Şimdi Ara

Benim E36 3.20i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değişen parçası yoktur
    orj 236xxx kmde
    5 ileri otomatik vites
    18 tuş orj yol bilgisayarı
    Klimalı
    M tampon, M marşpiyel, Davul direksiyon mevcuttur.
    Romano LPG vardır (geçen sene takılmış olup 2hafta önce işletildi o zamana kadar benzinde kullanılmış)
    1 hafta önce muayeneden geçti..

Güncel hali ve fotoğraflar aşşağıda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 7 Kasım 2016; 2:31:25 >

• jatlar fena durmuyor ama vanos yoksa maksimum tork 4700 devirde geliyor(varsa 4200 devirde) bu da kalkışı etkileyebilir.
    gerçekten nadir temizlikte 30bin eder herhalde, keşke manuel olsaymış ne keyif verir beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 18 Haziran 2016; 22:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

jatlar fena durmuyor ama vanos yoksa maksimum tork 4700 devirde geliyor(varsa 4200 devirde) bu da kalkışı etkileyebilir.
    gerçekten nadir temizlikte 30bin eder herhalde, keşke manuel olsaymış ne keyif verir beee

Yorum için teşekkürler, jantları ve aynaları orjinal rengine boyadıktan sonra tekrar bakıcam eğer güzel durursa jant değiştirmicem üstüne m3 spoiler eklemeyi düşünüyorum. Fakat güzel durmazsa bmw nin style 39 orj jantları var ondan almayı planlıyorum, cam filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? söksem daha güzel durur diye düşünüyorum ben?
    Otomatik olması ve büyük lastikleri alt devirleri cansız buluyor, ama vanos var diye biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 19 Haziran 2016; 4:00:32 >
  • bir e36 kullanicisi olarak acilen jantlardan kurtulmani tavsiye ederim e36nin kimyasina aykiri olmus onlar. Aynalarida orjinalleri ile degistirirsen daha şık duracagi kesin ben orjinalci oldugum icin e36 lara sonrdan parca takilmasina karsiyim. Filmleri 1 numarara yaparsanda goze batmaz. Bu sekilde tam ankara bmwsi gibi olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta içerisinde hepsini halledicem inş
  • bu arada on tampom cin mali olanlardan sanirim tam oturmamis onuda sokturup arkasina takoz koyarsan daha guzel oturur en azindan simetri bozulmaz hos cin
    mali olanlar hic bir turlu oturmuyor ama en azindan simdikinden daha iyi durur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatli bakınca çizgiler farkediliyor, tespit için tesekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimlere bakarken direk jantlardan başlanmalı diye düşündüm , yorumlara bakınca da bir çok kişi benimle aynı fikirdeymiş.

Araç güzel maaşallah diyelim, forum lanetinden kem gözlerden uzak olur inşallah ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Resimlere bakarken direk jantlardan başlanmalı diye düşündüm , yorumlara bakınca da bir çok kişi benimle aynı fikirdeymiş.

Araç güzel maaşallah diyelim, forum lanetinden kem gözlerden uzak olur inşallah ...

tesekkürler :) jant & lastik düşünüyorum bakalım netten model bakıyorum birde bunları satmam lazım :)
  • ben olsam m3 jantı takardım
    Benim E36  3.20i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

ben olsam m3 jantı takardım
    Benim E36  3.20i

Aklımda olan jant modellerinden birisi zaten fakat Afyon cok kücük yer ve burda bmw parçasını bırakın doğru dürüst jant lastik bulamıyorsunuz. Anca kendi BBS jantlarımı sattıktan sonra internetten jant alarak bulabilirim o da cok tuzlu,
    Bmw nin orjinal style 39 jantlarına 4000tl cekiyorlar m3 jantı diye o da cok fazla bence jant için, araca binmek istiyorum fakat gören maşAllah diyip satılıkmı diye soruyor aldığım fiyatında hep üstünde teklifler geliyor.. Böyle oluncada hiç masraf yapmadan satıp üstüne katıp E46 mı alsam diye düşünüyorum bazen. Fakat bu kadar temizini bulamam diye korkuyorum sonuçta tüm araçlar kapalı kutu aldıktan üç beş gün sonra ne olacağı belli olmaz ve hepsi yaşını almış modeller bu yüzden aracımı seviyorum jant & ayna & camlara dokunucam bu hafta içerisinde ve insallah satmadan uzun süre bineceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Scoobz

quote:

