Şimdi Ara

Benim $ehrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu benim $ehrim:

The_BZN

The_BZN

Her yeni ziyarette $ehrin nüfusu artiyor ve $ehir büyüyor... ;)

Isterseniz "Créer ma ville" uzerine tiklayarak siz de $ehrinizi yaratabilirsiniz...

Tıklama Listesi

1)ßooß_67 >>> http://thebzn.miniville.fr/

2)mr_trainer >>> http://teapals.miniville.fr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooB_67 -- 25 Temmuz 2009; 12:05:13 >

• Bu oyun "Linkime Tıkla" tarzı oyunlardan mı?
  • ewet birader..Linke tıklandıkça köy gelişiyor ..
  • Deneyelim bakalım Bu da benim linkimhttp://teapals.miniville.fr/
  • diğer arkadaşlarımızda köy linklerini paylaşsınlar ... tıklarız :D
  • İstersen hazır konu açmışken "Benim Şehrim. Tıklama Sayfası" gibi bir şey yap linklerini paylaşan arkadaşların mesajlarını ilk mesajına koy falan...
  • yaptım bişiler ... :D eğer başka linki olan varsa paylaşsın bizle listeye eeklerim hemen :D
  • Bu arada oyunda para var sanırım. Ne işe yarıyor biliyor musun?
  • valla bende bilmiyorum ama koyun ekonomik durumunu gosteren bısı ... sonradan edındığım bılgılere gore tıklandıkça koyde nufus artıcakmış , işssizlik baş göstercekmiş , kirlilik artıcakmış vb ama bununda bı çözümü varmış..sayfanıın sol alt kısmında 1 den 6 ya kadar numaralar var .. bızde şuanda 1 açık ılerleyen zamanlar dığelerıde açılcakmış ve o lınkı tıklatmamız ıstencekmış .. yanı orneiğin şehırde kırlılık mı çoğaldı ordakı lınke tıklatıcaz veya işsizlik mi fazlalaştı o zmn onun lınkıne tıklatıcakmışız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooB_67

valla bende bilmiyorum ama koyun ekonomik durumunu gosteren bısı ... sonradan edındığım bılgılere gore tıklandıkça koyde nufus artıcakmış , işssizlik baş göstercekmiş , kirlilik artıcakmış vb ama bununda bı çözümü varmış..sayfanıın sol alt kısmında 1 den 6 ya kadar numaralar var .. bızde şuanda 1 açık ılerleyen zamanlar dığelerıde açılcakmış ve o lınkı tıklatmamız ıstencekmış .. yanı orneiğin şehırde kırlılık mı çoğaldı ordakı lınke tıklatıcaz veya işsizlik mi fazlalaştı o zmn onun lınkıne tıklatıcakmışız ...

Gerçekten ilginç. Bu arada oyun bildiğim diğer tıklama oyunlarından daha iyi gibi. Her seferinde bir şey değişiyor. Diğerlerinde sadece sayı belirtiyordu ve bilmem kaçıncı tıklamadan sonra bi' değişiklik oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_trainer -- 24 Temmuz 2009; 19:10:50 >

• ewet köy her tıktan sonra gelişiyor .. zevkli bı oyun bence :D
  • Bende sonra denerim ...
  • myminicity bu aynısının hollandaca versiyonu galiba

link myminicity.com

benim linkim karagumruk.myminicity.com
  • Küfürler uçuşuyor..
  • Tıkladık bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.