Şimdi Ara

Benim gibi kafadan rahatsızsanız sıfır araba almayın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
4
Favori
22.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- "Huylu huyundan vazgeçmez."

- "Can çıkar, huy çıkmaz."

- "Bir insan 7'sinde neyse 77'sinde de odur."

....

Yani bazı şeyler iki tane sakinleştirici hapla çözülemez.

Diğer yandan; evet, şu ekonomik konjonktürde zar zor alınan otomobil, sağlam insanın psikolojisini bile bozar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik sorununuz yok, sadece fakirsiniz. Olması gerekenden daha pahalı bir mal varlığına sahip olunca sizin için çok kıymetli oluyor. Araba sadece arabadır, çok takıyorsan kafana kaskosunu yaptırırsın devam edersin hayatına. Araba bu kaza olur, bela olur herkesin başına gelebilir. Sen çok esirgersin başkası gelir vurur bunun önlemi yok.
  • Az önce akan caddede park halinde duran aracımın sol ön çamurluğuna bir bayan sürücü telefonuna bakarken çarpmış. Park halinde akan caddede bile bu tür kazalar oluyor. Yapacak bir şey yok malesef. Kafaya takmamak lazım.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Gereksiz alınmışsınız bence.
  • Vay arkadaş, dernek kuracak kadar kalabalıkmışız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıAhmetD

Az önce akan caddede park halinde duran aracımın sol ön çamurluğuna bir bayan sürücü telefonuna bakarken çarpmış. Park halinde akan caddede bile bu tür kazalar oluyor. Yapacak bir şey yok malesef. Kafaya takmamak lazım.

Birşey yaptınız mı. Yani sonradan mı farkettiniz yoksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ikinci el aldığım halde takıntı yaptım ilk zamanlar. Sonra sıfır almadığıma şükrettim. Hafta sonu kaldırıma yanaşırken çok gitmişim. Tampon alttan sürttü. İndim, baktım. Boya kalkmış. Şöyle tekme vurdum. Baktım plastik tampon esniyor. Dedim ya bir plastik için sıkma canını. Kendime geldim. Kapılar zaten kevgire döndü. Onu da kabullendim. Kafam rahat artık. Herhalde rahattır. Rahattır yani. Takmıyorum inanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Ben ikinci el aldığım halde takıntı yaptım ilk zamanlar. Sonra sıfır almadığıma şükrettim. Hafta sonu kaldırıma yanaşırken çok gitmişim. Tampon alttan sürttü. İndim, baktım. Boya kalkmış. Şöyle tekme vurdum. Baktım plastik tampon esniyor. Dedim ya bir plastik için sıkma canını. Kendime geldim. Kapılar zaten kevgire döndü. Onu da kabullendim. Kafam rahat artık. Herhalde rahattır. Rahattır yani. Takmıyorum inanın.

Hocam sizdeki bu rahatlık 3000 Euro'ya 2. El Audi A6 alan elin Avrupalı'sında yoktur eminim.

• Umarım başınıza gelmez ama 20.0000 TL lik Albeanız çalınıp üzerine bir bardak su içince psikolojik sorun neymiş daha iyi anlarsınız. Sıfır iyidir. Nereden mi biliyorum bu duyguyu? Bizzat yaşadım da o yüzden.

• duggac kullanıcısına yanıt
    A' dan B' ye ayaklarda götürüyor, ayaklarının olmadığını düşün, işte öyle birşey araba sevgisi, çoğu zaman fazladan yürür araba sevgisi olan insan. Sevgisizler anlayamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esirgedikce geliyor.

