Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitedeki videosunu izleyin tasarım gayet hoş bence.
  • Beklenen neydi diye sorsak " tasarim degismeliydi" cevabindan baska birsey diyemeceklerin konusu olmus bu.

İp4 de ciktiginda 4s de ciktiginda Apple bitmistirciler hep vardi. Hatta gecen sene ekim ayinda Steve oldu diye " 4s satmaz, Steve oldu Apple bitti" yorumlari aynen yazildi cizildi. Sonucun ne oldugunu yazmaya gerek yok sanirim.

İsin garibi Mayis ayindaki samsung lansmaninda pentile ekrani var diye yerden yere vurulan s3 bugun kral oldu.

Demekki bu telefon yeniden satis rekorlari kiracak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

quote:

Orijinalden alıntı: ynsksz

quote:

5 senedir ilk defa;
    ekran büyümüş (ppi aynı kalmış),
    şarj-veri bağlantısı güncellenmiş.

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    çok hafiflemiş (bu boya 112 gram hem de alüminyum ve cama rağmen),
    arka kasa alüminyuma dönüştürülmüş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,
    kulaklık çıkışı aşağı alınmış.

ve hala cidden değişiklik yok deniyorsa yok efendim onun uzatılmışı bunun kısaltılmışı diyorsak yaptığımız eleştiriden ziyade bir nevi "teknolojik yenilik açlığı"nı dışa vurmak. şu saatten sonra beğenen ekim'e kadar alır, beğenmeyen... almaz.

bunlar zaten olmazsa olmazdı ama bekleneni veremedi. Bu özellikleri ile piyasadaki üst seviye cihazlar ile maalsef yarışamaz.

sence beklenen neydi

Piyasadaki cihazlarda olmayan yaratıcı bir özellik ki apple'dan da beklenen buydu. Fakat adamlar NFC bile koymamışlar telefona. LTE desteği vermişler. Peki Türkiyede daha doğru düzgün 3g bile kullanmazken ne zaman LTE kullanacağız ? Bu yüzden iPhone4 ve 4s sahipleri bence 5 için para harcamamalı.

• yine alırlar çünkü ıphone almak için yeni çıkması ve ıphone olması yeterli ve fiyatıda en pahalı olursa çok satılır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5 senedir ilk defa;

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,

ve hala cidden değişiklik yok deniyorsa yok efendim onun uzatılmışı bunun kısaltılmışı diyorsak yaptığımız eleştiriden ziyade bir nevi "teknolojik yenilik açlığı"nı dışa vurmak. şu saatten sonra beğenen ekim'e kadar alır, beğenmeyen... almaz.

bunlar zaten olmazsa olmazdı ama bekleneni veremedi. Bu özellikleri ile piyasadaki üst seviye cihazlar ile maalsef yarışamaz.

sence beklenen neydi

Piyasadaki cihazlarda olmayan yaratıcı bir özellik ki apple'dan da beklenen buydu. Fakat adamlar NFC bile koymamışlar telefona. LTE desteği vermişler. Peki Türkiyede daha doğru düzgün 3g bile kullanmazken ne zaman LTE kullanacağız ? Bu yüzden iPhone4 ve 4s sahipleri bence 5 için para harcamamalı.

Oooov NFC koymamışlar herkes evlerine dağılsın millet NFC siz olmaz . ne yaparız sonra

• galaxy s 2m var yeter. iphone bunun üstüne ne katabilmiş merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 senedir ilk defa;

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,

sence beklenen neydi

Oooov NFC koymamışlar herkes evlerine dağılsın millet NFC siz olmaz . ne yaparız sonra

Ben olaya objektif yaklaşmaya çalıştıkça siz fanboyluk yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

quote:

5 senedir ilk defa;

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,

benim 42,5 numara ayakkabı tabanımla aynı büyüklükteki cihazlarmı üst seviye cihazlar anlayamadım?

fan boy detected

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

galaxy s 2m var yeter. iphone bunun üstüne ne katabilmiş merak ediyorum

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas34

diyecegim tek şey

eger bu cihazın fiyatı 2500 veya üzeri olupta bende gider alırsam türkiyenin en AHMAK EN HIYAR adamıda benim

Normalde 1205 tl yeni iPhone 5 Türkiye'de takiyorlar

• benim icin hic baslamadi ki bitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 alacam bende

• Lansman benim icinte tam bir hayal kirikligi oldu. iPhone 5 direk cop zaten. Bu saatten sonra samsung yurur gider. Lider S3 olacak. Ama ipod touch 5 hic fena degil. Alinabilir.

• Burda yazanlarin hepsinin elinde birkac ay sonra iPhone 5 olacak gorun bak. :)) Hatta su yorumlari simdiden gorur gibiyim. s3 aldim 10 gun dayanabildim hemen iphone aldim :)))

• 4S ile devam 5S çıkınca da almam ama 6 da yardırırım orası ayrı
    Bu arada arka tasarımı beğenmedim sadelik her zaman güzeldir ama macbook prolara benzetilmeye çalışılmış
    Mikrofon kısmı ise yanlış görmediysem iPad 1 ile aynı ve o tarz hiçbir zaman beğenilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

Jobs öldü apple da ölüyor kusura bakmasınlar ama nokia lumia 920 bunu mahveder, yanlış anlamayın iphone 4 kullanıyorum 2 senedir kusura bakmayın ama apple'ın dizayn mühendisleri 2 senedir yatıyorlarmış

Aynen dostum.

Lumia 920'yi bende çok beğendim lakin 10.7mm kalınlık, 185 gram ağırlık ve çok yeni bir işletim sistemine karşılık 7.6 mm 112 gram ağırlık ve iOS işletim sisteminden bahsediyoruz. iPhone 4S kullanan biri olarak iPhone 5'i beğendim lakin almayı düşünmüyorum 4s'le devam edicem ancak 4 ve altı iPhone cihazları olanlar için gayet güzel bir cihaz alınabilir

• Bir iphone4 kullanıcısı olarak bu telefonla apple bana + olarak ne veriyor boyunun uzamasımı, boyunun uzamasına rağmen pil ömründe her hangi bir azalma yokmuş :) adamların övündüğü şeye bak pil performasın da artış olmuştur diyemiyorlar, performans da bir düşüş yokmuş :P yesinler senin pil performasını göreceksiniz bir sene sonra lumia lar bunun tozunu atmaya başlayacaktır nokia microsoft ile beraber uzun zamandır ilk kez güzel bir şey başarmışlar gibi market olayını da hallederlerse dediğim gibi bir sene ömür biçiyorum iphone'a
  • iphone 5 akar . görürsünüz bir aya kaç milyon satıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Fiyata bakar.Ornek 64gb 2000tl , 32gb 1800tl ve son olarak 16gb 1600tl olursa belki satis yapabilir.Ozellikle elinde iphone olmayanlar almayi dusunecektir tabi fiyatlari uygun olursa.Belki ip4 ve assagi modele sahip olanlarda degistirmeyi dusunebilirler.Ama genel olarak kesinlikle beklentilerin cok cok altinda kalmis bir cihaz.

Yazdığın fiyatlar yurtdışı fiyatları olabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Hali hazırda gpu'su S3'ten güçlü olan 4S ten 2 kat hızlı bir iphone 5 gpu'su çok büyük gelişmedir iphone'un stabilite ve akıcılık için çok güçlü bir cpu'ya ihtiyacı yok ama gpu oyunlar için en önemli donanım zaten geri kalan her şey 4S ve S3'te aynı performansla yapılabiliyor Ama yine de 4S'ten geçiş yapmıcam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.