Şimdi Ara

Benim İcin Gercekten Cok ÖnemLi .. (Kız)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7.sınıfta dershanede aynı sınıfta oldugm bi kız vardı . Kız bu yıl ( 9. sınıftaym ) bni faceden ekledi , sohbete fln basladk . Sonra konu sevgiliye geldi. Kız sordu sevgilin varmı diye yok dedim . Sonra senin gbi birini nası bos bırakırlar fln dedi. Bende kendime göre birini bulamadım dedim sen bulmussun ne kadar sanslısın dedim . Ben onu cok seviorm ama o bna soguk davranıyor 11 eylulden beri konusmuyoruz sürekli kacıor fln dedi. Ben düz lisedeym o and. lisesinde zeka farkı var fln dedi . Bende kendine yazık ediosn haketmiosn fln dedim. Olsun olsun fln dedi ama ayrılmak istedigi belli. İste keske herkes senin gbi olsa fln dedi. Sizce bna yazıor mu bna mı öle gelior ?

Not : Kıza karsı hafiften birseyler hissediorm ama tam asık deilim cok hafif yani..

SİZCE NE YAPMALIYIM ?

• Karşısına çık sarsılarak çıkma teklifi et kabul etmeme şansı yok LİSELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Karşısına çık sarsılarak çıkma teklifi et kabul etmeme şansı yok LİSELİ

• quote:

adam haklı beyler.

Sen ilk önce bir otur dersine çalış 9.sınıf zordur onu geç ondan sonra sev.
  • Sorun şurda aynı şehirde deiliz ve 8. sınıftayken hicbir muhabbetimiz olmadı karşısıa cıkıp teklif etmem icin cuma gününü bklemem gerekiyor. Cuma günü bi bulusma ayarlamaya calısım o zman bi oturup konusalım ayrıntılı olarak diyorum sz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afLruLez -- 24 Ekim 2010; 12:08:22 >
  • quote:

yüksek sesli kahkaha patlattım
  • Konu dışı özeldeyiz düzgün cevap yazın lütfen gerçekten önemli olmasa yazmazdım buraya ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git yüz yüze konuş belli ki sevgilin olmak istiyo şanslı şey seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Git yüz yüze konuş belli ki sevgilin olmak istiyo şanslı şey seni

Tamam o zaman ben cuma gününü ayarlıyım bi konusalım enine boyuna . Sonucu bildiririm .
  • sevgilisi varken seninle böyle konuşan bir kızdan hayır geleceğini mi sanıyorsun ?
  • Bu kızı salladım bir hayır gelmeyeceğini anladım sonunda :) . Şu an eski sevgilimle yeniden çıkmaya başladık ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: afLruLez

Bu kızı salladım bir hayır gelmeyeceğini anladım sonunda :) . Şu an eski sevgilimle yeniden çıkmaya başladık ..

o yaştayken olur öyle şeyler
  • quote:

7.sınıfta dershanede aynı sınıfta oldugm bi kız vardı . Kız bu yıl ( 9. sınıftaym ) bni faceden ekledi , sohbete fln basladk . Sonra konu sevgiliye geldi. Kız sordu sevgilin varmı diye yok dedim . Sonra senin gbi birini nası bos bırakırlar fln dedi. Bende kendime göre birini bulamadım dedim sen bulmussun ne kadar sanslısın dedim . Ben onu cok seviorm ama o bna soguk davranıyor 11 eylulden beri konusmuyoruz sürekli kacıor fln dedi. Ben düz lisedeym o and. lisesinde zeka farkı var fln dedi . Bende kendine yazık ediosn haketmiosn fln dedim. Olsun olsun fln dedi ama ayrılmak istedigi belli. İste keske herkes senin gbi olsa fln dedi. Sizce bna yazıor mu bna mı öle gelior ?

Not : Kıza karsı hafiften birseyler hissediorm ama tam asık deilim cok hafif yani..

SİZCE NE YAPMALIYIM ?

neden bu hayatta kaybediyorsun biliyormusun? Al sana abinden bir tavsiye

senin için daha önemli şeyler olması dileği ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: West 

quote:

7.sınıfta dershanede aynı sınıfta oldugm bi kız vardı . Kız bu yıl ( 9. sınıftaym ) bni faceden ekledi , sohbete fln basladk . Sonra konu sevgiliye geldi. Kız sordu sevgilin varmı diye yok dedim . Sonra senin gbi birini nası bos bırakırlar fln dedi. Bende kendime göre birini bulamadım dedim sen bulmussun ne kadar sanslısın dedim . Ben onu cok seviorm ama o bna soguk davranıyor 11 eylulden beri konusmuyoruz sürekli kacıor fln dedi. Ben düz lisedeym o and. lisesinde zeka farkı var fln dedi . Bende kendine yazık ediosn haketmiosn fln dedim. Olsun olsun fln dedi ama ayrılmak istedigi belli. İste keske herkes senin gbi olsa fln dedi. Sizce bna yazıor mu bna mı öle gelior ?

SİZCE NE YAPMALIYIM ?

Gercekten cok begendim bu yorumunuzu dikkate alıcam tesekkur ederim ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: West 

quote:

SİZCE NE YAPMALIYIM ?

Gercekten cok begendim bu yorumunuzu dikkate alıcam tesekkur ederim ..

ne demek görevimiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.