< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altindankafes -- 7 Ağustos 2019; 13:37:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altindankafes -- 7 Ağustos 2019; 13:37:17 > |
hocam sizin bu yazdıklarınıza kalp dayanmaz
allah kimseyi pişman ettirmesin |
doğru haklısınız. teselliden ziyade birilerinin yüzüme gerçekleri çarpmasını istiyordum. teşekkür ederim.
benim bölümümde itü en iyisiydi şu an o da değersizleşti ama 5 sene önce kıymetliydi. benim sorunum zaten okuduğum okula girdiğim andan itibaren kendimi 2. sınıf hissetmem ve her durumda kendimi geriye itmem. dediğiniz gibi her şey aynı kalacaktı hatta daha kötü olacaktı belki. çünkü zaten istediğimi elde etmiş olacaktım ve geri çekilecektim. bunu yaşamadığım için bilmiyorum. ingilizceye gelince liseden mezun olduğumda ingilizcem her AL öğrencisi kadardı okuduğum okulda ingilizceden muaftım, 2 sene boyunca 1 kelime ingilizceye ihtiyaç durmadım bu zaten başlı başına sorundu ingilizce bir kaynak araştırması yapmadan, okumadan her dersimi AA ile geçiyordum. derslerimi yüksek tutucam derken ingilizceyi sallamışım. bu tamamen benim aptallığım. şu an ingilizcem var ortalamam yüksek ama bir işe yaramıyor. |
hocam eğer hayalim başka bir bölüm olsaydı kesinlike hazırlanırdım ama mezun olduğum bölüme tekrar 4-5 senemi vermek kendime yapacağım 2. büyük haksızlık olur heralde
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsitkütlecekimi -- 7 Ağustos 2019; 10:56:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 7 Ağustos 2019; 11:54:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 7 Ağustos 2019; 12:38:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 0:37:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |