< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
. (2. sayfa)
-
-
Tek istegim Sinan oganin yesil sol parti denen pkk partisini 6li masadan uzaklastirsin. Sinan ogan kimle ise ona oy verecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zamanda hdp den oy alamaz....
-
rintintin beni bloklamış çok da tın tın tın zoruna gitmiş belli trolün.
-
Alamasin zaten. Iste o zaman Akp ve mhpye oy atan kisiler hedef olur
İlk turda koyu tayyipçi abimi Sinan Oğan için ikna ettim, ben ve annem de ona oy verdik. yeterince oy alamadı. 2. turda tayyipçi abimi oy kullanmamaya ikna etmiştim fakat düşündüm de bu felaket tayyibin elinde patlamalı. ne yaşıyorsak tayyibin yönetiminde yaşamalıyız. insanlar kendi kendilerine görmek zorunda, başka yolu yok.
desteklemediğimiz halde tayyibe oy vereceğiz, tabi bu demek değil ki seçim sonrası sığınmacılar kalacak, yok öyle bir şey, tüm gücümüzle mücadele vereceğiz, gerekirse canımızı riske atacağız.
edit: yorumları yeni okumda iyi eğlendim, iyi güldüm :D yani akı oku bir birine girmiş şu anda. ula bir ara neydi öyle varya, sağlı sollu şekilde akı da oku da bize sallıyorlardı, şimdi bir birlerine girmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 20 Mayıs 2023; 21:33:30 > -
Peki gel iddia girelim diyorum kaçıyorsun.
Erdoğan 2 kk 1 gel hadi
Sabaha kadar kk kazanamaz çünkü Ocak ayından beri yapması gerekeni son 3 güne yapmaya çalışıyor
Kanas canan hepimizin den ülkücü oldu
Bir ara HDP Ci bir ara tıp bir ara liberal sol
Kanas canan kesin herkesle kaseti falan var diye düşünüyorum yoksa kk İmamoğlu nasıl olurda bu kadını hala yaninda tutuyor
Bu kadını şutla +5 gelir direk. Sezgin Tanrıkulu , Tuncay Özkan bunları sil at
Yoo o proo dedeniz bunadi , illa da ben Cumhur başkanı olcam diye diretti
Yanina masa diye 4 yaver koydu 4 parti oyu 1 puan bile değiştirmedi ama 37 koltuk verdi iyi kandırdı CHP yi
İyi parti defalarca karşı çıktı olmaz dedi
Kadına her türlü trol ordunuz ile saldırı yaptınız
Kadını zorla masaya getirdi
Sırf bak demokrasi yaptık ben aday oldum hey hey hey diye loooooo loooooo
Bunlara rağmen eleştirme sakın amaa sakın
Suçlu halk de aptal seçmen de gerizekalı de
Aktrol de suçla herkesi herşeyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne zaman idda teklifi ettinde kabul etmedim.
Kazanıcak emin olabilirsin.
Cananı niye şutlayalım? Kadın, parti içinde en çok çalışan insan.
K.K'yi cumhurbaşkanı yapıcaz sende mors olucaksın.
O kadın yüzünden oylarımız düştü savunmayın şunu bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Et beni mors abi et gel yemeğine yapalım
Hatta burger menü
+1
-
Senin gibiler makara konusu oluyor ....
sebebi....
ama ....
dır....
ama.....
olumsuzluk bildirir.....
ama ....
kullanmadan....
cümle.....
kuracak....
kapasiten...
yok....
ise...
trol olduğun kabak gibi belli oluyor...
işin gerçeği iki aday var ve kimse garanti değil o yüzdenki
" amacı " tayfası türedi bir kaç gündür
ama...
ama...
ama...
Uzun zamandır ekonomi yüzünden burger menü alamadın sanırım.Bak canın çekmiş.İstersen erdoğana oy verme daha çok yersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aktroll arkadaş boş muhabbet yapma. Ülkenin demografik yapısını bozmak için 13 yıldır mülteci getiriyorlar. Tahmini mülteci sayısı 15milyon oy verenler en az 5 Milyon.
-
Üst trol ok trol yan trol naber ?
Kk nasıl iyi mi ?
DİKKAT DİKKAT!! FORUMDA TROLL ALARMI! BU BİR TATBİKAT DEĞİLDİR. TEKRAR EDİYORUM TROLL KONU!!!
-
Bizde ilk tur sonrası çok kızdık çok sinirlendik ama oyların çalındığını sağda solda görünce Kılıçdaroğlu’ndan devam diyoruz. Hakkıyla kazanana helal olsun denir ama böylesine hayır.
Ben 1.tur Kılıçdaroğlu 'na verdim ama oylar çaldırıldıktan sonra deliye döndüm ve 5 senedir bu seçimin geldiği belli ve hala bizim oylarımızı çaldırabiliyorlarsa başlarım öyle işe dedim ve 2.tur erdoğan'a oy atmaya karar verdim. bu beceriksiz muhalefetle olmayacak. ilk önce muhalefet kendini düzeltecek ki iktidar gitsin, görünen gerçek oldu artık bu durum.
ayrıca zaten kılıçdaroğlu'na da istemeye istemeye oy vermiştim. mansur yavaş 'ın adaylığını istedim her zaman. fakat sözde aday yıpranmasın diye sakladıkları aday kılıçdaroğlu çıkınca, sırf o eski akplileri kendisinin adaylığını akşener'e karşı onaylatmak için masaya aldığı anlaşılınca, akşener'e kurduğu oyunu anlayınca kılıçdaroğlu 'na bile oy vermemeye karar vermiştim ama erdoğan gitsin diye mecburiyetten attım ama buna rağmen hala 20 bin sandığa yani neredeyse 7 milyon oy bulunan sandıklara sahip çıkamayanlara verecek oyum yok bu saatten sonra.
Ha o kripto akpli ergenekoncu Tuncay Özkan istifa ettirilirse 2.tura kadar o zaman fikrimi değiştirir Kılıçdaroğlu'na atarım tekrar. Ama o kripto gitmediği sürece hiçbir güç beni 2.turda da oyları çaldırmayacaklarına inandıramaz.
Ha kimseye de gidip Kılıçdaroğlu'na oy vermeyin demiyorum gidin Kılıçdaroğlu'na oyunuzu verin. sinan oğan ya da muharrem ince'ye oy atmış olanlardan birinin +1 oyuyla benim oyumu telafi edersiniz. bu benim görüşüm beni bağlar kimseyi bir yere yöneltmek gibi bir amacım yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 21 Mayıs 2023; 11:9:27 >
-
Aynen toplanın, toplanın da tek konuda seri şekilde engel atabilelim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X