Benim E36  3.20i

Aklımda olan jant modellerinden birisi zaten fakat Afyon cok kücük yer ve burda bmw parçasını bırakın doğru dürüst jant lastik bulamıyorsunuz. Anca kendi BBS jantlarımı sattıktan sonra internetten jant alarak bulabilirim o da cok tuzlu,
    Bmw nin orjinal style 39 jantlarına 4000tl cekiyorlar m3 jantı diye o da cok fazla bence jant için, araca binmek istiyorum fakat gören maşAllah diyip satılıkmı diye soruyor aldığım fiyatında hep üstünde teklifler geliyor.. Böyle oluncada hiç masraf yapmadan satıp üstüne katıp E46 mı alsam diye düşünüyorum bazen. Fakat bu kadar temizini bulamam diye korkuyorum sonuçta tüm araçlar kapalı kutu aldıktan üç beş gün sonra ne olacağı belli olmaz ve hepsi yaşını almış modeller bu yüzden aracımı seviyorum jant & ayna & camlara dokunucam bu hafta içerisinde ve insallah satmadan uzun süre bineceğim :)

zaten bunların orjinallerini bulman imkansıza yakın gibi, Türkiyede ancak çıkma orjinal bulursun geri kalanlarının hepsi replika o da sorun olmaz.

ankaraya ostime falan gidersen 1500e falan bulursun janları lastik hariç

• quote:

quote:

quote:

Benim E36  3.20i

zaten bunların orjinallerini bulman imkansıza yakın gibi, Türkiyede ancak çıkma orjinal bulursun geri kalanlarının hepsi replika o da sorun olmaz.

ankaraya ostime falan gidersen 1500e falan bulursun janları lastik hariç

Jantları orjinal aliminyum rengine getirip vernik attırsam böyle görünecek aslında sanki o kadar kötü değil gibi? Bakalım yaptırdıktan sonra üstünde güzel durursa jant masrafından kurtuluruz :))

Benim E36  3.20i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 19 Haziran 2016; 19:04:20 >

• Nazar değmesin temiz duruyor araç. hiç 240bin'e merdiven dayamış gibi değil.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Allah herkese daha iyilerini nasip etsin :)
  • Scoobz S kullanıcısına yanıt
    bir şey diyemem zevk meselesi ben olsam ve param varsa gider o m3 jantını o arabaya takardım replikada olsa takardım ve araç zevk arabasıysa adam gibi bir yay ya da coilover takardım ki coilover daha mantıklı kışın kaldırırsın aracı yazın düşürürsün

aynı böyle dururdu
    Benim E36  3.20i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 19 Haziran 2016; 19:17:47 >
  • Fotoğraftaki araç cok güzelmiş, imkanım el verdikçe bende dış görünümünü böyle yapmayı planlıyorum zaten bu aracı görerek bu işleri düşünmüştüm en başta fakat jantı bulamadığımdan baska jant düşünceleri olusturmaya calısıyorum kafamda, eğer satılırsa jantlarım sizin paylaştığınız fotoğraftaki jantı ucuzada bulursam ondan takabilirim yada baska m3 jant takabilirim, ama en çok yapmak istediğim dış görünüm böyle;

Benim E36  3.20i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 19 Haziran 2016; 19:22:01 >

• Scoobz S kullanıcısına yanıt
    o adam o jantları takarak katliam yapmış o araca

http://www.bimmerfest.com/forums/attachment.php?attachmentid=442170&d=1401134512

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 19 Haziran 2016; 19:27:37 >
  • BBS RK 011 diye geçiyor jantlar ve o jantlardan Türkiyede yok çok az var sanırım ben bulamadım, yabancı 1-2 sitede var ordada 1800 € orjinalleri..
    Spoilerin yakısabileceği bir jant olmalı. Orj m3 jantı geliyor aklıma sadece oda pahalı bunun gibi..
    Yarın yada ertesi gün aracın üstündeki jantları bir boyatayım bakalım nasıl görüncek ona göre jant aramaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scoobz -- 19 Haziran 2016; 19:33:58 >
  • quote:

Bu jantlardan Türkiyede yok zaten bulamadım, yabancı 1-2 sitede var ordada 1800 € orjinalleri.. Çıkmasını bile bulamadım imkansız. Spoilerin yakısabileceği bir jant olmalı. Yarın yada ertesi gün kendi jantlarımı bir boyatayım bakalım nasıl görüncek ona göre jant aramaya devam.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-bmw-e36-m3-jant-styling-24-motorsport-214456433/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-bmw-e36-m3-jant-styling-23-214459679/detay

ankaraya falan gidersen çok rahat ucuza bulursun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.