Dun bir baslıkta yazmıstım mesela on tarafın tamamen ekran olmasını, home tusunun kaldırılmasını, su conseptlerde tanıtılan ucuk kacık ozelliklere benzer farklı degisik oncu birsey olmasını beklerdim. Panoramik fotoraf kablo ucu uzamıs ekran icin sunum yapmak komik geliyor bana...
Çokta önemli şeyler değil dedikleriniz açıkcası. Artık iPhone böyle küçük tefek değişikliklerle satılır. Kasasında aman aman bir değişiklik olmaz.
Bitmistir diyenler alacaklar yinede
quote:
Orijinalden alıntı: channex
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Ne bekliyorsunuz anlamadım ki?
Dun bir baslıkta yazmıstım mesela on tarafın tamamen ekran olmasını, home tusunun kaldırılmasını, su conseptlerde tanıtılan ucuk kacık ozelliklere benzer farklı degisik oncu birsey olmasını beklerdim. Panoramik fotoraf kablo ucu uzamıs ekran icin sunum yapmak komik geliyor bana...
Alıntıları Göster
Ben süpriz beklediğim için pek etkilenmedim, belki hepiniz öyle.
Çünkü Apple her zaman şaşırtacak birşey yaptı şimdiye kadar. En azından sızdırmalar gerçek değildide ilk lansmanda görülüyordu.
Bu sefer önceden sızan görüntüleri görmek hayal kırıklığı yarattı birçok kişide, biride benim. iPhone 4 e kadar hiç sızan şeylere inanmazdım ama sonrasında genelde sızdırmalar gerçek oldu, bundada olacağını tahmin ediyordum çok azda olsa, hatta ekran kenarları inceleni olsa keşke diyordum.
Ama sızanı farklı olanı oldu. Heyecan yaratmasada ben gidip iPhone 5 alırım çıktığında.
Diğer insanlar ne bekliyordu, ne istiyorduda benim için apple bitti diyorlarsa beklentilerini HTC Samsuns filan karşılıyorsa gitsinler alsınlar tabi.
Ben yıllardır Macbook, iPhone kullanan biri olarak farklılığa gitmek gibi bir düşüncem yok.
Ve bir imparatorluğun bitişi..steve jobs olsaydı ile başlayan cümleler kurmak yerine Apple gereken ders verilmeli bence.yeni s3ümüz hayirli olsun ne diyelim..
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Onu bunu bırakın da iphone 4s amerikada kontratlı 99$ iken türkiyede 1.500 den aşağı bulunmuyor, kontratlısı ve 16gb modeli 199$ olan iphone 5 ülkemize ne kadara giriş yapacak tahmin edebilen var mı?3000?
quote:
quote:
quote:
Çokta önemli şeyler değil dedikleriniz açıkcası. Artık iPhone böyle küçük tefek değişikliklerle satılır. Kasasında aman aman bir değişiklik olmaz.
Peki önemli olmasın:)
quote:
Orijinalden alıntı: Moretz
bende 4s alırım diyorum s2 yi satıp ama kararsızım
Alıntıları Göster
Telefonun şeklini kaydırmışlar arkadaş..Nedir o telefonun genişliği aynı kalıp, boyunu uzatmak..
Buna Entelköy Efeköy e Karşı filminden bir replikle cevap veriyorum..
Ne Oran Var, Ne Orantı..
quote:
Orijinalden alıntı: XsI
Onu bunu bırakın da iphone 4s amerikada kontratlı 99$ iken türkiyede 1.500 den aşağı bulunmuyor, kontratlısı ve 16gb modeli 199$ olan iphone 5 ülkemize ne kadara giriş yapacak tahmin edebilen var mı?3000?
