Şimdi Ara

Benim hocam Tyt fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hocam Barış hocadan video ders notu alıp çalışan var mı? Memnun musunuz?

• up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Formülleri verip verip geçiyor. Konu öğrenmek için uygun değil ama tekrar için kullanılabilir. Ben fazla beğenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1938 kullanıcısına yanıt
    Siz böyle deyince soğudum hocam. Peki hangi hoca kanal önerirsiniz?
  • Youtubeda tek fizikçi var o da umut öncül. Eski ama altın ifadesine en uygun şeylerden biri onun videoları

• Benim hocam kanalındaki işini izlemedim ama barış hoca kendi kanalında gayet konuyu anlatarak öğretiyor, neyin nerden geldiğini açıklıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    MATEMATİK Mİ FİZİK Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1938 kullanıcısına yanıt
    hocam eğer ücretsizden bahsediyorsanız pdf i yok sizce pdf siz çalışılır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouninboun -- 25 Ocak 2020; 10:52:54 >
  • kendin not alarak çalışman aslında pdften daha yararlı olabilir bir dene derim.

• Gönül rahatlığıyla çalışabilirsin tyt ayt ondan takip edip yayın denizi ve nb çözüyorum, illa ki her hocanij eksiği oluyor onları da soru çözümlerinden kapatırsin

• Hocam Barış Hoca her formülün ispatını açıklıyor ben ayt fizikte baya ilerledim hocayla ve palme olsun nb olsun hic soru kaçırmıyorum eminim ki tyt de öyledir adam 10 dakika da sarkaçları anlattı ve çaptan nb’den palmeden temizledim konuyu , konuyu kavratıyor tam anlamıyla

• Ernydmr E kullanıcısına yanıt
    Barış hocayı izledikten sonra hangi kaynağı önerirsiniz hocam tyt için (temelim yok)
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    okyanus 40 seans kolay bi kaynak ben onu almıştım. daha hiç çözmedim ama bişey diyemem

• Ernydmr E kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sağol.

• burunsuzpinokyo kullanıcısına yanıt
    benim hocam kanalındaki videolarından bahsediyorsunuz değil mi?

• Aynen hocam

• Teşekkür ederim.
  • Matematik geometri gibi konular soru üzerinden anlatilsaydi pdf kullanmak iyi olabilirdi. Fende ve sosyalde kendi cümlelerinizle notlarınızı çıkarmanız çok daha iyi olacaktır.

• Formülleri verip geçiyor demiş vir arkadaş komik :D
    Adam tam TYT ayarı günlük örneklerle anlatıyor konuları. 1998 ÖSS’ye girecek arkadaşlar kötü bulur adamı tabi.

• Kendi kanalındaki videoları çok beğenmiyorum, kazanımları çok iplemiyor çok formül veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam hareket konusunun bir videosunda bayağı bayağı geometri işlemişti xd. Ama Benim Hocam kanalındaki videolar güzel, eski videoların aksine TYT'den uzak formüllerden arınmış güncel bir anlatım var izlenebilir yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.