Ben de aracima kiymet veririm. Ben sakindikca ulen suradan yavas geceyim, aman suraya degmesin tamponu derken, arkadan biri patlatti. Bildigin dunya dar geldi ama ne fayda. Hala ugrasiyorum.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    çok doğru söylemişsiniz. geçen zaman içinde paramızın değer kaybını hesaplayan yok hiç. 50 ye aldım 60 a satıyom oo kar ettim yok öyle bişi. dediğiniz çok doğru.
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Ne arabalar, ne makinalar, ne eşyalar, ne insanlar, ne de hayvanlar, hiçbiri hizmetçi değildir. Hizmet, hizmetçilik kavramı iğrenç insan egosundan başka bir şey değildir. İnsan muhtaç bir canlıdır, kendi acizliğini de egosuyla kapatmaya çalışır. O kadar acizdir ki üzerinde bir çaput parçası olmadan dünya' da hayatta bile kalamaz. İşte tam da bu yüzden insan, bir çaput parçasının bile kıymetini bilmeli, ona gözü gibi bakmalı. Kıymet bilmek ayrı birşey ve çoğunluk üreten insanların sahip olduğu bir kavram. Yoksa, 750' ₺' ye araba alabilen insanlar da kırıp dökmesini bilir, adamlar nerdeyse eldiven ile kullanıyor arabalarını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyle takintisi olanlar 3 yillik kiralama yapsinlar. Kafalari rahat olur

• sıfır arabam vardı: bir gün arabaya bincem baktım çamurluğunun üzerinden içeri çökmüş. bir keresinde de park ettik, misafirim kapıyı sonuna kadar açtı duvara çarptı, boyası düştü - ben dert çektim, adam kusura bakma demedi :). en sonunda karşı şeritten 150 ile gelen bir araç bodosladı garibim 1 yaşını görmeden pert oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: catpower

quote:

Orijinalden alıntı: kucukbulut

Psikologlarında psikolojik sorunları oluyor mu ya, mesela sorun neyse kendi kendine ilaç yazıp düzeltemiyomusun hocam? :D vay be demek millet boşa para veriyor ne demişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)

bravo,koskoca psikoloji bilimini iki cümlede çözdün bitirdin.

psikologlar da insan oluyor biliyorsundur sanırım,neden psikolojik sorunları olmasın, ki araba sevgisinin bozukluk olduğunu düşünmüyorum da neyse.

Hocam, eşiniz de psikolog olunca; 2 taraflı randevu, beleş teşhis/tedavi...

• Bi teneke parçasına okadar değer verip zaten kısıtlı olan yaşam süremizi heder ediyoruz,yazık o kadar aciz varlıklarız.

• Yalnız değilmişim.

Ben de satmaya çalıştım arabamı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Formdas

Umarım başınıza gelmez ama 20.0000 TL lik Albeanız çalınıp üzerine bir bardak su içince psikolojik sorun neymiş daha iyi anlarsınız. Sıfır iyidir. Nereden mi biliyorum bu duyguyu? Bizzat yaşadım da o yüzden.

Geçmiş olsunda adam zaten takmış söylenecek şey mi şimdi bu.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: catpower

quote:

Orijinalden alıntı: kucukbulut

Psikologlarında psikolojik sorunları oluyor mu ya, mesela sorun neyse kendi kendine ilaç yazıp düzeltemiyomusun hocam? :D vay be demek millet boşa para veriyor ne demişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)

bravo,koskoca psikoloji bilimini iki cümlede çözdün bitirdin.

psikologlar da insan oluyor biliyorsundur sanırım,neden psikolojik sorunları olmasın, ki araba sevgisinin bozukluk olduğunu düşünmüyorum da neyse.

Hocam bu aşırı sevgilerde takıntıya dönüşebiliyor. Sanırım takıntı olduğunda hastalık olarak tanımlıyorsunuz. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Mesela bende kendi sağlık sorunlarımı takıntı haline getirdim. Aman şunu yemiyim, aman gene aynı sorunları yaşayacam, aman kendimi iyi hissetmiyorum evden çıkmayayım diyerek hayatımı perişan etme yolunda gidiyorum. Psikolog takibi başlatmayı düşünüyorum, yani ilaçsız tedavi yöntemleri.. Sizin düşünceniz ne olur gerek var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.