Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

Telefondan ne bekliyorsunuz anlamadım uçmasınımı? Gayet güzel

hadi be ordan o zaman nokia 3310 dan sonra ne bekliyordu ki millet gayet mükemmel müthiş bir teknoloji ürünüydü ? 3310 kullansana sen, akıllı telefon senin neyine uzaya mı çıkacan ?

Yanlış anlamanın ötesine geçmişsiniz Demek istediğim günümüz telefonlarıyla her şekilde kapışabilecek kadar iyi bir telefon olmuş zaten daha ne bekliyorsunuz onu anlamadım

• ipod touch gibi bir kasa ile çıkabilirdi.
    7mm yapmalarının amacı ne acaba .ne zorları var.
    koy içine bataryasını adam gibi.
    seneyede bataryayı geliştiriler .
    iphone 4 ün 4saatte bitiyordu şarjı. zorladımı .gps 3g ekran açıkken.
    10 saat gitmeli bence en az.
  • Adamlar tasarimi batirmislar . İnce uzun bir sey gozukuyor saka gibi geldi bana yakismadi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home tuşunun iç malzeme ve çalışma sistemi değişmiş midir? Yoksa kronik arıza bunda da devam edecek mi?
  • evinde İP gibi kumanda olanlar resim cekip koysunlar görelim

Tv gibi S3 ve note elinde taşıyorsun, İP yi de al kumandası olur işte ne güzel :)

Süs eşyası olarak bile durur bunun maketi :)
    Adamlar 4 x 4 lük cihaz yapmış
    Milletin parası yok, almamak için burun kıvırmak için saçmalıyorlar, başka bir şey görmedim bu akşam forumda
    fiyatı yüksek olduğu için almıyorum yoksa tam bir hayranlık abidesi olmuş.

Hani ilerde olur da "milletin ağzının suyu akmıştı zamanında " dersiniz ya
    hahh işte onlardanım ben, notunuzu alabilirsiniz.

Yazılıma bir şey diyemem ama donanım ve özellikler cuk oturmuş
    Ekran 4 ün altında bile olsa iyiydi daha büyüğü elde LCD tv gibi durur
    bakınız G note...Hatta S3 bile Tv gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Eylül 2012; 0:06:24 >
  • tamam iphone çoğu kişi için hayal kırıkılığı oldu da bir telefonla hemen markayı bitirdiniz sizde arkdaşlar geri kalan kısmı bence çok başarılı geçti apple ın. ipod nano yu çok beğendim ben şahsen. keza yeni itunes ve tasarımı da çok güzel gözüküyor. performans olarak da üzerine katmışlarsa tamam.

ama iphone

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!!

bütün iphone sunumu boyunca böyle baktım ekrana

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

evinde İP gibi kumanda olanlar resim cekip koysunlar görelim

Tv gibi S3 ve note elinde taşıyorsun, İP yi de al kumandası olur işte ne güzel :)

Süs eşyası olarak bile durur bunun maketi :)
    Adamlar 4 x 4 lük cihaz yapmış
    Milletin parası yok, almamak için burun kıvırmak için saçmalıyorlar, başka bir şey görmedim bu akşam forumda
    fiyatı yüksek olduğu için almıyorum yoksa tam bir hayranlık abidesi olmuş.

Hani ilerde olur da "milletin ağzının suyu akmıştı zamanında " dersiniz ya
    hahh işte onlardanım ben, notunuzu alabilirsiniz.

Yazılıma bir şey diyemem ama donanım ve özellikler cuk oturmuş
    Ekran 4 ün altında bile olsa iyiydi daha büyüğü elde LCD tv gibi durur
    bakınız G note...Hatta S3 bile Tv gibi

Bunu anlayan var mi.

• Home tuşu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

tamam iphone çoğu kişi için hayal kırıkılığı oldu da bir telefonla hemen markayı bitirdiniz sizde arkdaşlar geri kalan kısmı bence çok başarılı geçti apple ın. ipod nano yu çok beğendim ben şahsen. keza yeni itunes ve tasarımı da çok güzel gözüküyor. performans olarak da üzerine katmışlarsa tamam.

ama iphone

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!!

bütün iphone sunumu boyunca böyle baktım ekrana

Tamam degistiriyorum basligi:) koydugun resim harika:)

• Gerçekten beyenmedim ama iyiki çıktı. 4s 32 gb ler ucuzlar
  • elimdeki 4s i verip 5 alacaktım ama hicbir sekilde almam ..hayal kırıklıgına ugradım resmen.. yazık yaa.. koskoca apple firması adam gibi bir cihaz cıkaramadı 2 senedir.
  • Birakin bu isleri ya

Ne bitti niye bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: ynsksz

quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

quote:

quote:

quote:

quote:

5 senedir ilk defa;
    ekran büyümüş (ppi aynı kalmış),
    şarj-veri bağlantısı güncellenmiş.

