bir sonuc verebilir.Gerisi her hafta düzenli olarak cilası atılan bir e36 çok dikkat çekebilir.

Benim E36  3.20i

• quote:

Yok yok yanlış anladın.Şimdi şöyle 18 jant olarak gdipte çin malı yada replika diyelim takarsan performansını çok etkiler.Ama yine 18 oem bmw olan bir jant yada oem bir marka bbs gibi jant takarsan performans olarak cok birşey kaybetmessin yakıt olarakta öyle tabiki 15 jant gibide düşünmemek gerekir.Stoplar onlar değil bu stoplar elektrik tesisatını boza sakın bulaşma bunlara ankara işi inci bir filmde cektirsen olur.

Sadelikten yana gidiyorduk hani resimdeki arabayı ben para verip almam.Aşağıdaki görüntüyü yakalayıp birde üstünde 3.5 spor yay güzel bir son susturucu m3 olabilir.Ama yazılan beygirler yalan ses olarak iyi bir sonuc verebilir.Gerisi her hafta düzenli olarak cilası atılan bir e36 çok dikkat çekebilir.

Benim E36  3.20i

Neyse kafam karışmasın 18 falan yok :D 16 yada 17'' orj m3 jant takayım ben, kamber konusuna gelirsek onuda boşverelim orjinallikten cıkıyor, spoiler da koyduk mu tamamdır (filmleri sökmeyi unutmuyorum)

• Ön tamponun taklit orjinal değil, arka tampon M olmayan tip sonradan altı çıta eklenerek M'e benzetilmiş. M marşpiyer kaplamaları da takliti orjinal değil.
    Ankara efsanesi bir E36.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbulur -- 20 Haziran 2016; 14:11:52 >
  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    Aracın geçmişi Ankara ile alakası yok, çok biliyonuz ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 7 Aralık 2016; 1:54:26 >
  • Yeni konu açmak yerine konuyu güncelleyeyim dedim, aracıma yeni orjinal m3 pabuçlarını (style 32 jant) taktım, uzunlar led şimşek, kısa & sisler xenon yaptım... Camurluk sinyallerine kadar M yaptım, ön tamponu değiştirdim orjinal m aldım [çizgiler artık daha düzgün:)] bunuda verdim birine[sonra sağ davlumbaz kırıldı nazarlık olarak yenisini almadım:)] Şimdide in-dash teyp arıyorum, malum orjinal teyp bulmak imkansıza yakın varsada +1000 tl diyorlar.. Zender ışıklı spoilerimiz boyacıda bi kaç güne onuda takacağım :)

Benim E36  3.20i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 7 Aralık 2016; 1:54:47 >

• Otomatik vitesi görünce hüzünlendim, araba düz vites olacak ki hem arabaya hükmedeceksin hem de sürüşün zevkini zirvede yaşayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Bu tür araçlarda asıl manuel tercih etmem içine ediyorlar alayı 300bin km olmuş manuel pert durumdalar, otomatik daha diri ve temizdir her zaman hem içi dışı hem motoru..

Pazar akşam temizliğinden sonra bir kaç fotoğraf:)

Benim E36  3.20i

Benim E36  3.20i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 7 Aralık 2016; 1:56:38 >

• O değilde,hepsine de çin malı çakma xenon takılmış İnsan Angel far falan takar en kötü çıkma alıp.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    kısa ve sislerdeki ürün; philips xenon h1 6000k
    uzunlara takılan ise; 11700 philips led 6000k (şimşek led sizin tabirinizle)
    çakma olarak düşünüyorsanız siz daha iyisini kullanabilirsiniz

angel far bütün bmwlerde var farklı olsun diye takmadım, 100liralık şey
    Follow me home var hatta park ve sis yerine park+kısa+sise bağlattım. Herkesin zevki farklıdır https://www.youtube.com/watch?v=1wp7iXcLUwQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 7 Kasım 2016; 0:58:53 >
  • ....
  • şahinden farkı kalmamış hiç orjinal durmuyor.
  • beybiger B kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 7 Aralık 2016; 1:53:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.