Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galaxy s2 ile mutluyum. daha eskitmedigimden s3 almicam. ancak yeni cikacak olan iphone'dan alirim diyordum ki bu samsunga kufur etmekmis. dusuncesi bile yanlis. s3 akmaya devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi hatırlıyorum samsung s3 tanıtıldıgı gecede aynı yorumlar vardı, çin malı telefonlara benzetenler fln, sonra 4S tanıtıldıgı günde aynı şeyler söylendi ama 4S rekor kırdı, ve bence 5 başarılı olur ama açıklamam gerekir: egerki mevcut telefonunuz 4-4s ise almaya bilirsiniz ama ilk defa iphone alan birisi illaki gidip 5 alacakdır, hemen 4S'i apple store'da 549$ yani 1000 lira bile etmeyen bi paraya indirmişler, demekki 649$ gibi bir fiyatla çıkacak 16GB modeli bana göre iyi özellikleri baz alırsak, ben begendim 4S satıp almam gibi görünüyor şuan ama adamlar aynı telefonu 1000 dolarada satmıyor, bunu yapanlar iş güzar telefoncular, apple aynı paraya daha güzel daha güncel telefon çıkarıp eskisini ucuzlatıyor siz halen yok apple ölmüş, bitmiş kafasındasınız, apple ı bitirmek için android in bi defa ios seviyesini gelmiş olması lazım, hem konu başlıgı neymiş öle apple sadece iphone dan ibaretmi, ben yıllardır mac kullanıyorum benim için apple ölmez, iphone kullanamasam bile mac os x den vaz geçmem

• valla apple benim icin 4s i cikararak bitmisti ama.ip5 ile tam ustune topragi attim gömdüm yani. arkadaslarin dedigi kumanda gibi cok cirkin olmus gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsksz

quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

quote:

quote:

quote:

quote:

5 senedir ilk defa;
    ekran büyümüş (ppi aynı kalmış),
    şarj-veri bağlantısı güncellenmiş.

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    çok hafiflemiş (bu boya 112 gram hem de alüminyum ve cama rağmen),
    arka kasa alüminyuma dönüştürülmüş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,
    kulaklık çıkışı aşağı alınmış.

ve hala cidden değişiklik yok deniyorsa yok efendim onun uzatılmışı bunun kısaltılmışı diyorsak yaptığımız eleştiriden ziyade bir nevi "teknolojik yenilik açlığı"nı dışa vurmak. şu saatten sonra beğenen ekim'e kadar alır, beğenmeyen... almaz.

bunlar zaten olmazsa olmazdı ama bekleneni veremedi. Bu özellikleri ile piyasadaki üst seviye cihazlar ile maalsef yarışamaz.

sence beklenen neydi

Piyasadaki cihazlarda olmayan yaratıcı bir özellik ki apple'dan da beklenen buydu. Fakat adamlar NFC bile koymamışlar telefona. LTE desteği vermişler. Peki Türkiyede daha doğru düzgün 3g bile kullanmazken ne zaman LTE kullanacağız ? Bu yüzden iPhone4 ve 4s sahipleri bence 5 için para harcamamalı.

Oooov NFC koymamışlar herkes evlerine dağılsın millet NFC siz olmaz . ne yaparız sonra

Ben olaya objektif yaklaşmaya çalıştıkça siz fanboyluk yapıyorsunuz.

daha 3g bile ulkemizde dogru duzgun kullanilmiyorken lte koymus neye yarar demissin, sonra gitmis nfc bile yok demissin. nfc'yi iphone5 cikar cikmaz turkiye de kullanabilecegini falan mi saniyorsun. iki ozelligi de zaten turkiye de kullanamayacaksin.

• her lansmanda bitiyor apple
    siz bi bitmediniz gitti.
  • Konu tam da deginmek istedigim yere deginmis.Gercekten cok buyuk hayal kiriklii yasadim.Sadece 1 sene bunu icin beklemisiz.Cok daha iyi seyler yapilabilirdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bitmistir diyenler alacaklar yinede

evet s3 alacağız bu gidişle. dana gibi telefon kullanacağız madem, adam gibi ekranı olsun samsung s3 olsun bari. eni dar, boyu upuzun saçma salak telefon nedir. yada ip4 ile devam bir süre daha.
    lanet android e zorla geçirecekler alıştıracaklar. ah steve jobs ahh

4sden s3 e gectim ,attan indim ,iri bir essege bindim,simdi ondan inip uzun bir taya binecegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir hayal kirikligi yasadim keske 4s mi satmasaydim.. Lumia 920 yi alicam artik :)

• her yeni mdoelde birisi cikar bu konuyu acar, illaki begemeyen birileri vardir, ama nedense kimsenin begenmedigi o telefon milyonlarca satar gunler icerisinde. acikcasi ben dizaynini begendim. bu noktadan sonra telefona kus konduracak degiller, donanimsal gelisme yeni islemci, belki yeni ekran, yeni iletisim teknoljileri olacak zaten. asil onemli olan yazilimsal olarak sundulari olacak. zaten iyi bir noktada olan ios sadece o noktadan bayrak yarisini yeni nesile devredecek hepsi bu.
  • İphone 5 her anlamda bence fiyaskoydu ama sacmalamanin da bi siniri var o telefonun neresi kumanda? İphone 4/4s ten sadece ama sadece 1cm uzun ve bu o telefonu kumanda yapmaz,ben o telefonu sevmedim daha sonra sevecegimi de dusunmuyorum ama şu kumanda diyenler iphone 5 turkiyeye geldiginde eline aldiklarinda buna mi kumanda dedik biz diye kendilerini asagilayacaklar..

• Apple'da size kaldı hep zaten
  • eminim satış rekorları kıracak.
  • Sadece 8,6 mm uzamakla neresi kumanda oluyor bunun anlamadım,bı gelsin elimize alıp bı inceleyelim de sonra bu kadar sallayalım bence.

• Samsung forever.

• arkadaşlar bende ilk gördüğümde berbat demiştim tanıtımdaki resimde kötü duruyordu şimdi baktıkça ısınıyor ve hoşuna gitmeye başlıyor insanın s3 dede aynısı olmuştu çoğu insan beğenmedi ilk çıktığında ama insan alışıyor eminki beğenmeyen maddi durumu olanların %90ı alacaktır bu telefonu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Sadece 8,6 mm uzamakla neresi kumanda oluyor bunun anlamadım,bı gelsin elimize alıp bı inceleyelim de sonra bu kadar sallayalım bence.

Bence de elinize bi alin bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

quote:

Sadece 8,6 mm uzamakla neresi kumanda oluyor bunun anlamadım,bı gelsin elimize alıp bı inceleyelim de sonra bu kadar sallayalım bence.

Senin eline de veririz ayıp ettin...

• quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

Telefondan ne bekliyorsunuz anlamadım uçmasınımı? Gayet güzel

hadi be ordan o zaman nokia 3310 dan sonra ne bekliyordu ki millet gayet mükemmel müthiş bir teknoloji ürünüydü ? 3310 kullansana sen, akıllı telefon senin neyine uzaya mı çıkacan ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

quote:

Senin eline de veririz ayıp ettin...

Yok yok sen cok begendin eline aldinmi kimseye vermezsin sen

• arkadaslar bu telefon için iPhone 4'umu satmalı miyim ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.