Alıntıları Göster
üşüyoruz steve reyiz
quote:
Alıntıları Göster
4s im ve ios6 yeter,bu kumanda tipli telefon için 4s satılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: freeman8476
Onu bunu bilmem iphone 5 tamamen hayal kirikligi. Resmen kumanda uretmisler. Ben iphone 4 le yoluma devam edicem. Bu saatten sonra alsam artik samsung galaxy note 2 alirim. Benim icin iphone bitti artik.
aynen ogle kardeşim tam bir hayal kirkligi bu olmamali 3gs den 4 e geçtigimizde bune dedim we sabahin korunde gidip siraya girdim kanyon avmden aldim fakat bunu kesseniz almam...
quote:
Orijinalden alıntı: the_dr
üşüyoruz steve reyiz
Alıntıları Göster
Koca Apple şirketini bir iPhone ile birleştiren bünyeler bencede Apple ve onun cihazları ile ilişiklerini kessinler.
iPhone 5 için diyecek bir sözüm yok. Berbat !!!
iPod ve iPod Touch için yenilik beklemek sadece ekran ve işlemcisi olur sanırım.
Apple'nın bu sene yaptığı en iyi şey (bence) Yeni nesil MacBook Pro'lar ...
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
Bitmistir diyenler alacaklar yinede
+1 der ve giderim.
quote:
Bu geyik yillardir var. Orada da ayda 60$ abonman oduyorsun. Birsey farketmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: niger21
üşüyoruz steve reyiz
harbiden üsüyoruz bi sıtma geldi
quote:
quote:
Home tusu olmasa laf edecek bise bulunmaz ki telefona? Ayrica komple ekran olsa home tusu nolacak ahize sensor nolacak? Yillardir ekran buyusun ekran buyusun dediniz simdide kumanda gibi oldu diyorsunuz napacaklardi karemi yapacaklardi?
quote:
Alıntıları Göster
Hali hazırda gpu'su S3'ten güçlü olan 4S ten 2 kat hızlı bir iphone 5 gpu'su çok büyük gelişmedir iphone'un stabilite ve akıcılık için çok güçlü bir cpu'ya ihtiyacı yok ama gpu oyunlar için en önemli donanım zaten geri kalan her şey 4S ve S3'te aynı performansla yapılabiliyor Ama yine de 4S'ten geçiş yapmıcam
quote:
Orijinalden alıntı: ysakay
quote:
quote:
Home tusu olmasa laf edecek bise bulunmaz ki telefona? Ayrica komple ekran olsa home tusu nolacak ahize sensor nolacak? Yillardir ekran buyusun ekran buyusun dediniz simdide kumanda gibi oldu diyorsunuz napacaklardi karemi yapacaklardi?
Alıntıları Göster
apple'ın büyüsü bozuldu
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Bu geyik yillardir var. Orada da ayda 60$ abonman oduyorsun. Birsey farketmiyor.
Alıntıları Göster
Fiyata bakar.Ornek 64gb 2000tl , 32gb 1800tl ve son olarak 16gb 1600tl olursa belki satis yapabilir.Ozellikle elinde iphone olmayanlar almayi dusunecektir tabi fiyatlari uygun olursa.Belki ip4 ve assagi modele sahip olanlarda degistirmeyi dusunebilirler.Ama genel olarak kesinlikle beklentilerin cok cok altinda kalmis bir cihaz.
Valla arkadaslar adamlarin gözü açılmış ; mıçıp Apple logosu koysalar ..gine yok satarlar.. Yok üretim sıkıntısı yok parça sıkıntısı deyip 1 lira lik hedeyi 5 liraya 10 liraya kitleyecekler millete .. Böyle bilinçsiz tüketim tayfası oldukça ben dahil ... Böyle gelmiş böyle gider...
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
Fiyata bakar.Ornek 64gb 2000tl , 32gb 1800tl ve son olarak 16gb 1600tl olursa belki satis yapabilir.Ozellikle elinde iphone olmayanlar almayi dusunecektir tabi fiyatlari uygun olursa.Belki ip4 ve assagi modele sahip olanlarda degistirmeyi dusunebilirler.Ama genel olarak kesinlikle beklentilerin cok cok altinda kalmis bir cihaz.
Alıntıları Göster
ekle beni de , bu sefer çok büyük bir atak bekliyordum. ama olmadı hayırlısı artık.