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    çok hafiflemiş (bu boya 112 gram hem de alüminyum ve cama rağmen),
    arka kasa alüminyuma dönüştürülmüş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,
    kulaklık çıkışı aşağı alınmış.

ve hala cidden değişiklik yok deniyorsa yok efendim onun uzatılmışı bunun kısaltılmışı diyorsak yaptığımız eleştiriden ziyade bir nevi "teknolojik yenilik açlığı"nı dışa vurmak. şu saatten sonra beğenen ekim'e kadar alır, beğenmeyen... almaz.

bunlar zaten olmazsa olmazdı ama bekleneni veremedi. Bu özellikleri ile piyasadaki üst seviye cihazlar ile maalsef yarışamaz.

sence beklenen neydi

Piyasadaki cihazlarda olmayan yaratıcı bir özellik ki apple'dan da beklenen buydu. Fakat adamlar NFC bile koymamışlar telefona. LTE desteği vermişler. Peki Türkiyede daha doğru düzgün 3g bile kullanmazken ne zaman LTE kullanacağız ? Bu yüzden iPhone4 ve 4s sahipleri bence 5 için para harcamamalı.

Oooov NFC koymamışlar herkes evlerine dağılsın millet NFC siz olmaz . ne yaparız sonra

Ben olaya objektif yaklaşmaya çalıştıkça siz fanboyluk yapıyorsunuz.

daha 3g bile ulkemizde dogru duzgun kullanilmiyorken lte koymus neye yarar demissin, sonra gitmis nfc bile yok demissin. nfc'yi iphone5 cikar cikmaz turkiye de kullanabilecegini falan mi saniyorsun. iki ozelligi de zaten turkiye de kullanamayacaksin.

Tahminim kisa sure icinde nfc bir cok alanda kendini gosterecek.

• Ne bekliyordunuz ki? Apple her sene ayni mantalite ile telefonu yeniliyor neyin hayal kirikligi anlayamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraoyuncu

Valla ısı zor Applein cok zorlu rakipleri var.S3 , Nokia , Htc. Bu markalar ya teknoloji olarak onde ya da fiyat avantajına sahip.

nokia, appledan teknoloji olarakönce diyorsun ?

Suan Iphone'un rakipleri Samsung ve Blackberry'yi bilmem ama Nokia kesin arabayi sahile çekmiş içiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

quote:

Orijinalden alıntı: ultraoyuncu

Valla ısı zor Applein cok zorlu rakipleri var.S3 , Nokia , Htc. Bu markalar ya teknoloji olarak onde ya da fiyat avantajına sahip.

nokia, appledan teknoloji olarakönce diyorsun ?

Suan Iphone'un rakipleri Samsung ve Blackberry'yi bilmem ama Nokia kesin arabayi sahile çekmiş içiyordur.

Blackberry mi :) o batti ya la artik tel teknolojisini gelistirmiyor Curve fln tarzinda is modeli olarak eskiye doncek

• tüm gelişmiş özellikleri bir modelde verince, haliyle beklenti de yüksek oluyor, kendiyle yarışmak bu olsa gerek, fena bir durum. PC lerde fiyat düştükçe düşüyor, ama bu telefonlarda boyuna yükseliyor kardesim fiyat, Ayrıca pil olayına bir çözüm bulunmadıkça çok hikaye kalıyor bu özellikler.
  • Üşüyoruz Steve reiz bu nedir ya ama bu cihazda ülkemizde aylarca yok satacaktir.

• O degilde apple gibi bir markanin yenilik olarak bakin bizim telefonun kamerasi var hemide panoramik foto cekiyor demesi basli basina hayal kirikligi

• iphone 5 e kotu,uzun takoz vb tarzi kelimeler kullanirsiniz anlarim sonucta bencede guzel degil 4s imi degismeye degmez ancak i5 e laf atip s3 ovmek bence cok sacma :) bizzat test ettim s3 un ustune iki tane cay bardagi konup tasinabiliyor :) yapmayin lutfen i5 i begenmeyebilirsiniz ama s3 ten kotu degil abartmayin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.